Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Vikipedi:Madde istekleri/Biyografi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 16:42, 26 Ağustos 2017 (UTC)

Vikipedi:Madde istekleri/Biyografi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Madde istekleri sayfası konulara göre kategorilendirilmiş. Bu kişileri de bu kategorilere göre dağıtmak daha uygun olacaktır diye düşünüyorum. Spor kategorisine giren birisi sporcularla, bilim kategorisine giren birisi bilim insanlarıyla karşılaşabilmeli. Silinirse, bu sayfanın geçmişini de diğer sayfalara aktarmali.--RapsarEfendim? 03:30, 12 Ağustos 2017 (UTC)

  • Birleştirilsin Birleştirilsin Diğer tüm madde istekleriyle.--RapsarEfendim? 03:30, 12 Ağustos 2017 (UTC)

kalsın, silinmesi için bir neden yok, çoklu ulaşımın da bir zararı yok. seri katil biyografisi eklemek isteyen de buraya ekleyebilmeli.. --kibele 10:38, 12 Ağustos 2017 (UTC)

Bur kullanıcının "bir biyografi açayım" diye girmesinden ziyade "şu konuda bir madde açayım" diyerek girmesi daha akla yatkın gözükmesi gerekçesiyle.--RapsarEfendim? 19:44, 12 Ağustos 2017 (UTC)
  • "Diğer" diye bir alanımız da mevcut nihayetinde. Rapsar'ın da belirttiği üzere, kişilerin "biyografi" değil de "spor" veya "tarih" alanına ilgi duyması daha olasıdır (biyografi Vikiprojemiz yok mesela). Önerilen kategorizasyon daha pragmatik ve etkili geldi bana, birleştirilsin. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 21:06, 13 Ağustos 2017 (UTC)
  • Sistematik katkı açısından birleştirilmesinin uygun olacağı kanaatindeyim. chanseyMesajYaz 07:59, 22 Ağustos 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.