Kullanıcı mesaj:İsosfer

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba İsosfer, Vikipedi'ye hoşdöndün :) Vandal olmadığın aşikar, seni beyaz listeye alıyorum, bundan sonra değişikliklerin editör onayı beklemeyecek. Umarım tekrar uzun bir ara vermezsin :) İyi çalışmalar!--Khutuckmsj 09:03, 1 Ağustos 2012 (UTC)

Kolay gelsin[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, çalışmalarının devamı dileklerimle birlikte bir kaç küçük düzenleme göstermemi umarım hoş karşılarsın. Kullanıcı mesaj sayfanızda bulunan Jim Henson çalışmasını kullanıcı sayfana bir alt sayfa oluşturarak taşıdım. Bu tür çalışmalarını alt sayfalarda rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca Adil kullanım gereğince Vikipedi'ye eklediğimiz bazı telifli adil kullanım resimlerinde resmin kaynağı, gerekçe ve adil kullanım lisansları kullanmak zorundayız. Ben eklediğiniz Cemile Ceher Çiçek'e ait görüntüye bu bilgileri ( yani gerekçe, kaynak ve lisans ) ekledim. Bunlara dikkat ederseniz Vikipedi'deki düzenin bozulmaması ve her şeyin yasalara uygun şekilde yürümesini sağlayabiliriz. Lütfen herhangi bir soru veya sorununuz da ben dahil tüm Vikipedistlere danışmaktan çekinmeyin. Saygılar. --i.e.msj 11:55, 23 Nisan 2013 (UTC)

Hoş geldiniz İsosfer![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:31, 19 Aralık 2014 (UTC)

Calais, Fransa.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Calais, Fransa.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  00.32, 3 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]