Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/TGRT EU tarafından yayınlanan programların listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir.KD'lik elbette listelerde de aranır. Ancak kayda değer bir öncülün unsurları listelenebilir. Yani burada KD olan TV, programlar KD olmak zorunda değil. KD olan bir maddenin anlatımında yardımcı madde ansiklopedik fayda sağlayacaksa ayrılıp ayrı madde olması anlatım olarak pratik ve ansiklopediktir. Bir sanatçının filmografisi gibi bir TV'nin de program listesi gibi ana konuya sıkı sıkıya bağlı konular müstakil madde olarak ayrılabilir. Ama filan sanatçının gezdiği yerler veya filan TV'de görünen sanatçılar listesi vs. gibi sıkı sıkıya bağlı sayılamayacak konular KD değildir ve ne liste ne de müstakil olarak kabul görmemelidirler. Peki burada neden birleştiriliyor? Nispeten zayıf bir maddenin zayıf bir listesi olduğundan. Zaten bir süre evvel birleşikmiş ayrılmış, tekrar geri birleştireceğiz. Ana madde çok geniş ve etraflı anlatılmış olsaydı ve liste ciddi anlamda yer kaplayacak, okuru zorlayacak bir tarafı olsaydı, ayrılmaları doğruydu. Vikiçizer (mesaj) 19:49, 30 Ekim 2016 (UTC)

TGRT EU tarafından yayınlanan programların listesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD'lik Pragdonmesaj 01:54, 19 Eylül 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Listelerde kayda değerlik aranıyor mu ki?--RapsarEfendim? 07:56, 19 Eylül 2016 (UTC)
Yanlış değerlendirdim o halde. Listelerde KD'lik aramıyorsak SAS'ı geri çekebiliriz.Pragdonmesaj 11:46, 19 Eylül 2016 (UTC)
Kayda değerlik aramasak da ayrı madde olarak açılabilir olması gibi hususlara bakmak lazım :) Sadece gerekçeye yönelik bir yorumdu benimkisi :)--RapsarEfendim? 15:18, 19 Eylül 2016 (UTC)

Kalsın Kalsın Maddeyi destekleyecek türden bir liste, kanal kayda değerse bu liste için kayda değerlik aramak doğru değil.. Ayrıca onlarca kanal için böyle listeler var. Faydası nedir bilinmez ama açılmış bir kere.. Sonuçta burası bir internet ansiklopedisi..--Kingbjelica (mesaj) 09:26, 26 Eylül 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin TGRT EU maddesinde bu liste bulunuyor. ana madde yeterince gelişmeden ayrı madde açılmasına gerek yok. geçmişler birleştirilebilir. --kibele 14:08, 10 Ekim 2016 (UTC)
  • TGRT EU maddesi ile Birleştirilsin Birleştirilsin kibele'nin yorumuna katılıyorum. — Pınar (mesaj) 03:21, 16 Ekim 2016 (UTC)
  • Birleştirilsin Birleştirilsin --Pragdonmesaj 20:56, 21 Ekim 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.