Kullanıcı mesaj:Gressx

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Gressx. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

VikipediBilginimesaj? 19:47, 27 Ocak 2014 (UTC)

Başka kullanıcıların sayfaları[kaynağı değiştir]

Merhabalar, yaptığınız değişikliklerin büyük bir kısmını kontrol ettim. Hepsi için teşekkürler. Ancak şurada ve şurada olduğu gibi adları Kullanıcı: ... şeklinde başlayan sayfalarda yaptığınız değişiklikler diğer kullanıcılar tarafından hoş karşılanmayabilir. Bu tip sayfalar, kullanıcıların çalışmalarını taslak olarak kaydetmek, kendilerini tanıtmak vb. amaçlar için oluşturulurlar ve oluşturana özgüdürler. Bu sayfalar ansiklopedik değer taşımadığı için düzenlenmeleri hususu ilgili kullanıcıdan başkasını ilgilendirmez. Lütfen bu uyarıyı mesaj sayfaları için (Kullanıcı mesaj: ... şeklinde başlarlar) dikkate almayınız. İyi çalışmalar... VikipediBilginimesaj? 20:08, 27 Ocak 2014 (UTC)

Rica ederim. :) Değişikliklerinizi diğer kullanıcıların sorun edeceğini sanmıyorum ama geri almanızın daha iyi olacağı kanaatindeyim. VikipediBilginimesaj? 20:24, 27 Ocak 2014 (UTC)

Selamlar. Ufak yazım hatalarının düzeltilmesi için tek tek uğraşmanıza gerek yok. VP:BOTİS sayfasında bulunacağınız bir istekle yahut Kullanıcı:Superyetkin, Kullanıcı:Sadrettin gibi bu işlerle uğraşan botlara sahip olan kullanıcılarla iletişime geçerseniz, botlar yardımıyla bu düzeltmeler otomatik olarak yapılır :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 21:34, 1 Şubat 2014 (UTC)

İlginiz için teşekkür ederim. Bir bot yazmaya başlasam iyi olacak :) --Gressx (mesaj) 22:15, 1 Şubat 2014 (UTC)

Merhaba, AutoWikiBrowser adlı programı kullanabilmek için onaylı mı olmak gerekiyor? Gressx (mesaj) 22:54, 1 Şubat 2014 (UTC)

Merhaba. Benim tam bilgim yok bu konuda, yukarıdaki ismi geçen kullanıcılarla iletişime geçerseniz daha faydalı olacaktır :) İyi günler.--RapsarEfendim? 12:35, 2 Şubat 2014 (UTC)
Yaptığınız, pek çok değişiklik; pek çok sürede tarafımdan onaylandı. Bu doğrultuda zaten Vikipedi:Türkçede sık yapılan hatalar sayfasında da bulunan bu düzeltme ile ilgili bot isteği bırakıldı. Sizinde pek çok zamanınızı alan ve bizimde pek çok zamanımızı alan bu türde daha pek çok değişiklik bulunuyor. Bu nedenle pek çok değişikliklerinizi bir süre askıya almanızı (En azından beyaz liste veya devriye hakkı alana kadar) rica ediyorum. --i.e.msj 02:08, 2 Şubat 2014 (UTC)
Selam, Superyetkin burada bu düzeltmenin zaten Peykbot tarafından yapıldığını belirtti. Bilginiz olsun istedim. Kolay gelsin.--i.e.msj 21:50, 2 Şubat 2014 (UTC)