Vikipedi:Devriyelik başvurusu: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
k →‎Kullanıcı:İsosfer: Kendi mesajıma ilave not.
68. satır: 68. satır:
Aşağıdaki davetinize teşekkür ederim. Son değişiklikler devriyesi olursam, faydalı işler yapabileceğime inanıyorum. Nokta, virgül ve diğer imla kurallarını detaylı incelemekteyim. Bunlardaki hatalar yazının anlaşılmasını güçleştirmekte, hatta yanlış anlaşılmasına sebep vermektedir. Bunun yanı sıra vakit buldukça yeni maddeler açıyorum. SD devriyeliğine kabul edilmem için gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
Aşağıdaki davetinize teşekkür ederim. Son değişiklikler devriyesi olursam, faydalı işler yapabileceğime inanıyorum. Nokta, virgül ve diğer imla kurallarını detaylı incelemekteyim. Bunlardaki hatalar yazının anlaşılmasını güçleştirmekte, hatta yanlış anlaşılmasına sebep vermektedir. Bunun yanı sıra vakit buldukça yeni maddeler açıyorum. SD devriyeliğine kabul edilmem için gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
Saygılarımla.
Saygılarımla.

Not: Devriye koşullarını bu mesajımı yazdıktan sonra okudum. Yukarıdaki davetiniz üzerine kendimi bir şey zannettim herhalde. Yine de SD devriyeliğini isterdim.


Hoş geldiniz İsosfer![kaynağı değiştir]
Hoş geldiniz İsosfer![kaynağı değiştir]

Sayfanın 21.05, 22 Temmuz 2016 tarihindeki hâli



"Uzun süredir vikipedi üyesiyim vikipedi kurallarını ve formatını öğrenme fırsatım çok oldu. Çok şey öğrendim ve çok değişiklik yaptım ama katkıda bulunabileceğim ilgi alanlarım artık kısıtlı geliyor. Devriyelik yaparak katkıda bulunabileceğim yeni alanları keşfedebileceğimi ve vandalizmi engelleyebileceğimi düşünüyorum. Umarım devriyelik için uygun görürsünüz. Teşekkürler, İyi vikiler. "

unknowledge (mesaj) 21:20, 2 Temmuz 2016 (UTC)

Olumsuz. Kullanıcı çok sık özgün araştırma yapmakta, bu konuda kendisine söylenenlere kulak asmamakta ve bunun yanı sıra özgün araştırmaları da ciddi bilgi kirliği içermektedir. Bu sebeple katkılarına devriyelerce incelenmeyi hak eden türden katkılar olarak bakıyorum. Kolay gelsin. Vitruvian (mesaj) 05:55, 6 Temmuz 2016 (UTC)
Vitruvian İttihat ve Terakki sayfasından bahsediyorsunuz diye düşünüyorum. Bu konu hakkında çok düzeyli bir şekilde tartıştık "kulak asmamak" gibi bir şey söz konusu olamaz. Çok fazla ve çeşitli kaynak da gösterdim özgün araştırma da söz konusu olamaz. Tartışma için 3.bir şahsın görüşü gelmedi ve en sonunda sizin görüşünüz doğrultusunda da geçerliliğini koruyor ve bende fazla üstelemedim. Başka görüş ve bilgilere daha açık olmanızı ve daha saygılı olmanızı bekliyorum.

unknowledge (mesaj) 15:46, 8 Temmuz 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Hikmetli katkıları olmasa da yaptıklarından işi bildiği sabittir. Kendisine onaylama ve reddetme yetkilerinin verilmesini destekliyorum. --II. Niveles (mesaj) 23:58, 14 Temmuz 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcı vandalizmle az mücadele etmiş fakat devriye olunca vandalizm ile durmadan mücadele edeceğini düşünüyorum. Çünkü vandal değişikliği yok. Destekliyorum. Kolay gelsin. --Kant 23:44, 17 Temmuz 2016 (UTC)


3 yıldır Vikipedi üyesiyim Uygun görürseniz görev alamak istiyorum.

Konzara (mesaj) 17:18, 7 Temmuz 2016 (UTC)

Yorum Yorum Kullanıcı son başvurudan sonra sadece 4-5 gün beklemiş ve 40-50 değişiklik yapmış bu süre içinde, 4-5 gün içinde ve 40 değişiklikle ileri sürülenler hakkında nasıl değişiklikler olduğunu hangi yönde geliştiğinizi 4-5 günde anlamanız zor, ben hala erken olduğunu düşünüyorum, ancak beyaz listeye alınabilir--Toppolila 08:39, 8 Temmuz 2016 (UTC)
Yorum Yorum Kullanıcı beyaz liste için daha uygun.--Krystal. ? 10:03, 8 Temmuz 2016 (UTC)
Yorum Yorum Kullanıcı bu yıl içerisinde 41 değişklikte bulunmuş ve 401 düzenlemesinden 256 tanesi silinmiş (bknz).Ayrıca sürekli olarak kayda değer olmayan bir kişiyi eklemeye çalışıyor (bknz).Ve son başvurusunu yakın bir tarihte yapmış reddedilmiş.Kullanıcının devriye olmaması gerektiğini düşünüyorum.İyi vikiler...--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 12:08, 9 Temmuz 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Ey Konzara kardeş ben duydum ki sen musiki ile ilgiliymişsin katkılarında o yöndeymiş ama sürekliliği yokmuş. Bende diyorum ki ilgi alanlarında katkı yapmaya devam et şöyle iyice bir piş işi kavra sonra tekrar başvur o zaman değerlendiririz. --II. Niveles (mesaj) 00:01, 15 Temmuz 2016 (UTC)
Yorum Yorum (...) — Bu imzasız görüş Konzara (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Ey Konzara kötü bir şey mi dedik yav. --II. Niveles (mesaj) 07:17, 15 Temmuz 2016 (UTC)


"Wikipedia'ya katkıda bulunmak istiyorum. Bu nedenle başvuru yapmak istiyorum.

sunsun34 12:45, 9 Temmuz 2016 (UTC)

Yorum Yorum Katkı yapmanız için herhangi bir yetkiye gerek yok.Daha önceden de uyarı almışsınız.--Yaratmayıcı evet? 14:45, 10 Temmuz 2016 (UTC)

Yaratmayıcı~~trwiki kullanıcı uyarıyı 2007 yılında almış yani 9 yıl önce ama katkı yapmak için yetkinin lazım olmadığı konusunda haklısın ben görüşümü bir süre sonra bildireceğim--Krystal. ? 15:45, 10 Temmuz 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcı fazla aktif değil bu nedenle görüşüm olumsuz.--Krystal. ? 14:22, 11 Temmuz 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Devriyelik için yeterli vasıflara sahip olmadığınız ortadadır. Bu sebeple talebinizi şahsım adına reddediyorum. --II. Niveles (mesaj) 00:02, 15 Temmuz 2016 (UTC)


"Sayfaların güvenilirliği hakkında emin olmak ve gerektiğinde yanlış bilgileri okuyuculardan uzak tutmak, ayrıca bazı sayfalardaki gereksiz ve yanlış anlatımlı bilgilerin kaldırılmasını sağlamak

Abc1313 (mesaj) 23:35, 14 Temmuz 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Bu zat telif konusunda sakıncalı işlemlerde bulunduğu için engellenmiştir. Daha ilerleyen vakitlerde başka bir Allah gününde başvurması uygundur. Şimdilik tecrübesizliğine verebiliriz. --II. Niveles (mesaj) 23:53, 14 Temmuz 2016 (UTC)
  • Yorum YorumDevriyelik için uygun olmadığını düşünüyorum--Krystal. ? 06:27, 17 Temmuz 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum kullanıcı telif sebebiyle 2 gün engelli durumda kullanıcı 28 gündür üye. 2 gün daha olunca 30 gün oluyor. yani %10'unu engelli geçirmiş. Bende bir prensip vardır ki : Vikipedide geçirdiği sürenin %3'ünden fazlasını engelli geçirmiş bir kullanıcıya görev verilmesine karşıyımdır--Toppolila 13:27, 18 Temmuz 2016 (UTC)


Aşağıdaki davetinize teşekkür ederim. Son değişiklikler devriyesi olursam, faydalı işler yapabileceğime inanıyorum. Nokta, virgül ve diğer imla kurallarını detaylı incelemekteyim. Bunlardaki hatalar yazının anlaşılmasını güçleştirmekte, hatta yanlış anlaşılmasına sebep vermektedir. Bunun yanı sıra vakit buldukça yeni maddeler açıyorum. SD devriyeliğine kabul edilmem için gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla.

Not: Devriye koşullarını bu mesajımı yazdıktan sonra okudum. Yukarıdaki davetiniz üzerine kendimi bir şey zannettim herhalde. Yine de SD devriyeliğini isterdim.

Hoş geldiniz İsosfer![kaynağı değiştir] Vikipedi Vikipe-tan Davet.. Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:31, 19 Aralık 2014 (UTC) isosfer 20:52, 22 Temmuz 2016 (UTC)