Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ekim Baykara

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır. --Superyetkinileti 07:15, 6 Ağustos 2012 (UTC)

Ekim Baykara[kaynağı değiştir]

HS#M6'dan silinmişti. kullanıcının KD'lik itirazı üzerine bu sayfa açılmıştır.--Mskyrider ileti 07:31, 18 Temmuz 2012 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Radyocuların radyo dinleyicileri haricindekiler tarafından popüler olmasını bekleyemeyiz. Radyocular kategorisinde olan isimleri dikkatle incelediğimizde TV'de görünen, kitabı veya albümü çıkmış kimseler olduklarını görebiliriz. Sadece radyocu olup da maddesi açılan kimse yok. Kişinin radyocu olduğu, nerede çalıştığı vs. kanıtlanabiliyor. Hakkında çıkmış haberler var. esc2003 (mesaj) 07:49, 18 Temmuz 2012 (UTC)
    Kullanıcı, otobiyografisi olduğunu belirtmiş. Bunun dışında KD'dir ancak otobiyografik çalışmaların hoş karşılanmayacağı buna göre de büyük olasılıkla silinebileceği belirtilmiş. Bir başkası maddeyi yeniden oluşturana dek silinsin. esc2003 (mesaj) 10:16, 18 Temmuz 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Otobiyografi olduğunu kabul etmiş, bu güzel. Ancak bir arkadaşına söyleyip mevcut durumuna ufak değişiklikler yaparak tekrar yazdırması mümkün. Bu nedenle silinip silinmemesi neyi değiştirir ki? Kalsın daha iyi... LuCkY ileti 10:22, 18 Temmuz 2012 (UTC)

otobiyografi önerilmez ama bu bir silinme nedeni değildir. daha çok kayda değerliğine ilişkin olarak bakılır ve yorum yapılırsa daha sağlıklı olur. --kibele 07:44, 20 Temmuz 2012 (UTC)

Öyleyse benim ilk yorumum geçerli sayılsın. esc2003 (mesaj) 07:50, 20 Temmuz 2012 (UTC)
Yorumumun daha açık olması bakımından; kayda değer olduğuna katıldığımı belirtmek isterim. LuCkY ileti 08:09, 20 Temmuz 2012 (UTC)

bu arada maddeye yeniden baktım da, '1980'li yıllarda Radyo 3'te yabancı müzik programları ile büyüdü.' gibi ifadeler tam da neden otobiyografi önerilmezin cevabı gibi. kişinin kendisinden başka kaynak bulunamayacak bu tip ifadeler temizlenmeli kalacaksa da, ki çokça var. --kibele 08:14, 20 Temmuz 2012 (UTC)

kayda değerlik için şu ve şu var, ama yeterli midir emin değilim. --kibele 08:20, 20 Temmuz 2012 (UTC)

  • Kalsın Kalsın. Kayda değer kanallarda kayda değer yapımların yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiş.--Abuk SABUK msj 17:06, 26 Temmuz 2012 (UTC)

Kibele'nin uyarısı doğrultusunda, radyoculuğa başlamasında TRT'nin etkisini belirten bir söylemin bulunduğu TV röportajı kaynak olarak gösterilmiş ve metin buna uygun olarak tekrar düzeltilmiştir. Teşekkürler uyarı için.Ebaykara (mesaj) 11:49, 2 Ağustos 2012 (UTC)Ebaykara

  • Yorum Yorum Madde ve içeriği Ansiklopedik Madde kaydadeğerlik olma özelliğinde değil.--Eğitmen Mahmut (mesaj) 12:18, 2 Ağustos 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın yukarıda belirtilenlere, otobiyografi özelliğinin ansiklopedik dile çevrilmesine istinaden. --Mskyrider ileti 13:07, 2 Ağustos 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin VP:KD Otobiyografi olması benim için yeterli. Ayrıca kendisinden bağımsız yayınlanmış bir biyografisi yok, en azından verilen kaynaklar kendisinden bağımsız değil. 1 yıl üniversiteye hazırlanması ve Tom Jones vs. konder öncesi performans yersiz önem verme olarak düşünülebilir, performans kısmı kendi ifadeleri olduğu için reklam olarak da değerlendirilebilir. Ayrıca iki tane örnek vermek isterim Hasan Sami Bolak, ve silindiği halde benim tekrar baştan yazdığım Hakan Kırkoğlu, Kırkoğlu maddeyi kendisi yazmış ve silinmesine itiraz etmişti, bende kaynakları tarayıp tekrar yazmıştım. Kolay gelsin. Nihan (mesaj) 13:17, 2 Ağustos 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Madde, kişinin kendinden bağımsız olarak yazılmış, kabul görmüş bir biyoğrafinin konusu olmamakla birlikte;Şurada yer alan esaslar çerçevesinde, Şurada ve özellikle Şurada yer alan kıstaslara çoğunlukla uymama yönü ile ve bundan sonra da Vikipedi politikalarına aykırı muhtemelen aynı türden emsal alınarak oluşturulmaya çalışılacak maddelerle uğraşıp zaman kaybetmemek adına silinmesinden yanayım. Herkese iyi günler, iyi çalışmalar dilerim...--Eğitmen Mahmut (mesaj) 14:02, 2 Ağustos 2012 (UTC)
  • Düzenlensin ve Kalsın Kalsın. Rıza Esendemir (Arıza) sayfasının silinmeye aday gösterilmesi üzerine, o tartışmada söylediklerimi yinelemek istiyorum.
Joy FM kayda değer midir? Burada 6 yıldır aynı radyoda ve aynı programı sunan bir radyocudan bahsediyoruz. Sabah'ın ufak çaplı bir anketinde en iyi programlar arasında gösterilmiş, Milliyet'te "Radyo Dünyası" adlı köşede kendisiyle röportaj yapılmış. Radyocuların, yaptıkları iş dolayısıyla,işleriyle ilgili olarak sıkça haber yapılmasını bekleyemeyiz. Cem Ceminay kayda değer değildir diyen çıkmıyorsa, bu onun televizyonda boy göstermesi nedeni iledir. Bence radyoculuğu da kayda değer sayılmasına yeterlidir ama televizyon ve televizyon programlarının bu denli baskın olduğu bir yapıda bu durum aynı açıklıkta nasıl kanıtlanabilir ki? Yine tekrarlıyorum, eğer tanınmış radyolarda, uzun süredir program yapan, radyoculuğu ile tanınmış radyocuları birer birer sileceksek radyocular ve Türk radyocular kategorilerinin silinmesinde bence sakınca yoktur. --anerka'ya söyleyin 16:16, 2 Ağustos 2012 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.