Tartışma:Anunnaki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Din (KM-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Din maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Din kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 KM  Bu madde KM-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Mitoloji (KM-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mitoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mitoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 KM  Bu madde KM-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Kaliteli madde Anunnaki, kaliteli madde kriterleriyle uyumlu bir kaliteli madde seçilmiştir. Eğer maddeyi geliştirebilirseniz, çekinmeyin. Eğer maddenin, bu kriterleri artık karşılamadığını düşünüyorsanız bir kaliteli madde incelemesi başlatabilirsiniz.
6 Mart 2020 Kaliteli madde adayı Başarılı

anunaki kral kanindan gelme gibi hic bir sekilde o anlama gelmiyor. böyle bir ceviri kesinlikle yok. an anu yukarisi veya gök anlamina gelir, anunnakide gökten yane yukardan asaga inenler anlamina gelir Bu imzasız yazı 188.22.244.195 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 29 Haziran 2013

Son okuma ve düzeltme[kaynağı değiştir]

@Anerka, maddeyi son kez okuyup düzenleyebilir misin? --Hedda Gabler (mesaj) 10.29, 1 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

@Hedda Gabler Göz atıyorum. ----anerka'ya söyleyin 13.45, 1 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]
@Hedda Gabler Birkaç değişiklik yaptım, kontrol edebilir misin? Kalan sorularım ise şöyle;
  1. "Kaç Anunnaki olduğu ve hangi rolü üstlendiklerine dair açıklamalar hem değişkendir hem de çoğu zaman tutarsızdır." cümlesinden önce Annunaki bir grup olarak betimlenmiş ya, o yüzden sanki kaç grup var gibi bir anlam veriyor bana bu cümle. "...Anunnaki'nin kaç tanrıdan oluştuğu..." uygun olur mu? Uygunsa "...ve kaç tane Anunnaki'nin olduğu ya da ilahi işlevlerinin" --> "...ve Anunnaki'nin kaç tane üyesinin olduğu ya da ilahi işlevlerinin" şeklinde değişecek gerçi metin boyunca başka yerlerde "elli Anunnaki","yedi Anunnaki" gibi başka kullanımlar da var, ama o kısımlar nedense o kadar gözüme batmıyor.
  2. "... ayrı, kendi bireysel ibadetine sahip olmasından kaynaklanmaktadır." cümlesini "... ayrı, kendi inananlarına sahip olmalarından kaynaklanmaktadır." yapsak olur mu? ----anerka'ya söyleyin 08.32, 2 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]
@Anerka, dediklerini yapabilirsin. Sana bırakıyorum. --Hedda Gabler (mesaj) 15.50, 2 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]
@Hedda Gabler yapıldı. ----anerka'ya söyleyin 06.02, 4 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]