İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mehmet Masum Süer

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 11:41, 26 Ağustos 2014 (UTC)

Mehmet Masum Süer[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer politikamızı karşılamadığını düşünmekteyim. Kaynakların çoğu Facebook ne kadar bağımsız, güvenilir kaynaklar olabilir.--Uğurkentmesaj 09:19, 13 Ağustos 2014 (UTC)

  • Hızlı silinsin --Eldarion 09:38, 13 Ağustos 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Yukarıdaki gerekçeyle. --Uğurkentmesaj 11:16, 13 Ağustos 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ansiklopedi maddesi niteliğinde değil. --Kafkasmurat- 11:42, 13 Ağustos 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Kaynakları değiştirdim ve çeşitlendirdim. Bir başka fotoğrafçı arkadaşımın burada halen yayında olan sayfasını görünce sayfayı açtım. Teşekkür ediyorum. -- Mehmet Masum Süer Bu imzasız yazı Mehmet Masum Süer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Yorum Yorum kaynakları tam olarak inceleyemedim ama ödüller ve bazı haber kaynaklarında söz konusu edilmesi kayda değerliğe ilişkin kullanılabilir gibi görünüyor. --kibele 21:38, 13 Ağustos 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Mehmet Masum SüerArkadaşlar, kaynakları değiştirdim ve çeşitlendirdim, bağlantıları da. Teşekkür ediyorum. Bu imzasız yazı Mehmet Masum Süer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Silinsin Silinsin - Kaynaklar yeterli gözüküyor fakat KD olduğu kanaatinde değilim. O kadar çok ödül almış profesyonel fotoğrafçı var ki, bu ileride KD şüphelerini ve düzensiz yeni maddelerin açılmasına neden olabilir. Maurice Flesier msj 22:46, 21 Ağustos 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Mehmet Masum SüerArkadaşlar, bence kayda değer bulunduktan sonra tüm fotoğrafçıları kabul etmeniz gerekir. Yoksa şu anda kayıtlı olan fotoğrafçıların durumu da tartışmaya açılır. Teşekkür ediyorum. Bu imzasız yazı Mehmet Masum Süer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 22 Ağustos 2014

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.