İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Vikipedi:Konu kriterleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. Sayfa arşivlenmiştir. --Superyetkinileti 19:37, 13 Nisan 2012 (UTC)

Vikipedi:Konu kriterleri[kaynağı değiştir]

Bomboş bir sayfa.2006'daki arşivlemeden beri ne ona ne de tartışmasına el sürülmüş.--Ilgaz ERmesajkatkılarım 15:33, 31 Ocak 2012 (UTC)

Tartışma sayfasında bir şeyler konuşulmuş. Ancak sayfanın "ne olduğunu" anlayamadım ben. Biçim rehberi, kayda değerlik kriterleri gibi madde yazımında kullanılan politika ve kuralların tamamını içeren bir sayfa gibi düşünülmüş olabilir. Sonradan Vikipedi'nin gelişimiyle birlikte işlevini yitirmiş bir sayfaya benziyor.--RapsarEfendim? 17:22, 31 Ocak 2012 (UTC)

* Silinsin Silinsin Gerekçeye katılarak --i.e. msj 21:02, 31 Ocak 2012 (UTC)

Kalsın Kalsın ya da Birleştirilsin Birleştirilsin -- Şimdi tartışma sayfasını biraz daha iyi inceledim ve hakikaten bir nevi tarihi gelişimi takip için değerli buldum. Bu nedenle bu tür kullanılmayan, Vikipedi tarihine ışık tutan sayfaların arşivlenmesini de yerinde buluyorum. Bu doğrultuda KD arşiv oluşturulabilir diye düşünüyorum... --« ί.е. ℳ§₮» 19:16, 9 Nisan 2012 (UTC)

Kalsın Kalsın ya da Birleştirilsin Birleştirilsin tarihi belge olarak, geçmişi korumak amacıyla.. tartışma sayfasındaki konuşmalardan da anlaşılacağı gibi, henüz biyografi, kayda değerlik gibi kriterlerin oturmadığı zamanlarda açılmış. sonra isim değişmiş, konu başka sayfalara aktarılmış. sonradan işlevini yitirmiş olması, tartışma sayfasındaki konuşmaları işlevsiz kılmıyor. bu sayfanın başlangıçta nasıl açılıp nerelere geldiğini görmek açısından bile değerli. --ki bl 09:13, 1 Şubat 2012 (UTC)

Kalsın Kalsın ya da Birleştirilsin Birleştirilsin. Tartışma bölümü Vikipedi'nin gelişimini takip açısından faydalı olabilir. Önemli konularda eski tartışmalar mevcut-DRG msj 22:26, 7 Nisan 2012 (UTC)

  • Birleştirilsin Birleştirilsin. Gelişimin takibi gerekçesine katılarak. --anerka'ya söyleyin 08:40, 10 Nisan 2012 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.