Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ragıp Binzet

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır. --Superyetkinileti 16:21, 20 Eylül 2015 (UTC)

Ragıp Binzet[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

kayda değerlik kriterlerini sağlamıyor --Zaitsév 09:27, 30 Haziran 2015 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kendisi TRT sanatçısı. Kişinin besteleri, söylediği çokça da türküler mevcut.--Muratero 20:43, 19 Temmuz 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin "TRT sanatçıları kayda değerdir" gibi bir kriterimiz yok, bu sizin kişisel yorumunuz. Vikipedi:Kayda değerlk (müzik) sayfasında belirtilen kriterleri sağlamıyor gördüğüm kadarıyla. Kayda değer değil.--RapsarEfendim? 09:53, 2 Ağustos 2015 (UTC)
Benim gerekçemi sonuna kadar okumadan yorum yapmışsınız Sayın Rapsar. Benim yazdıklarıma saygı duymak zorunda değilsiniz ama benim maddenin kalması yönündeki gerekçeme yorum yapmayıp kendi düşüncelerini yazmanızın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü sizin bu yaptığınız sayfanın silinmesine yönelik gerekçe değil, gerekçeye karşı yorum oluyor. gerekçemi sonuna kadar okusaydınız bu kişinin TRT sanatçısı olmasının yanı sıra bestelediği ve söylediği türküler de mevcut diye yazdığımı görebilirsiniz. amerikan porno oyuncularının, 2., 3. ligde top oynayanların, dizilerde çok önemli rollerde oynamayanlar bile wikipedia' da yer buluyorsa bu şahsiyetin wikipedia' da yer alması normaldir. Şöyle google' a kişinin ismini yaparsanız, kişiye ne kadar atıfta bulunduğunu göreceksiniz. Ayrıca Vikipedi:Kayda değerlik (müzik) sayfasını okursanız (Besteci ve güfte yazarı kriterleri) belki farklı düşünürsünüz.iyi wikiler...--Muratero 17:37, 9 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum İngilizce Wikipedia 5 milyon maddeye dayanmış, burada tartıştığımız şeye bak. Türk halk müziğine katkıda bulunmuş birinden bahsediyoruz. Google'da bir tarama yapın, bakın kaç madde çıkıyor. Her önüne gelen rastgele beğenmediği maddeyi silerse özgür ansiklopedilikten ilkokul okuma kitabına düşeriz.Bu imzasız yazı Ali216 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. VP:OY nedeniyle yoruma çevrildi. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:27, 3 Eylül 2015 (UTC)
  • Hızlı kalsın derlemeleri nedeniyle kayda değerlik kriterlerini karşılıyor. --kibele 10:12, 7 Eylül 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.