İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Wilmamania

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş geldiniz Wilmamania!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 285 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Bu ansiklopedi beş temel taş üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Göz at
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.

Ama kullanıcı sayfanız reklam olmuş sanki. Buna izin verilirmi bilmiyorum. Bir sor istersen.--GK ® 16:04, 13 Aralık 2007 (UTC)


uyarı Merhabalar.
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel(C.V. gibi), reklam içeren, telifli ve herhangi başka bir Vikipedi politikası'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız Vikipedi kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları Vikipedi:Babil yoluyla bildiğimiz dilleri koyuyoruz.Kullanıcı mesaj sayfalarında ise yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/ve ya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Saygılar.

Reklam içerikli ve Vikipedi'nin genel düzenine uymayan maddeler açmayınız. Yalnızca ansiklopedik içerik ekleyiniz. --Metal Militia ileti 16:30, 13 Aralık 2007 (UTC)

Acıbadem (hastane) metni[kaynağı değiştir]

İyi günler,

Dün eklediğim Acıbadem Hastaneleriyle ilgili metni bugün bulamıyoruz. Silinmiş olduğunu tahmin ediyoruz. Nedenini öğrenebilir miyiz acaba?

Teşekkürler

--Wilmamania 09:08, 14 Aralık 2007 (UTC)

Merhabalar, size yolladığım mesajlarda metnin silinme gerekçeleri mevcut. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen şu sayfaları okumanızı tavsiye edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 09:27, 14 Aralık 2007 (UTC)

Merhaba, eklediğiniz resimlere uygun etiketleri de buradan eklediğiniz takdirde resimlerin telif durumu belirlenebilecektir. Telifli resimler Vikipedi'de silinir. İyi katkılar. Cat 11:49, 14 Aralık 2007 (UTC)

Eklediğiniz resimlere uygun olan etiketleri Vikipedi:Resim telif etiketleri bu sayfadan bulup eklemeniz gerekiyor. Kendiniz çektiyseniz buna uygun olan özgür dağılım etiketlerinden birini örn: {{GÖBL-Kişisel}} eklemeniz yeterli. Lütfen ilgili sayfayı okuyun, detaylar orada daha nettir. Yine resim hakkında sorunuz olursa kullanıcı:Mach sanırım size daha iyi yardımcı olabilecektir. İyi çalışmalar. Cat 12:06, 14 Aralık 2007 (UTC)

danışmak istediğim konu[kaynağı değiştir]

önceki mesajınız için teşekkürler, tekrarlanmaması için dikkat edeceğim.

Yardım sayfalarında arayıp bulamadığım bir şey de örneğin Harvard Üniversitesi sayfasında bulunan kurum künyesi kutucuğunun eklenmesi ve bunun şartları.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

--Wilmamania 09:36, 14 Aralık 2007 (UTC)

Bahsettiğiniz maddenin (Harvard Üniversitesi) sayfasında iken, değiştir sekmesine tıklayıp açılan pencereden, kurum künyesi kutucuğunu görebilirsiniz. Aynen kopyalayıp, açmak istediğiniz (benzer) kurum maddesine ekleyerek üzerinde gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 13:00, 14 Aralık 2007 (UTC)

arama ile ilgili soru...[kaynağı değiştir]

merhaba,

acıbadem sağlık grubu sayfası kendi adıyla ya da acıbadem kadıköy vb. search edildiğinde geliyor. ancak; acıbadem olarak arama yapıldığında aşağıdaki bilgiler geliyor.

Acıbadem aşağıdaki anlamlara gelebilir:

Acıbadem, İstanbul'da semt Acıbadem, hastaneler zinciri Acıbadem, gıda

acıbadem sağlık grubu sayfasının buraya dahil olmasını nasıl sağlayabilirim?

teşekkürler;

"arama" ile ilgili soru[kaynağı değiştir]

merhaba,

acıbadem sağlık grubu sayfası kendi adıyla ya da acıbadem kadıköy vb. search edildiğinde geliyor. ancak; acıbadem olarak arama yapıldığında aşağıdaki bilgiler geliyor.

Acıbadem aşağıdaki anlamlara gelebilir:

Acıbadem, İstanbul'da semt Acıbadem, hastaneler zinciri Acıbadem, gıda

acıbadem sağlık grubu sayfasının buraya dahil olmasını nasıl sağlayabilirim?

teşekkürler;

--Wilmamania 13:44, 17 Aralık 2007 (UTC)

Daha önce silinmiş maddeyi tekrar açtığınız için silindi. Eklediğiniz maddelerde reklam öğeleri barındırmayınız. Ansiklopedik bilgi eklemeye çalışınız. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 10:38, 7 Ocak 2008 (UTC)

bekletmeli sil = reklam[kaynağı değiştir]

Acıbadem Sağlık Grubu[kaynağı değiştir]

Acıbadem Sağlık Grubu isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir: eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir. --Metal Militia ileti 10:45, 7 Ocak 2008 (UTC)

Acıbadem Sağlık Grubu[kaynağı değiştir]

merhaba,

bekletmeli sile aldığınız madde de reklam içeriği olan öğeler hangileridir acaba? diğer hastane ya da kurum sayfalarını da inceledim. Farklı bir uygulama görmedim. Yardım rica, teşekkürler...

--Wilmamania 07:14, 11 Ocak 2008 (UTC)

Vikipedi'de her bilgi, satır satır yeniden, başka sitelerden kopyalanmadan ve ansiklopedik bir dille yazılmalıdır. Lütfen karşı görüşlerinizi ilgili maddenin tartışma sayfasında dile getiriniz. Diğer hastane / kurum sayfalarında benzer durum varsa lütfen o maddeleri yazanları uyarınız. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 10:05, 11 Ocak 2008 (UTC)