Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Said Nursi'nin düşünce yapısı ve eleştirisi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Śαвяí¢αи76ileti 12:40, 22 Haziran 2016 (UTC)

Said Nursi'nin düşünce yapısı ve eleştirisi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Sayfanın tamamında özgün araştırma ve taraf sorunu var. Ayrıca kayda değerliği tartışmalıdır. Bunun yanında benzer sayfalar daha önce silinmişti.--| ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 14:05, 24 Mayıs 2016 (UTC)

  1. Sayfanın tamamında özgün araştırma sorunu yok. Burada yine özgün araştırma kavramının yanlış yorumlanması sorunu var. Kaynakta "Müslümandır" yazmasına karşın buradan yola çıkarak "İslamcıdır" tanımlaması yapmak (yalnızca bu kaynağa dayanarak) özgün araştırmadır. Zamanında dediydim bu sayfanın adı "çıkarım yapmayın" gibi bir şey olsun diye :) Maddenin tamamında böyle bir sorun mevcut değil.
  2. Taraf sorunu olması silinmesini gerektirecek bir şey değil. Taraflı şablonu eklenebilir yahut daha da iyisi bu ifadeler düzenlenebilir/temizlenebilir.
  3. Kayda değerliği tartışmalı değil, maddede halihazırda 47 kaynak kullanılmış. Kayda değer olduğunun ispatı için yeterli.
  4. Benzer sayfalar daha önce silinmişti ama bu, benzer her sayfanın silineceği anlamına gelmez. Benzer sayfaların olması bu yönde her maddenin açılabileceği anlamına da gelmez. Her madde kendi içinde değerlendirilir. Bir futbolcu sildik diye tüm futbolcuları siliyor muyuz? Erdoğan'ın seçimler tarihi maddesi var diye her siyasetçi için benzer madde açıyor muyuz? Ayrıca bakınız: en:WP:OTHERCRAPEXISTS.
  5. Ana maddeden ayrılarak ayrı bir madde olacak kıvama gelmiş bir alt ~başlık bu. Ayrı madde olarak yer alabilir.--RapsarEfendim? 02:03, 25 Mayıs 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın sağolsun rapsar detaylı olarak açıklamış. --kibele 07:06, 26 Mayıs 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Madde birçok bağımsız kaynak ile kayda değer. Bir özgün araştırma ya da taraf sorunu varsa etiketlenir, silinmez. Açık bir sekilde Fethullah Gülen'in düşünce yapısı maddesi üzerinden bir kıyaslama ve rövanş alma girişimi olmuş maalesef. Maurice Flesier message 17:04, 14 Haziran 2016 (UTC)
Yorum Yorum rövanş derken ne demek istediniz anlamadım. sanırım benim üzerime bir yorum ama anlaşılmıyor, üzgünüm.| ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 21:00, 14 Haziran 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın rapsarın açıklamasına istinaden - Antmqr mesaj at 12:18, 15 Haziran 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Daha önceki benzeyen maddeler silinmiş. Bunun silineceği anlamına gelmez. Ayrıca kayda değer, bağımsız kaynaklar var. --Maniackinq' Manyakral 19:18, 21 Haziran 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.