İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Gülden Köksal (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. KD'liği ortaya konulamamış, KD'dir deyip geçemeyiz, çalışma yapmak lazım, KD'liği göstermek lazım. Yukarda da yazdığı üzere burada sayfaların silinmesi, ileride konunun daha nitelikli biçimde ele alınmasına olanak sağlar. KD'liği ortaya konulabildiğinde tekrar açılabilir.Vikiçizer (mesaj) 17:02, 19 Haziran 2016 (UTC)

Gülden Köksal[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

daha önceki oylama kararsız kapanmış ve yıllardır etiketli olarak duruyor. hâlâ akademisyenler konusunda bir yönergemiz olmasa da topluluğun bu konudaki deneyimi arttığı için belki bu kez netleştirebiliriz. böylece Kategori:Kayda değerliği belirsiz maddeler'de en azından 2010'u geride bırakmış oluruz.--kibele 12:25, 20 Nisan 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kayda değer olduğunu ispatlayan bir şeye rastlayamadım.--RapsarEfendim? 05:41, 1 Mayıs 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bazen google sonuçları KD'lik için yeterli sonucu vermiyor fakat bu kişinin KD olmadığını büyük oranda ispatlamaz. Zaten kadın biyografileri ile ilgili az sayfamız var, silinmesine uygun görmüyorum.--Kingbjelica (mesaj) 14:01, 17 Mayıs 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin maddede kayda değerliği kanıtlayacak kaynak görünmüyor. --kibele 10:14, 23 Mayıs 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın hem akademisyen hem yazar. yazarlığı açısından 2010 a nazaran şu anda KD| ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 07:59, 30 Mayıs 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.