Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Erkek millî futbol takımlarının en yüksek ve en düşük FIFA dünya sıralamaları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 20:08, 26 Nisan 2017 (UTC)

Millî futbol takımlarının en yüksek - en düşük FIFA dünya sıralaması[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Türkçenin haricinde bir de Azericede var ama onlar da buradan almışlar. Aslında yararlı bir liste gibi ama diğer dillerde benzeri olmadığından bilemedim. Kalacaksa da adının FIFA Dünya Sıralaması'nda en yüksek ve en düşük sıralarına göre millî takımlar listesi gibi bir şey olması lazım. Cobija (mesaj) 18:25, 6 Nisan 2017 (UTC)

Yaklaşık 3 yıl önce sayfayı oluşturan ve her ay güncelleyen kişi olarak bu listenin sadece ve sadece 211 milli takım sayfasında mevcut olan bilgilerin özet hali olduğunu belirtmek isterim. Başka vikilerde olmaması silinme gerekçesi midir bilmiyorum ancak hemen belirteyim aynı sayfayı En vikide de oluşturmuştum yine 3 yıl önce filan ve nedenini o zamanlar çok ta anlamadığım şekilde silinmişti. Dediğim gibi sadece ve sadece özet bilgi olması açısından oluşturduğum sayfa ortalama 17 günlük izleme sayısı ile silinse de çok üzüleceğim bir sayfa değil. Tartışılsın. Ad değişikliği önerisi de uygun.--Teacher0691 (mesaj) 19:24, 6 Nisan 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Silinmesi için sunulan gerekçe nedir anlayamadım. "Diğer dillerde olmaması" bir gerekçe değildir, Millî takımların OFC Uluslar Kupası'na katılımları da yok mesela. Listeler için kayda değerlik aranmıyor, dolayısıyla -gerekçede yazılmamış ama not düşelim- öyle bir durum da söz konusu değil. Liste olabilecek bir konu ve gayet faydalı bir liste. Sİlinmesi için bir gerekçe göremiyorum, ad değişikliği olabilir deniyorsa da bunun yeri zaten silinmeye aday sayfalar değil. "Bilemediğimiz" konularda direkt buraya taşımak yerine tartışma sayfasında konuyu dile getirerek biraz zaman tanıyabiliriz. Sayfayı açan da aday gösteren de oldukça tecrübeli isimler olduğundan, Cobija'nın örnek olmasını beklerdim.--RapsarEfendim? 19:34, 6 Nisan 2017 (UTC)
Son zamanlarda tartışma sayfaları kullanıcılar pinglense dahi (ideolojik tartışma dönmüyorsa eğer) icabet edilmediğinden atıl kalıyor. SAS sayfaları (eğer SAS'lık durumu varsa) bu durumlarda hızlı reaksiyon almanın tek yolu. Zaten SAS sayfaları "bilemediğimiz" durumlarda kullandığımız sürecin bir parçası, bilsek yahut emin olsak hızlı yaptırım uygulamaya yönelik şablon ekleriz. Dolayısıyla listenin yararlı olup olmadığının saptanması amacıyla SAS adayı olarak gösterilmesi bahsettiğin kadar infial yaratan bir durum değil. Son zamanlarda SAS'larda adaya değil kullanıcıya yönelik yorumlar dönmesini doğru bulmasam da ben de bir parçası oldum, kusura bakmayın artık :/ --Cobija (mesaj) 19:50, 6 Nisan 2017 (UTC)
  • kalsın silinmesi için hiçbir gerekçe göremiyorum. Gayet kullanışlı bir liste. thecatcherintheryemesaj 14:18, 12 Nisan 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Yorumlara katılıyorum. Mimar77 (mesaj) 18:00, 12 Nisan 2017 (UTC)
  • Sayın @Cobija müsterih olunuz, (bende dahil) herkes zaman zaman ufak tefek yanlış anlaşılmaların içinde olabiliyor. Maddenin KD ve kullanışlı olduğu kanaatiyle Kalsın Kalsın. Ayrıca düzenli güncelleyen @Teacher0691'e teşekkürlerimle... chansey Mesaj 13:33, 13 Nisan 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.