Kullanıcı:Lider41/arşiv-1

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan,boş,hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler.

Metal Militia ileti 13:40, 27 Temmuz 2007 (UTC)

Arşiv-1 (Haziran 2008)[değiştir | kaynağı değiştir]



Resim etiketi[değiştir | kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye telif hakkı saklı veya belirsiz olan resimleri yüklemeniz mümkün değildir. O yüzden yüklediğiniz resimlere mutlaka kaynak ve telif etiketi bilgisi eklemelisiniz. Eklemediğiniz takdirde, yüklediğiniz resim bir süre sonra silinecektir. Resim yükleyebileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için Vikipedi:Özgür görüntü kaynakları sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse Vikipedi:Kamu malı görüntü kaynakları sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! Gökhan 17:31, 8 Şubat 2008 (UTC)

VikiProje Ana Sayfa tasarım çalışması[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedi:VikiProje Ana Sayfa/Tasarımlar bölümünde hangi tasarımın kullanılacağına, hangi bölümlerin Ana sayfada olacağına dair bir çalışma başlamıştır. Tasarımlarınız, fikirleriniz, eleştirileriniz, yorumlarınız ile bu çalışmaya katkıda bulunmanızı dilerim. Saygılar Machiavelli' msj 22:46, 11 Mart 2008 (UTC)

İmzanız[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. İmzanızda bir hata var. Bu sürümde görebileceğiniz gibi kullandığınız <sup> etiketini </sup> ile kapatmadığınız için sizden sonra yazılanlar ufak yazıyla görünüyor. --60.240.112.112 08:22, 29 Mart 2008 (UTC)


Uyarıda bulunduğunuz için teşekkür ederim. --Lider41mesaj/ileti 16:28, 9 Nisan 2008 (UTC)


Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Oldukça genç yaşınıza rağmen, Kullanıcı sayfanızdaki "hakkımda" bölümünde yazdıklarınız ve Vikipedi'ye olan katkılarınız çok güzel. İçtenlikle tebrik ediyor, çalışmalarınızın devamını diliyorum. Levent Abi İleti 19:35, 5 Haziran 2008 (UTC)

Telif ihlali[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Açmış olduğunuz Kocaeli Saat Kulesi maddesini malesef silinmek üzere işaretlemek durumunda kaldım. Çünkü madde, belirtilen kaynaktan bire bir kopyalanmış ve kaynakta da içeriğin copyright'lı olduğu açıkça belirtilmiş. Lütfen daha sonra açacağınız maddelerde, telifli içeriği buraya aynen taşımamaya dikkat ediniz. Bu konuda, Vikipedi:Telif sayfasını, özellikle Başkalarının telif hakkı olan çalışmalarının kullanılması başlığını okumanızı öneririm.
İyivikiler... homonihilis ileti 19:45, 5 Haziran 2008 (UTC)

Zaten o yüzden sorun yaşanıyor. Kaynak belirtseniz bile, o sitedeki metni buraya aynen koplayalamazsınız. Çünkü o sitenin en altında "© 2003-2008 Kenthaber.com" ifadesi var. Vikipedi ise GÖBL adı verilen bir lisans ile lisanslanmaktadır. Vikipediye eklenen metinlerin tamamı, kâr amacı gütmeyen her türlü ortamda serbestçe kullanılabilir. Bu durumda siz, mülkiyeti başkasına ait olan bir metni buraya ekleyerek umumi kullanıma açmış oluyorsunuz. Size yukarıda okumanızı önerdiğim sayfada Başkalarının telif hakkını ihlal edecek malzemeleri asla kullanmayınız. Bu durum yasal sorumluluk yaratır ve projeyi ciddi şekilde zedeler. ifadesi var. Bu vikipedinin resmi politkalarından biri. Vikipedinin sorunsuz devamı için buna uymak durumundayız.
İyivikiler... homonihilis ileti 19:55, 5 Haziran 2008 (UTC)
Bakın, metni "oradan kopyalamak" ile "bakıp harf harf aynısını yazmak" aynı şey. Sonuçta bu maddedeki metin çok büyük oranda kaynaktaki metin ile aynı. İster bakıp yazmış olun, ister kopyalamış olun, fark etmez, sonuç aynı. Başka bir yerde bulduğunuz metni, tek tek harf harf yazsanız bile, burada aynen kullanamazsınız. Bu sorun birkaç kelimeyi değiştirmekle de çözülmez. Silinmemesi için maddeyi, aynı bilgileri içerecek şekilde kendi cümlelerinizle yeniden yazmanız gerekir. Lütfen yukarıda belirttiğim politika sayfasını inceleyiniz. O zaman ne demek istediğimi ve bunu neden dediğimi anlayacaksınız. İyivikiler... homonihilis ileti 20:02, 5 Haziran 2008 (UTC)

~

Arşiv[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba; henüz arşivlenecek kadar iletiniz birikmemiş ama lazım olduğunda Kullanıcı:Lider41/arşiv-1 burayı kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar. Levent Abi İleti 14:01, 6 Haziran 2008 (UTC)

İyi geceler;[değiştir | kaynağı değiştir]

Jestinizi -mesaj sayfamda olmadığı için- ancak bu gece yeni gördüm. Çok teşekkür eder; içten sevgilerimi belirtirim. :) Levent Abi ileti 22:20, 9 Haziran 2008 (UTC)

Haftanın seçkin maddesi.[değiştir | kaynağı değiştir]

Evet kaliteli madde adayı olmuş. Ancak Haftanın seçkin maddesi adından anlaşılacağı ve Vikipedi:Haftanın seçkin maddesi/teklifler üstündeki kutucukta yazdığı üzere Seçkin maddelerden seçilir. Kaliteli madde ile Seçkin madde sistemi farklıdır. Puma maddesi ise seçkin madde statüsünden ihraç edilmiştir. Bu sebeple şu an için Ana sayfaya çıkması mümkün değildir. Saygılar.--Machiavelli' msj 13:12, 11 Haziran 2008 (UTC)

Yoo hayır, rica ederim.--Machiavelli' msj 13:14, 11 Haziran 2008 (UTC)

Resim yükleme uyarısı[değiştir | kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz:

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

--Manco Capac 08:50, 12 Haziran 2008 (UTC)

Hakem Kurulu[değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm Vikipedistlere selamlar. Hakemler Kurulu'nun artık kurulması lazım. Hakemler Kurulunun kurulmasına yönelik fikirlerinizi Vikipedi:Köy çeşmesi (yönetmelik)nde belirtirseniz sevinirim. Naip İffetoğlu 16:40, 28 Haziran 2008 (UTC)