Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bob Givens

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 18:16, 16 Ocak 2018 (UTC)

Bob Givens[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Maddeyi ısrarla açan kullanıcının talebi üzerine aday gösteriyorum. Bugs Bunny karakteri henüz o isim verilmemişken kabataslak biçimini tasarlayan bir animatör olması dışında kayda değer olduğunu ispatlayacak başka bir bilgi bulamadım. en.wiki'de Bugs Bunny maddesine bir iki cümleyle aktarılabilecek içeriği bulunmakta, ancak o kısmı atlarsak kayda değer bir içerik bulunmamakta.--Śαвяí¢αи76ileti 11:45, 17 Aralık 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Śαвяí¢αи76ileti 11:45, 17 Aralık 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Şurada vefatıyla ilgili KD sayılabilecek bir kaynak buldum. Comicbook, AnimationNews vb. karikatür sitelerinde bazı haberler mevcut. chanseyMesajYaz 18:43, 17 Aralık 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın İngilizce Vikipedi'de kullanılan kaynaklar, kayda değer olduğunun ispatı için yeterli gözüküyor. Yalnızca burada kullanılmamış. Bu kaynaklar mevcut ve bunlarla ansiklopedik bir metin oluşturulabiliyor.--RapsarEfendim? 16:37, 18 Aralık 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.