Tartışma:Epistemoloji

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Özellikle yöneticilerin ve az buçuk mürekkep yalamış katılımcıların en iyi bilmesi gereken konu budur! Zira katılımcılık ve yöneticilik gibi konular bağlamında bazı arkadaşların düşündüğü gibi sayılar değil olgulara yaklaşımları önemlidir. Burası bir ansiklopediyse yönetmeye talip olanların ve yönetenlerin birincil ödevi epistemolojiyi öğrenmektir. Yoksa katkı vermek çok iş yapmak çok çalışmak gibi kavramlar niceliksel yaklaşımlardır. Niteliği olmayan insanlar kuralların ve niceliğin arkasına sığınabilir. Oysa bilgi bir niteliktir. Çeşme kısmında alibaz adlı kullanıcının yazdıkları [1] , [2] ve [3] da bu madde kapsamındadır. Saygılarımla.--LandSCape 05:56, 10 Haziran 2006 (UTC)

Sayin Lanscape, bu yazi Koycesmesine uygundur. Madde tartisma sayfalari maddelerin icegi ile ilgili tartismalar icindir. Ayrica "ozet" bolumunde verdiginiz mesajlara dikkat ediniz. Tesekkurler, Citrat 06:08, 10 Haziran 2006 (UTC)

Interwiki problem[kaynağı değiştir]

Sorry for not writing in Turkish. / Entschuldigung, dass ich nicht auf Türkisch schreibe.

English: There is currently an attempt to clean up the interwiki links related to this article. See meta:Interwiki synchronization/Epistemology. We need to know whether this article is about epistemology in the sence of "theory of knowledge", or whether it is about "Épistémologie" (see fr:Épistémologie or de:Épistémologie).

Deutsch: Es gibt gerade den Versuch, die Interwiki-Links zu diesem Artikel in Ordnung zu bringen. Siehe meta:Interwiki synchronization/Epistemology. Dafür müssten wir wissen, ob dieser Artikel Epistemologie im Sinn von "Erkenntnistheorie" behandelt, oder ob er "Épistémologie" behandelt (siehe de:Épistémologie oder fr:Épistémologie). Marcos 16:42, 25 Ekim 2008 (UTC)