Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aras Onur

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 18:34, 27 Şubat 2015 (UTC)

Aras Onur[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD'lik kriterlerini sağlamıyor.--Ԙobserve 12:17, 18 Şubat 2015 (UTC)

Cevap Cevap Düzenlenecek bölümü neresi? Bu madde yaşayan insan biyografileri kapsamında incelenir ve özellikle bu gibi maddelerde yüksek kalitede kaynak gösterilmesi gerekir. Üç kaynaktan birisi kişinin kendi blogu, diğeri çalıştığını belirttiği çevrimiçi gazete ve youtube videosu. Büyük ihtimalle maddeyi açan ve tek başına bilgileri ekleyen kişi kendisi ve Jimmy Wales kullanıcıların kendi öz yaşam öykülerini yazmaları konusunda ""Kendiniz hakkında yazmanız toplumsal bir gaftır." diyor ve ekliyor "Kişisel olarak doğrudan bağlantılı olduğunuz herhangi bir konuyu başkalarının yazmasını beklemelisiniz. Kendiniz, başarılarınız, işiniz, yayınlarınız, web siteniz, akrabalarınız ve benzeri konular buna dahildir." http://workbench.cadenhead.org/news/2828/wikipedia-founder-looks-out-number-1 Ԙobserve 13:45, 18 Şubat 2015 (UTC)
Cevap Cevap Eserleri kısmı düzenlenebilir. Takvimlendirilmiş Kitapları gibi bir kısım bence olmamalı. Yaşam öyküsü, bölümlere ayrılıp kaynaklandırılabilir. Kaynaklar kısmında hangi bilgi için kaynak verildiği anlaşılmıyor, düzenlenebilir. --Diyapazon(Mesaj) 14:24, 18 Şubat 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bence şu an için KD olduğuna dair çok veri yok. EN deki sayfada TR den çok farklı bilgiler içermiyor. iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:32, 18 Şubat 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Verilen kaynaklar KD'liğini ispatlamak için yeterli değil. Ayrıca diğer viki projeleri kaynak olarak kullanılamaz. --Uğurkentmesaj 14:29, 18 Şubat 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Eserler yerine vaatler ve kaynak yerine de derlemeler mevcut.--Kafkasmurat- 17:05, 18 Şubat 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddede herhangi bir bağımsız kaynak yok, biyografik bakımdan Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfasındaki kriterleri sağlayan bir yanı da yok.--RapsarEfendim? 19:08, 18 Şubat 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.