Vikiproje tartışma:Bilim tarihi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilim tarihi (Proje-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilim tarihi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilim tarihi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Proje  Bu madde Proje-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Tarih (Proje-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tarih maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tarih kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Proje  Bu madde Proje-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Bilim (Proje-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Proje  Bu madde Proje-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

@Evolutionoftheuniverse, TDk'ya göre tarihi'de şapka olması gerekiyor. --Mavrikantmsj 13:39, 27 Mayıs 2017 (UTC)

@Mavrikant Hal eki o, -sEl değil. :) Bilim tarihi, biyoloji tarihi, fizik tarihi, dünya tarihi...--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 20:44, 27 Mayıs 2017 (UTC)
@Evolutionoftheuniverse hmm hadi ya. Türkçem pek iyi değil. :) --Mavrikantmsj 20:56, 27 Mayıs 2017 (UTC)

Bot ile Vikiproje şablonu ekleme[kaynağı değiştir]

@Evolutionoftheuniverse, Bilim tarihi kategorisi altındaki 1. derece sayfalar bunlar: Kullanıcı:Mavrikant/test4 (176 sayfa) 2. derecede 809 sayfa var. 3. derecede 3600 sayfa var. Derece arttıkça ana konudan uzaklaşmaya başlıyor. 1. dereceye Vikiproje şablonu ekleyeyim mi? --Mavrikantmsj 07:17, 28 Mayıs 2017 (UTC)

@Mavrikant İngilizce Vikipedi'deki projeyi temel alarak şöyle bir sorgu oluşturmuştum, temel alınabilir. 508 madde var :).--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 21:11, 29 Mayıs 2017 (UTC)
Maddenin önem derecesini İngilizce Vikipedi'den alan bir şey mümkün mü? --[evolutionoftheuniverse] @trwiki 21:16, 29 Mayıs 2017 (UTC)
@Evolutionoftheuniverse benim bildiğim otomatik bir araç yok. Kendim küçük bir kod yazıp bütün projeler için yapacağım. SQL bildiğin için senin için kod yazmak zor olmaz diye düşünüyorum. Wiki için bir çok framework ama ben kendim için şöyle bir şey oluşturdum. Python ile birkaç satır kod yazarak işlerimi hallediyorum. IRCye gel istersen. ~--Mavrikantmsj 21:25, 29 Mayıs 2017 (UTC)
  • 508 maddeyi ekledim. Toplam madde sayısı 518 oldu. --Mavrikantmsj 05:11, 31 Mayıs 2017 (UTC)