Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sabit İnce2

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.  Levent İleti Katkılar   19:38, 21 Nisan 2009 (UTC)

Sabit İnce[kaynağı değiştir]

Kayda değerliği ortaya koyan hiçbir kaynak yok.Kişisel reklam şüphesi ile topluluğun tekrar değerlendirmesine sunuyorum.--Eldarion 10:33, 10 Nisan 2009 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Bu ismi daha önce bir yerde duydum. Maddeyi okudum ve reklam görmedim. Bu silinecekse tüm gazeteci ve yazarlar, kendi maddeleri var diye silinmeli.--ÖrdekÖzgürileti 13:59, 10 Nisan 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Fikrimi değiştirdim. Silinmeli--ÖrdekÖzgürileti 13:49, 17 Nisan 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Oy vermeyi unutmuşum.Güvenilir,doğrulanabilir kaynaklarda herhangi bir bilgi bulamadım.Bulan arkadaşları kaynakları eklerse sağlıklı bir tartışma yapabiliriz.--Eldarion 14:58, 10 Nisan 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın

Sabit ince sayfasındaki bu kaynaklar yeterlidir kalsın.

  • Kalsın Kalsın Yorum Yorum Yukardaki sitelerdeki bilgiyi kim oluşturmuş, bu siteler kaynak değilse başka ne kaynağı lazım anlamış değiliz. Bu siteleri inceleyin bakalım bu bilgileri sabit ince kendi mi oluşturmuş, bu siteler kendileri mi bu bilgileri oluşturmuşlardır. Adil ve tarafsız olun, sonra sabit ince bunları niye yapacak, amacı ne olabilir? Sizin ve sizin gibi düşünenlerin sabit ince ile alıp veremedikleri nedir bilelim.

işte size bir kaynak daha

http://www.haber.gen.tr/2008-sabit-ince-edebiyat-odulleri/21453 Bu imzasız yazı 94.120.41.192 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. Kayıtlı kullanıcı olmadığından VP:OY gereği oy kullanamaz. --Yabancımsj 08:43, 12 Nisan 2009 (UTC)

  • Yorum Yorum Vikipedi'deki maddeler kişilerin birbirleriyle alıp veremediklerine göre değil ansiklopedik olup olmadıklarına göre belirleniyor. Ansiklopedikliğin şartlarından biri de bahsi geçen kişi/oluşumun bağımsız, güvenilir ve ikincil kaynaklarda yer almış olması. Verilen linkteki haber, siteye Sabit İnce ismiyle üye olmuş bir kullanıcı tarafından yayınlanmış bir blog yazısıyken bu yazının kaynaklığı nasıl Sabit İnce'nin ansiklopedikliğinin bir kanıtı oluyor anlayamadım. Bir kere daha ifade ediyorum ki şahsın ansiklopedikliği kanıtlanabiliyorsa hiç çekinmeden oyumu değiştiririm. Bu oylama sayfasında diğer oylar hakkında yorum yapmak yerine kaynak problemine odaklanılmasının daha doğru olduğu inancındayım. İyi günler. --Guzelonlu 16:55, 12 Nisan 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ansiklopedik bir kişilik olduğuna dair kayda değer ve güvenilir bağlantılar nerede ise yok. Bu durumda silinmesi gerekli. Kolay gelsin.--Muratsahinmesaj 09:26, 19 Nisan 2009 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.