Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Demokrat Hukukçular Derneği

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 21:06, 26 Temmuz 2016 (UTC)

Demokrat Hukukçular Derneği[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

VP:ÖRGÜT kriterlerini karşılamıyor gibi görünüyor. İkincil kaynakları araştırdım fakat güvenilir bir kaynak bulamadım. Mevcut içeriği ve kaynağı ile KD değil. Maurice Flesier message 22:16, 23 Haziran 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Maurice Flesier'e katılarak — Bu imzasız görüş Pragdon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Silinsin Silinsin Bağımsız kaynaklar dahil edilirse kayda değerlik kazanabilir. -- Maurice Flesier message 11:40, 25 Haziran 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kaynak olarak kullanılabilecek birkaç dış bağlantıyı maddeye ekledim, dahası da var gibi. Kayda değerliğini ispatlayacaklar gibi duruyor.--RapsarEfendim? 12:22, 25 Haziran 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Yukarda yapılan açıklamalara istinaden...--Muratero 05:21, 15 Temmuz 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Moris bey, iyi de eskiden (yani geçen hafta filan :) ben buna benzer görüşler belirtince KD'lik için kaynakların maddeye eklenmiş olmasının gerekmediği, onların bizatihi varlığının (somewhere out there) yettiği, SAS açmak yerine maddeye bir kaynaksız etiketi eklenmesinin yeterli olacağı gibi sözlerle bana karşı çıkmıyor muydunuz? Ne değişti? Kural, politika, uygulama değişikliği oldu da ben mi göremedim? Yoksa karıştırıyor muyum? Rapsar bey veya hanım mı diyordu onu? Ya da siz bana başka kendinize başka standart mı uyguluyorsunuz? Hayır, SAS açma gerekçenizden bahsetmiyorum, "Bağımsız kaynaklar dahil edilirse kayda değerlik kazanabilir" görüşünüzden söz ediyorum. Bu bana benim bazı eleştirilen değerlendirmelerimi hatırlattı da, kendime yoldaş buldum diye seviniyorum. --E4024 (mesaj) 06:50, 15 Temmuz 2016 (UTC)
Bu laubali tavırla yazılmış yoruma cevap vererek sizi onurlandırmayacağım. İyi günler. Maurice Flesier message 13:13, 15 Temmuz 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.