Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Gökhan Türkmen

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.  Levent İleti Katkılar   12:02, 3 Ocak 2010 (UTC)

Gökhan Türkmen[kaynağı değiştir]

Internet'te yaptığım araştırmada kendisiyle ilgili bir haber ya da bağımsız kaynaklarda bilgiye rastlamadım. Eğer kayda değerliğini ispatlayacak kaynaklar yoksa VP:KİŞİ gereğince silinmesi gerektiğini düşünüyorum. -- Güzelonlu (mesaj) 14:15, 22 Aralık 2009 (UTC)

Takabeg Türkçesine hakim olmayan kullanıcıların yanlış anlayıp alıngan davranmamaları için ufak bir not ekleyeyim. Posta koyar gibi söylenmiş gibi görünen Dahası lazım mı ? ifadesi, aslında Takabeg Türkçesinde Başka kaynaklar da göstermemi ister miydiniz, yoksa bu kadarı yeterli midir? gibi gayet nazik bir ifadeye denk gelmektedir. Bu arada Vikipedi'nin Takabeg Türkçesi sürümünün açılmasını teklif etsek mi acaba? Bu dili öğrenen bayağı bir kullanıcımız oldu son zamanlarda. İyivikiler... [ho? ni!] 12:25, 23 Aralık 2009 (UTC)
Tercümanlığınız için teşekkür ederim. Söz konusu yeni Vikipedi'nin açılmasını teklif etmek size kalmıştır. İyi niyetinizi göstermek hoş ve ben de şakayı seviyorum. Fakat belli bir sınırı aşmadan ölçülü davranırsanız iyi olacaktır. Hele bürokratsınız ya. Diğer kullanıcılara, özellikle gençlere örnek olmalısınız. Eninde sonunda burası Silinmeye aday sayfası'dır. Değil mi ? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 12:49, 23 Aralık 2009 (UTC)
Aman efendim, sizler topluluğumuza yön gösterip bizi aydınlattığınız sürece, örnek olmak bize mi kalmış. Şakada sınırımı aştıysam da özür diler, huzurunuzdan saygıyla ayrılırım. İyivikiler... [ho? ni!] 13:22, 23 Aralık 2009 (UTC)
Homonihilis, sizce Gökhan Türkmen maddesi kalsın mı ? Yoksa silinsin mi ? Takabeg ileti 12:53, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Takabeg'in gösterdiği kaynaklardan 2sini okuyup biraz ekleme yaptım. --Hedda Gabler 10:24, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kaynaklar kayde değer olduğunu ispatlıyor. --Captain BradleyMesaj Sayfam 06:13, 25 Aralık 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Takabeg ve Hedda Gabler'e katılyorum kayda değerlikle bir bağlantısı yok! Seninbey 12:55, 25 Aralık 2009 (UTC)
  • "Kayda değerlikle bir bağlantısı yok"sa, bu, maddeyi kayda değer bulmadığınız anlamına gelmez mi? Gerekçenizi açıklayabilirseniz iyi olur. Bu arada Takabeg'in gösterdiği şu kaynak maddenin konusunu önemsiz biçimde ele aldığından, kanımca kayda değerliği ortaya koyan bir kaynak olarak değerlendirilmemeli. Musiki Eserleri Sahipleri Grubu üyesi olmasının da kişiyi kayda değer kılacağını sanmıyorum. Aksi halde bu meslek birliğinin tüm üyeleri için söz konusu liste kaynak gösterilebilir. --yabancım 14:08, 1 Ocak 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.