Kullanıcı mesaj:Çakır: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Çakır (mesaj | katkılar)
Beshogur (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Firat Kalkani
107. satır: 107. satır:


:Merhaba. Uyarınız için teşekkür ederim. Mobil linklerin benimle alakası olmadığınıda belirtmek isterim. --[[Kullanıcı:Çakır|<font color="#800000">'''Çakır'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:Çakır|<font color="#4B0082"><sup>'''msj'''</sup></font>]] 13:08, 3 Şubat 2017 (UTC)
:Merhaba. Uyarınız için teşekkür ederim. Mobil linklerin benimle alakası olmadığınıda belirtmek isterim. --[[Kullanıcı:Çakır|<font color="#800000">'''Çakır'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:Çakır|<font color="#4B0082"><sup>'''msj'''</sup></font>]] 13:08, 3 Şubat 2017 (UTC)

== Firat Kalkani ==

Lutfen yaptigim degisikleri yeniden geri aliniz. Sultan Murad Tugayi degil Sultan Murat Tumenidir. Ve o kadar degisiklik yaptim, hala bircok hata var. Google ceviri kullanmayi biraksaniz iyi olacak, ve Turkce harf kullanmaya dikkat edelim. Bu Turkce sayfa, Ingilizceye nazaran cok ilkel durumda. Ingilizce'den kopyaladiginizi biliyorum zaten, komutanlar ve gruplarin cogu sahsim tarafindan eklendi. Yardima ihtiyacin olursa edebilirim. [[Kullanıcı:Beshogur|Beshogur]] ([[Kullanıcı mesaj:Beshogur|mesaj]]) 14:28, 7 Şubat 2017 (UTC)

Sayfanın 14.28, 7 Şubat 2017 tarihindeki hâli

Eski mesajlara Arşiv sayfasındaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ülkücülük - Türkçülük

Merhabalar Çakır, kolay gelsin. Abdullah Çatlı maddesinde ki değişikliğimi geri aldığınıza dair bildirim geldi. Türkçü kişiler kategorisini kaldırmıştım geri almışsınız. Bir kişi hem ülkücü hem Türkçü olamaz. Ülkücülük sadece Türk-İslam sentezini savunur örnek olarak ülkücülük için Hristiyan bir Türk tam olarak Türk değildir. Türkçülükte ise din değil soy önemlidir. Bir kişi hem ülkücü, hem Türkçü olamaz. Bir insana 'hem Türkçü, hem ülkücü' demek anlam karmaşasına yol açabilir. Şimdi izniniz ile değişikliği geri getireceğim. --GurayKant (mesaj) 13:15, 6 Nisan 2016 (UTC)

Özgecan Aslan cinayeti

@Çakır merhaba, ilgili maddede yapmış olduğunuz sürüm kontrolünde onay verdiğiniz değişiklikler arasında mevcut kaynak referansının silindiği bir sürüm de var. Gerekli düzeltmeyi yapabilir misiniz lütfen? Onay verdiğiniz sürümleri daha dikkatli incelemeniz dileğiyle. İyi çalışmalar. --WikiBronze [M] 13:18, 12 Nisan 2016 (UTC)

  • Bu basit bir mesela bana mesaj atmanız bile anlamsız.--Çakırmsj 19:56, 12 Nisan 2016 (UTC)
Size mesaj atmamın sebebi hatayı görmeniz ve tekrar etmemesi için bundan sonra özen göstermeniz. Düzenleme için teşekkürler. --WikiBronze [M] 20:26, 12 Nisan 2016 (UTC)

Madem

Madem kd değil şura ilede ilgileniver sana zahmet maurice https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eablon:Twitter_hesab%C4%B1_bilgi_kutusu --Çakırmsj 22:15, 14 Mayıs 2016 (UTC)

Değişiklik özetinde KD değil ansiklopedik değil yazmıştım. Açıkçası bir siyasetçinin maddesinde twitter hesabının veya takipçi sayısının çokta ilgili olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki eğer fenomen bir twitter hesabı ya da başka bir sosyal medya hesabı varsa dış bağlantılar başlığı altında veriliyor. Şablonu ben açmadım ve bu konuda ne demek istediğinizi net olarak anlayamadım. Maurice Flesier message 22:34, 14 Mayıs 2016 (UTC)

Yardım!

Selam Çakır Gerekli Azerbaycan maddelerini oluşturmamda ve geliştirmemde yardımcı olur musun? Desteğini bekliyorum ☺ --Erdo Can 13:02, 24 Ağustos 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, kapalı oturum, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 14:09, 21 Eylül 2016 (UTC)

Şablon oluşturma

Merhaba Türk Vikipedi de şöyle bir şablona ihtiyacımız var. Yardımcı olabilir misin acaba ?

Turkish military intervention in Syria

Date kısmı (1 month and 4 days) gibi.--Çakırmsj 22:01, 2 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba. Gerekli midir emin değilim açıkçası...--RapsarEfendim? 09:16, 3 Ekim 2016 (UTC)
Ne kadar süreden beri devam ettiği veya ne kadar süre sürdüğü ibaresi kendi fikrimce gerekli ve yararlı olacak diye düşünüyorum yardımlarını bekliyorum :) --Çakırmsj 14:48, 3 Ekim 2016 (UTC)
Zaten varmış :)--RapsarEfendim? 16:30, 3 Ekim 2016 (UTC)

Ayın İşbirliği'nde Son 1 Hafta!

VikiProje Sinema Ayın İşbirliği'nde Son Hafta!
Merhaba!
VikiProje Sinema bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi" olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle 1.015 olan afiş aranan film maddelerin sayısının proje sonunda, 500'e düşürülmesini hedeflemekteyiz. Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

MediaWiki message delivery (mesaj) 00:20, 25 Ekim 2016 (UTC)

Vikiproje Siyaset İşbirliği projesinde son 3 gün!

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Kamboçya ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesinde son 3 gün!

Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsayan proje 31 Ekim 2016 günü sona eriyor. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı!

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:59, 28 Ekim 2016 (UTC)

Kendine Darbe ?

Merhaba Rapsar şu maddede ki Türkiye'deki darbenin Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendine yapıldığı kısmı Vikipedi standartlarına ne derece uyuyor acaba fikrini alabilir miyim?--Çakırmsj 20:41, 6 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba. Konuya çok hakim olmadığımı söyleyeyim önce. Türkçe maddedeki tanıma bakıyorum bir de darbe girişimine bakıyorum ama bu tanımı karşılayan bir şey göremiyorum. "Ülkenin yasama organını feshetme" ya da "ya da güçsüz bırakma" yok. Darbeyi gerçekleştiren Erdoğan da değil zaten, ortada kendi kendine yapılan bir şey de yok. Maddenin devamındaki "anayasa kaldırma" yahut "bağımsız mahkemelerin devre dışı bırakılması" da söz konusu değil. Görüşlerim bu şekilde.--RapsarEfendim? 21:39, 6 Kasım 2016 (UTC)

Görüşlerin için teşekkür ederim öyle ise bu konuda düzeltme için kiminle irtibat kurmalıyım ingilizce seviyem yetersiz olduğu için orada ki devriye muhtemel değişikliği geri alacaktır. --Çakırmsj 22:17, 9 Kasım 2016 (UTC)

Tartışma sayfasında belirtmek lazım ama bunun için ciddi takip, iyi bir İngilizce ve sabır gerekecektir. Zira bazılarına laf anlatmak cidden çok zor orada.--RapsarEfendim? 22:29, 9 Kasım 2016 (UTC)

Seçil Akın maddesi yardım...

https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Silinmeye_aday_sayfalar#Se.C3.A7il_Ak.C4.B1n - Madde SAS'ta oylama için yardımcı olabilirmisiniz...--195.142.6.103 20:19, 16 Kasım 2016 (UTC)

Kullanıcı sayfası

Merhabalar.Sizin en yukarıdaki tablonuzu çok beğendim.İzin alarak alabilir miyim?Sayfamın biraz yenilenmeye ihtiyacı var.Şimdiden teşekkürler King EdizS! Efendim? 22:19, 26 Kasım 2016 (UTC)

VİKİPEDİ ÖĞRENİYORUZ!

Merhaba Çakır! Şimdi, TSK'nın açıklamasına yer verirken, ben TSK'nın açıklamasını değiştirerek yazamam. TSK eğer "3 silah arkadaşımız şehit oldu." şeklinde bir açıklama yaptıysa, bende direkt olarak bunu böyle yazıyorsam "3 silah arkadaşımız öldü." olarak yazamam. Vikipedi bunu reddeder. Ha, oraya "3 Türk askeri şehit oldu." şeklinde yazsam bunu geri alarak başarılı bir iş yapmış olurdun fakat böyle bir durumda geri almaya çalışman etik değil. Ayrıca, Rusya'nın uçağının düşmesi ısrarla oraya getirme çabanda Vikipedi için uygun değil. Biz hariç, dünyada hiç kimsenin aklına gelemeyecek komplo teorisi sadece bu. Umarım ne demek istediğimi de Vikipedi'nin ne olduğunu da anlayabilmişsindir. --Locos Turcos (mesaj) 19:48, 21 Aralık 2016 (UTC)

Vikipediyi öğreniyorsan git doğru dürüst öğren başkasının sayfasına gelip böyle ukala ukala konuşma, şehit vb ifadeleri yazman doğru değil ayrıca islam devleti savaşcıları gibi övücü ifadelerde yanlış.--Çakırmsj 19:52, 21 Aralık 2016 (UTC)
Düzgün bir biçimde açıkladığımda sonuç alamadım. Hala Şehit diyorsun, anlamak istemiyor musun yoksa bilerek mi yapıyorsun? İslam Devleti savaşçıları işte, bal gibi. Bütün dünyanın kabul ettiği, ajansların yazdığı şeyi IŞİD'li teröristler olarak mı yazalım?--Locos Turcos (mesaj) 19:53, 21 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sinema Ocak 2017 İş birliği daveti

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Çakır!
VikiProje Sinema bünyesinde Ocak 2017 iş birliği projesi Değerlendirilmemiş Sinema maddelerinin değerlendirilmesi olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle değerlendirilmemiş 6.708 maddenin değerlendirilmesini sağlamak ve {{VikiProje Sinema}} şablonu olmayan maddelere bu şablonun eklenmesi hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:53, 31 Aralık 2016 (UTC)

+

Merhaba. Lütfen kaynak gösterirken kaynak şablonu kullanmaya özen gösterin ve mobil link kullanmayın. Sevgiler. -MHIRM. 07:32, 3 Şubat 2017 (UTC) -MHIRM. 07:32, 3 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba. Uyarınız için teşekkür ederim. Mobil linklerin benimle alakası olmadığınıda belirtmek isterim. --Çakırmsj 13:08, 3 Şubat 2017 (UTC)

Firat Kalkani

Lutfen yaptigim degisikleri yeniden geri aliniz. Sultan Murad Tugayi degil Sultan Murat Tumenidir. Ve o kadar degisiklik yaptim, hala bircok hata var. Google ceviri kullanmayi biraksaniz iyi olacak, ve Turkce harf kullanmaya dikkat edelim. Bu Turkce sayfa, Ingilizceye nazaran cok ilkel durumda. Ingilizce'den kopyaladiginizi biliyorum zaten, komutanlar ve gruplarin cogu sahsim tarafindan eklendi. Yardima ihtiyacin olursa edebilirim. Beshogur (mesaj) 14:28, 7 Şubat 2017 (UTC)