Kullanıcı mesaj:Lider41

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yukarıdaki değiştir linkinin yanındaki ( + ) işaretine tıklayıp öyle mesaj yollarsanız, ben bir mesaj yazdığınızı anlar, yazdığınız mesaja daha kolay ulaşabilirim.

Arşiv
Mesaj Arşivi

Haziran 2008
Temmuz 2008
Ağustos 2008

Şu anda henüz mesaj yok. Ancak eski mesajlarıma yandaki kutudan ulaşabilirsiniz.

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Machiavelli' msj 15:47, 29 Eylül 2008 (UTC)


Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Kullanıcı:Lider41/Ana sayfa tasarımı sayfasında kullanmakta olduğunuz Resim:2000UEFAposter.jpg bir adil kullanım resmidir. Adil kullanım resimlerini maddeler haricinde hiçbir yerde (kullanıcı sayfalarında da) kullanamıyoruz. Resmi o sayfadan kaldırmanız gerekiyor. İyivikiler... homonihilis // ileti 07:12, 3 Şubat 2009 (UTC)

Sanırım bu ara aktif değilsiniz. Sizden cevap gelmeyince resmi çıkartmak durumunda kaldım. Bilginize... İyivikiler... homonihilis // ileti 12:44, 14 Şubat 2009 (UTC)

Manco Capac 11:01, 24 Ağustos 2009 (UTC)

Atatürkçümüsünüz? Bu sayfadan OY VEREBİLİRSİNİZ --***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 15:26, 31 Ekim 2009 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 2 Temmuz 2012