Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hodri Meydan (taraftar grubu)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 12:06, 27 Ocak 2018 (UTC)

Hodri Meydan (taraftar grubu)[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Amedspor Direniş Taraftar Grubu sayfasında "dilerseniz taraftar grubu maddelerinde ne olur, ne olmaz onu da konuşalım. ama gördüğüm kadarıyla büyük taraftar gruplarının maddelerinde nefes almaları bile yazarken, bu maddeden bu içeriğin bu kadar şevkle çıkartılmasının gerekçesi nedir?" diye sormuştum. 'ansiklopedik değer taşımadığı' diye kapatan hizmetli bütün tartışmayı okuduğuna göre hakaretleri, kişisel yorumları da görmüş olmalı, (...) gelelim sadede.. bu durumda, ansiklopedik içerik açısından çok zengin, kaynaklarla dolup taşan ama futbolsever vikipedistlerin ilgisine mazhar olamayan bu taraftar grubu maddelerini de gözden geçirmek gerekiyor 'ansiklopedik' çıtaya göre.--kibele 22:26, 15 Ocak 2018 (UTC)

silinsin, kayda değer değil.. kibele 23:20, 15 Ocak 2018 (UTC)

  • Aktarılsın Aktarılsın Kayda değer olduğunu ispat edecek bağımsız ve güvenilir kaynaklar yok, Kocaelispor maddesine aktarılabilir. Ansiklopedik olmayan içeriğin de temizlenmesi lazım. Üstte çıkardığım kısımla alakalı olarak konunun muhattabı @Superyetkin'i de haberdar ederek aradan çekileyim.--RapsarEfendim? 23:53, 15 Ocak 2018 (UTC)
  • @Sakhalinio'nun da ilgi alanına giren konu muhtemelen, o da bakabilir.--RapsarEfendim? 00:07, 16 Ocak 2018 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Temizlik yapılarak Kocaelispor maddesine aktarılsın.--Nushirevan11 00:09, 16 Ocak 2018 (UTC)

[... VP:VND ihlali çıkarıldı ...]

@Superyetkin, burası bu maddenin silinip silinmemesine yönelik tartışmanın döndüğü sayfa mı yoksa kişisel görüşlerin paylaşıldığı bir sayfa mı? Seni haberdar edelim olayın içinde olduğun için, olmadı @Vikiçizer'i de haberdar edelim.--RapsarEfendim? 21:59, 17 Ocak 2018 (UTC)
Bilgi kaybı olmaması açısından Kocaelispor maddesine alt başlık olarak Birleştirilsin Birleştirilsin. chanseyMesajYaz 17:19, 19 Ocak 2018 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.