Candan Erçetin şarkıları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Uzun siyah bir elbise giymiş olan kızıl saçlı bir kadın şarkı söylerken
Candan Erçetin, Haziran 2012.

Türk pop folk ve caz müzik şarkıcısı Candan Erçetin, günümüze kadar altı stüdyo albümü kaydetti ve çeşitli remiks albümleri yayımladı. 10 Şubat 1963'te Balkan göçmeni bir ailenin kızı olarak Kırklareli'de dünyaya geldi, 11 yaşında Galatasaray Lisesi'ni kazanarak İstanbul'a yerleşti.[1] Liseyi tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi'nin Klasik Arkeoloji bölümünde okumaya başladı.[1] 1986'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda Klips ve Onlar grubunun bir üyesi olarak "Halley" şarkısıyla Türkiye'yi temsil etti ve dokuzuncu oldu.[1] 1991 yılında konservatuvar öğrenimini tamamladı. Üç yıl sonra, mezun olduğu lisede müzik öğretmenliği yapmaya başladı.[1]

1995'te ilk stüdyo albümü Hazırım'ı, 1997'de ikinci stüdyo albümü Çapkın'ı, 2000'de üçüncü stüdyo albümü Elbette'yi yayımladı. Albümlerdeki şarkılarının çoğunda Mete Özgencil ile çalıştı.[2][3][4] Çapkın albümünde yer alan "Yalan" şarkısı, Kral TV Video Müzik ödülleri'nden En İyi Söz dalında ödül aldı.[5] 2002'de piyasaya sürdüğü Neden'de Özgencil ile çalışmayı bıraktı.[6] Albümdeki "Neden, "Gamsız Hayat" ve "Parçalandım" şarkılarını kliplendirdi. Bir yıl sonra, Fransız chansonlarını seslendirdiği Chante Hier Pour Aujourd'hui albümünü yayımladı. 2004'te satışa sunduğu Melek albümündeki şarkılardan beş tanesinin sözlerini tek başına kendisi yazdı; "Şehir" şarkısında Ceza ile düet yaptı.[7] Aralık 2005'te Türk-Yunan ortak kültürüne ait geleneksel şarkıları yeniden seslendirdiği Aman Doktor albümünü piyasaya sürdü. Albümdeki şarkıların bir kısmını Türkçe, bir kısmını Yunanca olarak söyledi.[8]

2007–08 yıllarında TRT 1'de yayımlanan Beraber ve Solo Şarkılar adındaki programın sunuculuğunu yaptı. Aralık 2009'da altıncı stüdyo albümü Kırık Kalpler Durağında'yı yayımladı. Albümde yer alan yer alan şarkıların neredeyse tamamının oluşturulmasında görev aldı. "Git" şarkısında Cemal Safi ile, "Bahar" şarkısında Ayşe Kulin ile çalıştı.[9] Ayrıca Esmeray'ın Kağıt Mendil (1993) albümünde yer alan "Unutama Beni" şarkısını da yeniden yorumlayarak albümüne ekledi.[9] Yine bu albümde yer alan "Ben Kimim" şarkısı Gölgesizler filminde, "Kader" şarkısı Kaptan Feza filminde kullanıldı. 2011'de, on beşinci şarkıcılık yılını kutlamak amacıyla hazırladığı Aranjman 2011 albümünü satışa sundu. Albüm için, Türkiye'de aranjmanların popüler olduğu döneme ait Fransızca şarkıları, yarı Türkçe yarı Fransızca olarak yeniden yorumladı.[10] Haziran 2013'te, Milyonlarca Kuştuk... adını verdiği yedinci stüdyo albümünü piyasaya sürdü.

Tüm bunların dışında Erçetin, bazı şarkıcılar ile işbirliği projeleri içinde bulundu ve çeşitli saygı albümlerinin hazırlanmasında görev aldı. 2001'de Melih Kibar'ın anısına oluşturulan Yadigâr albümünde yer alan "Sevdan Olmasa" şarkısını, 2004'te Murathan Mungan için oluşturulan saygı albümü Söz Vermiş Şarkılar'da yer alan "Çember" şarkısını, 2007'de Ezginin Günlüğü'nün yirmi beşinci yılını kutlamak amacıyla hazırlanan Çeyrek albümündeki "Gelmiyorsun" şarkısını seslendirdi.[11][12][13] Bir sonraki yıl, Söz Müzik Teoman albümünde yer alan "Kim" şarkısında Teoman ile düet yaptı.[14] 2012'de, Orhan Gencebay'ın altmışıncı sanat yılını kutlamak için hazırlanan Orhan Gencebay ile Bir Ömür albümündeki "Beni Böyle Sev" şarkısını söyledi.[15]

Şarkı listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Konu başlıkları
A ·B ·C ·Ç ·D ·E ·F ·G ·H ·I ·İ ·J ·K ·L ·M ·N ·O ·Ö ·P ·R ·S ·Ş ·T ·U ·Ü ·V ·Y ·Z
Renkler
  Single olarak da yayımlanan şarkılar
  Yalnızca Candan Erçetin tarafından yazılan şarkılar
Uzun siyah bir elbise giymiş olan sarı saçlı bir kadın şarkı söylerken
Sezen Aksu, şarkıcının ilk stüdyo albümü Hazırım'da yer alan "Daha" şarkısını besteledi.[2]
Önünde fincanlar, elinde sigarası bulunan bir adam.
Mete Özgencil, Erçetin'in ilk üç stüdyo albümünde bulunan birçok şarkının söz yazarlığını üstlendi.[2][3][4]
Elinde kitabı okuyan kişi
Erçetin, 2004'te Murathan Mungan için hazırlanan saygı albümünde "Çember" parçasını okudu.
Smokin giymiş olan bir adam mikrofona şarkı söylüyor
Erçetin, rock müzik şarkıcısı Teoman'ın Söz Müzik Teoman albümünde yer alan "Kim" şarkısında düet şarkıcısı olarak yer aldı.[14]
Siyah mont giymiş olan bir adam
Şair Cemal Safi, şarkıcının Kırık Kalpler Durağında albümünde yer alan "Git" şarkısının sözlerini yazdı.[9]
Önündeki kitabı imzalayan sarı saçlı bir kadın
Gazeteci ve yazar Ayşe Kulin, şarkıcının Kırık Kalpler Durağında albümünde yer alan "Bahar" şarkısının sözlerini yazdı.[9]
Önünde mikrofon, elinde gitar olan bir adamın gülümserken çekilen bir fotoğrafı
Redd grubunun solisti Doğan Duru, Milyonlarca Kuştuk... albümünde yer alan "Aşk" şarkısının oluşturulmasında görev aldı.[16]
Candan Erçetin şarkıları listesi
Şarkı Söz yazar(lar)ı Besteci(ler) Albüm Yıl Kay.
"Ada Sahillerinde Bekliyorum (Μάτια Μου, Μάτια Μου)" Anonim Anonim Aman Doktor 2005 [8]
"Ağlıyor musun?" Barlas Erinç, Candan Erçetin Barlas Erinç Melek 2004 [7]
"Al Elimi Kara Sevda" Mete Özgencil Gökhan Kırdar Hazırım 1995 [2]
"Ali (Entarisi Ala Benziyor)" Dario Moreno, Jacques Plait[A] Dario Moreno, Jacques Plait Aranjman 2011 2011 [10]
"Aklım Almıyor" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin Elbette 2000 [4]
"Aman Doktor" Anonim Anonim Aman Doktor 2005 [8]
"Anlatma Sakın" Sinan Candan Erçetin Neden 2002 [6]
"Annem" Aylin Atalay Candan Erçetin Elbette 2000 [4]
"Arada Bir" Mete Özgencil Mete Özgencil Elbette 2000 [4]
"Aşk" Doğan Duru, Candan Erçetin Doğan Duru Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Aşkı Ne Sandın?" Mete Özgencil Sinan, Candan Erçetin Çapkın 1997 [3]
"Avant De Nous Dire Adieu" Michel Mallory Jean Renard Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Bahane" Aylin Atalay Candan Erçetin Melek 2004 [7]
"Bahar" Ayşe Kulin Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Bak Bir Varmış Bir Yokmuş (C'est Ecrit Dans Le Ciel)" André Tabet, Georges Tabet, Alec Alstone[B] André Tabet, Georges Tabet, Alec Alstone Aranjman 2011 2011 [10]
"Bana Güven" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin, Kıvanç K. Elbette 2000 [4]
"Beklemeden" Candan Erçetin Candan Erçetin Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Ben Böyleyim" Ümit Aksu Armando Manzanero Neden 2002 [6]
"Ben Kimim" Candan Erçetin Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Beni Böyle Sev" Orhan Gencebay Orhan Gencebay Orhan Gencebay ile Bir Ömür 2012 [15]
"Bensiz" Sinan Neslihan Engin, Candan Erçetin Neden 2002 [6]
"Beyaz Atlım" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin Çapkın 1997 [3]
"Bir Dalda İki Kiraz, Sallasana Sallasana (Σάλα Σάλα)" Anonim Anonim Aman Doktor 2005 [8]
"Bir Sır Gibi" Ahmet Akkaya Ahmet Akkaya Hazırım 1995 [2]
"Bir Yangının Külünü" Şemsi Belli Muzaffer İlkar Melek 2004 [7]
"Bu Sabah" Candan Erçetin Candan Erçetin Melek 2004 [7]
"Canı Sağolsun" Candan Erçetin Saša Lošić Melek 2004 [7]
"Çadırımın Üstüne, Sürüverin Cezveler Kaynasın" Yiannis Papayioannu[A] Anonim Aman Doktor 2005 [8]
"Çapkın" Ahmet Baki Çallıoğlu Ahmet Baki Çallıoğlu Çapkın 1997 [3]
"Çember" Murathan Mungan Selim Atakan Söz Vermiş Şarkılar 2004 [12]
"Daha" Mete Özgencil Sezen Aksu Hazırım 1995 [2]
"Dalga" Candan Erçetin Sorinel Pustiu Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Darıldın Mı Gülüm Bana (Χαρικλάκι)" Panayiotis Tundas[A] Panayiotis Tundas Aman Doktor 2005 [8]
"Dayan" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin, Alper Erinç Elbette 2000 [4]
"Deniz ve Mehtap (Les Mouettes De Mikonos)" Andre Borly, Armand Canfora, Michel Jourdan[B] Andre Borly, Armand Canfora, Michel Jourdan Aranjman 2011 2011 [10]
"Dünya Dönüyor (Volage Volage)" Marc Aryan[B] Marc Aryan Aranjman 2011 2011 [10]
"Dünya Durma (Şota)" Mete Özgencil Anonim Elbette 2000 [4]
"Dünya Hali" Candan Erçetin Candan Erçetin Neden 2002 [6]
"Elbette" Candan Erçetin Akın Ertübey Elbette 2000 [4]
"Eğlen Neşelen" Candan Erçetin Sholom Sholem Secunda Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Et Maintent" Pierre Delanoë Gilbert Bécaud Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Gamsız Hayat" Aylin Atalay, Candan Erçetin Candan Erçetin Neden 2002 [6]
"Gel Yeter" Mete Özgencil Gökhan Kırdar Hazırım 1995 [2]
"Gelmiyorsun" M.Gündüz Göktürk Nadir Göktürk Çeyrek 2007 [13]
"Geri Dönemem" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin Çapkın 1997 [3]
"Git" Cemal Safi Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar" Hikmet Münir Ebcioğlu Ali Teoman Alpay Melek 2004 [7]
"Göreceksin Kendini (Tu Te Reconnaitras)" Vline Buggy[J] Vline Buggy Aranjman 2011 2011 [10]
"Gözler" Candan Erçetin Alper Erinç, Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Güle Güle" Candan Erçetin Karvelas Nikolaos Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Habire Durmadan" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin Çapkın 1997 [3]
"Hafif" Aylin Atalay Jürgen Heusser Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Halley"
(Klips ve Onlar üyesi olarak)
İlhan İrem Melih Kibar Yalnızca şarkı 1986 [18]
"Hangi Aşk Adil ki?" Mete Özgencil Gökhan Kırdar Hazırım 1995 [2]
"Hayırsız" Candan Erçetin Anonim Neden 2002 [6]
"Hayranım Sana" Sinan Akın Ertübey Çapkın 1997 [3]
"Hazırım" Mete Özgencil Gökhan Kırdar Hazırım 1995 [2]
"Her Aşk Bitermiş" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin Çapkın 1997 [3]
"Her Yerde Kar Var (Tombe La Neige)" Salvatore[B] Salvatore Aranjman 2011 2011 [10]
"Herkes Gibisin" Nazım Hikmet Ran[M] Candan Erçetin Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Hier Encore" Charles Aznavour Charles Aznavour Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Hoşgör Sen (On S'embrasse Et On Oublie)" Enrico Macias, Yves Dessca[E] Enrico Macias, Yves Dessca Aranjman 2011 2011 [10]
"Il Me Semble" Aylin Atalay[C] Candan Erçetin, Neslihan Engin Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"İnanma" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin Çapkın 1997 [3]
"İndim Havuz Başına (Τι Τα Θέλεις Τα Λεφτά)" Vassilis Papadopulos[A] Yiannis Papayioannu Aman Doktor 2005 [8]
"İstanbul" Kennedy Jimmy, Simon Nat Kennedy Jimmy, Simon Nat Aranjman 2011 2011 [10]
"İster Sallan Gez" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin, Kıvanç K. Elbette 2000 [4]
"İzmir'in Kavakları (Τζακιτζίς)" Anonim Anonim Aman Doktor 2005 [8]
"Johnny Tu N'Es Pas Un Ange" Francis Lemarque Les Paul Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Kader" Candan Erçetin Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Kadifeden Kesesi (Καδίφης)" Anonim Anonim Aman Doktor 2005 [8]
"Kalenin Bedenleri (Σήκω Χόρεψε Κουκλί Μου)" Stelyos Kazantzidis[A] Anonim Aman Doktor 2005 [8]
"Karlar Düşer (Car Je Veux)" Deboeck, Saintal, Salvatore[K] Deboeck, Saintal, Salvatore Aranjman 2011 2011 [10]
"Kaybettik Biz" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin Çapkın 1997 [3]
"Kırık Kalpler Durağında" Candan Erçetin Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Kim" Teoman Teoman Söz Müzik Teoman 2008 [14]
"Kim Deli" Candan Erçetin Candan Erçetin, Alper Erinç Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Kimin Doğrusu" Candan Erçetin Nurettin Irmak Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Korkarım" Aylin Atalay Neslihan Engin, Candan Erçetin Neden 2002 [6]
"Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime (Με Το Σάζι Μου Στα Χέρια)" Sophia Kompotiati[A] Anonim Aman Doktor 2005 [8]
"La Boheme" Jacques Plante Charles Aznavour Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"La Vie En Rose" Édith Piaf Louis Guglielmi Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Le Meteque (Hasret)" Georges Moustaki[D] Georges Moustaki Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Meğer" Candan Erçetin Candan Erçetin Melek 2004 [7]
"Melek" Candan Erçetin Candan Erçetin Melek 2004 [7]
"Memleketim (L'aveugle)" Simon Saguy[E] Simon Saguy Aranjman 2011 2011 [10]
"Merak Ediyorum" Sinan Candan Erçetin Elbette 2000 [4]
"Milord"
(Mercan Dede ile düet)
Georges Moustaki Marguerite Monnot Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Milyonlarca Kuştuk..." Candan Erçetin Candan Erçetin Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Mühim Değil" Sinan Neslihan Engin, Candan Erçetin Neden 2002 [6]
"Nar Çiçeği" Mete Özgencil Balkan Traditional Hazırım 1995 [2]
"Ne Me Quitte Pas" Jacques Brel Jacques Brel Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Neden" Candan Erçetin Attie Bauw, Yıldız Usmanova Neden 2002 [6]
"Nedense Sustum" Sinan Alper Erinç, Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Ninni" Mete Özgencil Gökhan Kırdar Hazırım 1995 [2]
"Ninni" Aylin Atalay, Candan Erçetin, Anonim Anonim Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Non, Je Ne Regrette Rien" Michel Vaucaire Charles Dumont Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Olmaz" Mete Özgencil, Candan Erçetin Akın Ertübey Elbette 2000 [4]
"Onlar Yanlış Biliyor" Sinan Candan Erçetin Çapkın 1997 [3]
"Oyalama Artık" Mete Özgencil Anonim Oyalama Artık 1998 [19]
"Özür Dilerim" Candan Erçetin Mustafa Süder Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Padam... Padam..." Henri Contet Norbert Glanzberg Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Parçalandım" Candan Erçetin Alper Erinç, Candan Erçetin Neden 2002 [6]
"Parole (Parole Parole)"
(Mercan Dede ile düet)
Michaële Gianni Ferrio Chante Hier Pour Aujourd'hui 2003 [17]
"Saçma" Mete Özgencil Mete Özgencil, Candan Erçetin, Kıvanç K. Elbette 2000 [4]
"Selam Söyle (Pourquoi Parler D'amour)" Enrico Macias, Jean Claudric[L] Enrico Macias, Jean Claudrici Aranjman 2011 2011 [10]
"Sen" Sinan Candan Erçetin, Alper Erinç, Nuri Irmak Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Sensizlik" Candan Erçetin Nuri Irmak Melek 2004 [7]
"Sessiz Gemi (Sans Toi Je Suis Seul)" Franck Gérald, Patricia Carli[I] Franck Gérald, Patricia Carli Aranjman 2011 2011 [10]
"Sevdan Olmasa" Çiğdem Talu Melih Kibar Yadigâr 2001 [11]
"Sevdim, Anladım"[F] Candan Erçetin Bruno Coulais Remix'5 2005 [20]
"Sevdim Sevilmedim (Čaje Šukarije)"[G] Mete Özgencil Esma Redžepova Hazırım 1996 [2]
"Sitem" Candan Erçetin Candan Erçetin Melek 2004 [7]
"Sonsuz" Sinan Candan Erçetin Melek 2004 [7]
"Söz Vermiştin" Mete Özgencil Enrico Macias Elbette 2000 [4]
"Şehir"
(Ceza ile düet)
Candan Erçetin, Ceza Cihan Güçlü, Candan Erçetin Melek 2004 [7]
"Telgrafın Tellerine Kuşlar Mı Konar (Αεροπλάνο Θα Πάρω)"
(Stelyo Berber ile düet)
Panayiotis Tundas[A] Panayiotis Tundas Aman Doktor 2005 [8]
"Teselli" Sinan Candan Erçetin Çapkın 1997 [3]
"Türkü" Neyzen Tevfik, Ömer Hayyam Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Umrumda Değil" Mete Özgencil Gökhan Kırdar Hazırım 1995 [2]
"Unut Sevme" Ahmet Baki Çallıoğlu Ahmet Baki Çallıoğlu Elbette 2000 [4]
"Unutama Beni" Şemi Diriker Şemi Diriker Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Unutursun" Candan Erçetin Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Üç Kalp (Quec'est Triste)" Patricia Carli[B] Patricia Carli Aranjman 2011 2011 [10]
"Vallahi" Candan Erçetin Alper Erinç, Candan Erçetin Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Vakit Varken" Mete Özgencil Yusuf Bütünley Hazırım 1995 [2]
"Vay Halime" Candan Erçetin Anonim Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Yağmur" Candan Erçetin Nuri Irmak Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Yak Gemileri" Candan Erçetin Sorinel Pustiu Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Yalan" Mete Özgencil Yıldız Usmanova Çapkın 1997 [3]
"Yalanmış (Cen'est Rien)" Julien Clerc[H] Julien Clerc Aranjman 2011 2011 [10]
"Yalnızlık" Candan Erçetin Candan Erçetin Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Yalvaramam" Candan Erçetin Flavio Santander Kırık Kalpler Durağında 2009 [9]
"Yapayalnız" Aylin Atalay Candan Erçetin Neden 2002 [6]
"Yaralı Gönlüm" Recep Suat Sayın Nicolas Roubanis Milyonlarca Kuştuk... 2013 [16]
"Yaşıyorum" Aylin Atalay Cihan Güçlü Melek 2004 [7]
"Yazık Oldu" Aylin Atalay, Candan Erçetin Saša Lošić Remix 2003 [21]
"Yüksek Yüksek Tepelere" Anonim Anonim Neden 2002 [6]
"Zeytinyağlı Yiyemem Aman (Γιατί Θες Να Φύγεις)" Kostas Virvos[A] Stratos Attalidis Aman Doktor 2005 [8]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • A   Bu şarkıların Türkçe kısımlarının söz yazarları belli değildir, anonimdir.[8][10]
  • B   Bu şarkıların Türkçe kısımlarının sözleri Fecri Ebcioğlu tarafından yazılmıştır.[10]
  • C   "Il Me Semble" şarkısı, Neden albümünde yer alan "Korkma" şarkısının Fransızca'ya çevrilmiş hâlidir. Çevirisi Kerem Topuz tarafından yapılmıştır.[17]
  • D   "Le Meteque (Hasret)" şarkısının Fransızca sözlerinin Türkçe'ye çevirisi Nino Varon tarafından yapılmıştır.[17]
  • E   "Memleketim (L'aveugle)" ve "Hoşgör Sen (On S'embrasse Et On Oublie)" şarkılarının Türkçe kısımlarının söz yazarları Fikret Şeneş'tir.[10]
  • F   "Sevdim, Anladım" şarkısı, "Vois Sur Ton Chemin" şarkısının Türkçe'ye uyarlanmış halidir. Orijinal halinin sözleri Christophe Barratier tarafından yazılmıştır.[20]
  • G   "Sevdim Sevilmedim (Čaje Šukarije)" şarkısı, Hazırım albümünün, 1996'da yayımlanan ikinci baskısında yer almıştır.[2]
  • H   "Yalanmış (Cen'est Rien)" şarkısındaki Türkçe sözler Reyman Eray tarafından yazılmıştır.[10]
  • I   "Sessiz Gemi (Sans Toi Je Suis Seul)" şarkısındaki Türkçe sözler Yahya Kemal Beyatlı tarafından yazılmıştır.[10]
  • J   "Göreceksin Kendini (Tu Te Reconnaitras)" şarkısındaki Türkçe sözler Nahman Varon tarafından yazılmıştır.[10]
  • K   "Karlar Düşer (Car Je Veux)" şarkısındaki Türkçe sözler Ali Selçuk Özgürdal tarafından yazılmıştır.[10]
  • L   "Selam Söyle (Pourquoi Parler D'amour)" şarkısındaki Türkçe sözler Ülke Aker tarafından yazılmıştır.[10]
  • M   "Herkes Gibisin" şarkısının başlangıcında yer alan emprovize gazel, Candan Erçetin ve Veysel Samanoğlu tarafından oluşturulmuştur.[16]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d "Candan Erçetin Resmi Sitesi". candanercetin.com.tr. 4 Eylül 2012 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120904134031/http://www.candanercetin.com.tr/hayati.asp. Erişim tarihi: 25 Ocak 2013. 
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m n o Hazırım (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Topkapı Müzik. 1996. 8691331610321.
  3. ^ a b c d e f g h i j k l m n Çapkın (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Topkapı Müzik. 1997. 8691331710328.
  4. ^ a b c d e f g h i j k l m n o Elbette (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Topkapı Müzik. 2000. 8691331010121.
  5. ^ Lale Barçın İmer (25 Şubat 1998). "Müzik dünyasını buluşturan gece". Hürriyet. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=-7735. Erişim tarihi: 25 Ocak 2013. 
  6. ^ a b c d e f g h i j k l m Neden (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Topkapı Müzik. 2002. 8691331210224.
  7. ^ a b c d e f g h i j k l m n Melek (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Pasaj Müzik, Raks Müzik. 2004. 8697406640132.
  8. ^ a b c d e f g h i j k l m n Aman Doktor (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Doğan Music Company. 2005. 8697407053375.
  9. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t Kırık Kalpler Durağında (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Pasaj Müzik. 2009. 8697406641030.
  10. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w Aranjman 2011 (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Pasaj Müzik. 2011. 8697406641276.
  11. ^ a b Yadigâr (albüm kitapçığı). Çeşitli Sanatçılar. MOD Müzik, Yavuz Plak. 2001. 8697869701005.
  12. ^ a b Söz Vermiş Şarkılar (albüm kitapçığı). Çeşitli Sanatçılar. ADA Müzik. 2004. 8692646502677.
  13. ^ a b Çeyrek (albüm kitapçığı). Ezginin Günlüğü. Seyhan Müzik. 2007. 8697415717290.
  14. ^ a b c Söz Müzik Teoman (albüm kitapçığı). Teoman. Avrupa Müzik. 2008. 8697420610876.
  15. ^ a b Orhan Gencebay ile Bir Ömür (albüm kitapçığı). Çeşitli Sanatçılar. Poll Production. 2012. 8699466000550.
  16. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p Milyonlarca Kuştuk... (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Pasaj Müzik. 2013. 8697406641788.
  17. ^ a b c d e f g h i j k l m n o Chante Hier Pour Aujourd'hui (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Topkapı Müzik. 2003. 8691331310221.
  18. ^ Arna, Sibel (30 Temmuz 2005). "Onun kaldığı yerden devam etmek zorundaydık". Hürriyet. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=338498. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2011. 
  19. ^ Oyalama Artık (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Topkapı Müzik. 1998. 8691331810288.
  20. ^ a b Remix'5 (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Pasaj Müzik. 2005. 8697406640347.
  21. ^ Remix (albüm kitapçığı). Candan Erçetin. Topkapı Müzik. 2003. 8691331310481.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]