Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sabahattin Tuncer

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 20:44, 5 Mart 2017 (UTC)

Sabahattin Tuncer[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerlik etiketine istinaden SAS'a taşıyorum. Kayda değerliği belirsiz. Nushirevan11 ☾★ 08:52, 23 Şubat 2017 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kaynaklandırıldı. @Basak ve @Kingbjelica hocamlar sizlerde de belki bir şeyler vardır. Buradan bir bildirim göndermiş olayım. --Pragdonmesaj 10:43, 23 Şubat 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Resmi sitesi de dahil olmak üzere hakkında çok az bilgi var, buna zıt olarak da yüzlerce atıf almış, sergileri haber edilmiş. Milliyet kaynağı 1998'den kalma, sayfa 2007'de açılmış, yanılmıyorsam barış için akademisyenler bildirisi veya ona benzer bir durumda adı geçmiş. Tüm atıfları "Ressam Sabahattin Tuncer" aramas ile görmekteyiz vb. vb. . Bu gerekçeler ile kişinin geçici ün sahibi olmadığı ve bu camiada tanındığını düşünüyorum.--Kingbjelica (mesaj) 12:56, 23 Şubat 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın KD olduğu kanaatiyle. chansey Mesaj 14:00, 25 Şubat 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kullanılan kaynakların hemen hepsi kişisel sergilerinin tanıtımı nitelikte. Biyografisine dair yeteri kadar bağımsız ve güvenilir kaynak mevcut değil gibi görünüyor. Kaynaklar, şahsı biraz daha derinlemesine incelemeli.--RapsarEfendim? 15:23, 25 Şubat 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.