Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Doğukan Manço

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 12:15, 7 Eylül 2013 (UTC)

Doğukan Manço[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

İçinde bağımsız ve güvenilir hiçbir kaynak içermeyen, yaşayan bir kişi hakkında bir madde. Ayrıca kişinin KD olduğuna dair bir bilgi de yok.--ataka 06:48, 29 Ağustos 2013 (UTC)

Silinsin Silinsin Eğer kaynak bulunamazsa silinsin; Taşınsın Taşınsın kaynak bulunabilirse, bunlarla beraber içerik Barış Manço sayfasına taşınsın. ataka 06:48, 29 Ağustos 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Tek bir albümü (daha doğrusu bir şarkının remiksi) var ve bunu da kendi şirketiyle yayımlamış. KD olduğunu düşünmüyorum.--RapsarEfendim? 08:08, 29 Ağustos 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bende bu maddeye kategori eklemiştim. Ancak dediğiniz gibi tek remiksi var ve yalnızca Barış Manço'nun oğlu olduğu için maddenin kalması lüzumsuz. Birde neden ben bu maddeyi sanki daha önce SAS'ta görmüşüm gibi geliyor çözemedim. --i.e.msj 11:15, 30 Ağustos 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.