Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Yimpaş Holding

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Mskyrider ileti 06:06, 23 Şubat 2017 (UTC)

Şablon:Yimpaş Holding[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer değil. Nushirevan11 ☾★ 00:07, 16 Şubat 2017 (UTC)

  • Yorum Yorum Silinip silinmemesi konusunda emin değilim. Ana başlık KD ama şablonun varlığı veya yokluğu bir eksiklik/fazlalık hissettirir mi bilemedim. Gelecek yorumlara göre net kararımı bildiririm.--Pragdonmesaj 10:21, 16 Şubat 2017 (UTC)
@Pragdon Şablon içerisindeki Yimpaş Alışveriş Merkezi ile Yimpaş Proma Yimpaş Holding'e aktarıldığı zaman şablonun işlevsiz olacağını düşünüyorum. Kayda değer Yimpaş sayfaları açıldığında tekrar oluşturulabilir diye düşünüyorum. --Nushirevan11 ☾★ 15:48, 16 Şubat 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ana maddede eksik olan kuruluşları varsa oraya yazalım. Onun dışında silinmesi yerinde olacak dediğiniz gibi.--Pragdonmesaj 09:44, 20 Şubat 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Birden fazla şirkete sahip bir holdingin şirket şablonunun kalması gerekir. En azından ilerde şirket maddelerinin de açılmasına vesile olabilir. Mimar77 (mesaj) 20:28, 20 Şubat 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Şablonun kayda değerliği olmaz, onu not düşeyim de öncelikle :) Dolaşım şablonlarının amacı, belli bir konudaki maddeler arasında bağlantı kurmak ve okurların işini kolaylaştırmaktır. İlgili şablonda bir sürü bağlantı var ama kayda değer mi bunlar yoksa değil mi belirsiz. Mevcut 4 maddeden üçü an itibarıyla silinmeye aday gösterilmiş. Görünen o ki teki kalacak bunlardan, ikisi ise aktarılacak/silinecek. Yalnızca mevcut 2 madde için dolaşım şablonu oluşturmak da doğru değil bu durumda. Yok eğer diğer maddeler, kayda değer olduğu ispatlanacak biçimde açılırsa kalsın bu şablon. İleride açılırsa da geri getirilebilir.--RapsarEfendim? 20:55, 20 Şubat 2017 (UTC)
@Rapsar İkinci yorumumda bazı maddelerin silinmesiyle işlevsiz kalacağını belirterek vurgu yaptığınız noktayı zaten belirttim. Kayda değer değilden kastım gereksiz olduğunu belirtmekti zaten. Yapıcı yorumunuz için teşekkürler. --Nushirevan11 ☾★ 18:06, 22 Şubat 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.