İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Debian

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.=== Şablon:Debian ===

İngilizce Wikipedia'dan birebir kopyalanmış olan bu şablonun maddelerinin çoğu yoktur. Bunun yanında vikipedi içerisinde oluşuturulacak kadar popüler maddeler de değildir. Eğer bu maddeler vikipedi içerisinde popüler olsaydı Debian maddesi daha iyi olabilirdi. Şablonu ekleyen kişi madde isimlerini Türkçe'ye çevirme gayretinde bile bulunmamıştır. Bahsi geçen maddelerin uzun zaman içerisinde eklenmeyeceğini düşünüyorum, bu nedenle bu şablon kesinlikle gereksizdir. Maddeler oluşturulduktan sonra şablon oluşturulup kullanılabilinir. --Onur Aslan 00:38, 21 Mayıs 2009 (UTC)

  • Silinsin Silinsin - Hem fikirim, icerigi dahi ingilizceden cevrilmemis. Bu sekilde durmasi dogru olmaz. Citrat 13:56, 25 Mayıs 2009 (UTC)
  • Şablon:Düzenlensin - Gerekli çeviri yapılsın. Bu imzasız yazı Seaxon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. Geçersiz oy: VP:OY#4.madde kullanıcının yeterli sayıda değişikliği yok. --Kemal K.ileti 07:58, 31 Mayıs 2009 (UTC)
  • Silinsin SilinsinKatılıyorum--Martianmister 20:54, 3 Haziran 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Citrat'a katılıyorum. --Kerem233 16:02, 5 Haziran 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Madde Vikipedi'de popüler değilse silecek miyiz? Şablonun tamamı çevrilmese de Debian maddesi çevrilmiş. Vikipedi'de çevirdiğim ama bu viki için popüler olmayan Luisana Lopilato'yu ve daha bir çok madde ve şablonu silmemiz gerekir. Zaten şablondaki maddeler öyle Türkçe karşılığının rahat bulunup da konulabileceği maddeler değil, çevirideki aksama bu yüzden bile kaynaklanmış olabilir. Bu yazılanların silinebilmesi için yeterli gerekçe değildir.--вяí¢αи76ileti 17:29, 10 Haziran 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın -- Maddelerin açılıp açılmayacağı belli değil. Bu şablonun kalmasında sakınca yok, cence. Takabeg ileti 13:41, 16 Haziran 2009 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.