Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bayanlar Baylar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Superyetkinileti 17:22, 18 Şubat 2012 (UTC)

Bayanlar Baylar[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Kayda değerlik (TV programları)'nın 1, 3, 4 ve 5. maddelerini karşılamıyor. İkinci maddeyi karşılayacak yeterli kaynağı bulamadım. -- Güzelonlu (mesaj) 05:38, 20 Ocak 2012 (UTC) Kalsın Kalsın Hakkında kaynak bulunmayan Deniz Show'un kalması yönünde karar verilmişti. Bu dizi hakkındaki kaynaklar ise rahatlıkla bulunuyor. esc2003 06:07, 20 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Bakılması gereken kayda değerlik kuralları Vikipedi:Kayda değerlik (TV programları)'nda belirlenmiş durumda. Deniz Show'un silinme tartışması kayda değerlik üzerinden olmamış, bence bir kere daha bile değerlendirilebilir. Ben aradığımda "birçok tarafsız, bağımsız, ikinci veya üçüncü parti kaynaklarca kendi başına konu edilmiş olması" sağlayacak kaynakları bulamadım. Eğer bu kaynakları paylaşabilirseniz çok sevinirim. Adaylık da kapanmış olur. İyi günler, teşekkürler. -- Güzelonlu (mesaj) 06:38, 20 Ocak 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Ulusal bir kanalda yayınlanan bir dizi. Kayda değer olduğunu düşünüyorum.--RapsarEfendim? 09:58, 20 Ocak 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeniz doğru diye düşünüyorum: ödül kazanmamış, konu edildiğini gösteren kaynak gösterilmemiş, türünün ilk örneği değil, inceleme konusu ve (tez konusu) hiç değil, bir bölümünün veya genel olarak kendisinin kayda değer bir hadiseye yol açması veya kayda değer bir hadiseyle ilişkilendirilmiş olduğunu da görmedim. Ancak Vikipedi de diziler genelde kalıyor. Bayanlar Baylar la Deniz Show arasında da nicelik ve nitelik açısından bence hiç bir fark yok. --Tacci2023 15:13, 20 Ocak 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin KD olması için Vikipedi:Kayda değerlik (TV programları) maddelerinden en az birini karşılasa yeterli oluyor ama 2. madde hariç hiç birine kesinlikle uymuyor madde. 2. madde için de yeterli kaynağa ben de erişemedim forum ve çevrimiçi video izleme siteleri var sadece. Ve yine ulusal bir kanalda yayınlanmış olması KD'liği sağlar mı bilemiyorum doğrusu, kriterlerde öyle bir madde yok. -- sayz'ın usu ✍ 04:27, 23 Ocak 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Birçok dizinin bölümleri için dahi ayrı madde varsa, bu dizi için de olabilir. Kayda değerliğe bakarken kişi ve şirket maddeleri dışında biraz daha esnek davranmak lazım diye düşünüyorum.--RapsarEfendim? 09:10, 23 Ocak 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kaydadeğer olduğunu düşünüyorum. Mimar77 18:40, 23 Ocak 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bu diziyle aynı özelliklere sahip birçok dizi maddesi var Vikipedi'de. Dolayısıyla kalmasında bir sakınca yok. Emyilmesaj 04:22, 27 Ocak 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bir üstteki oy yorumuna katılarak --i.e. msj 22:28, 30 Ocak 2012 (UTC)

Yorum Yorum Tekrar merhaba. Özellikle bu maddenin silinmesi gibi bir amacım ya da isteğim yok. Maddeyle karşılaştıktan sonra Vikipedi:Kayda değerlik (TV programları) açıp bir kere daha okudum. Daha önce de belirttiğim gibi dört şartı sağlamadığını gördüm. Diğer şartı sağlayan kaynak aradım ancak bulamadım. Bu şekilde başka televizyon dizisi maddelerinin olması bu maddenin kalması için emsal olamaz. O maddeler ayrıca değerlendirilir. Şu anda olmayan kriterler üzerinden silinme tartışması yapılıyor. Eğer bu dizi kayda değerlik kriterlerinin ikinci maddesini karşılıyorsa silinmez. Ama karşılamıyorsa silinir. Bu tartışmada ikinci maddeyi destekleyecek kaynakları ortaya çıkarmamız gerekmez mi? -- Güzelonlu (mesaj) 18:17, 7 Şubat 2012 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.