Kullanıcı mesaj:WikiFaculty

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

ki bl 17:19, 3 Mart 2010 (UTC)



Öncelikle şunu belirteyim Vikipedi hiç kimseye ait veya emanet edilmiş değildir. İkinci olarak maddenin üzerindeki şablonda bulunan bağlantıları okumanızı öneririm. Bir maddenin İngilizce sürümde yer alması burada yer almasını gerektirmez. Her Vikipedi kendi topluluğu tarafından yönetilir ve kriterler topluluk tarafından belirlenir. Bu sayfadaki kritleri buradakine uygun kaynaklar ile ortaya koymanız gerekiyor. --Eldarion 15:27, 2 Mart 2010 (UTC)

Bakınız özgeçmişinizi burada yayınlama isteğinizi anlıyorum ancak CV güvenilir bir kaynak değildir. Sizin ansiklopedik olduğunuzu sizden bağımsız kaynaklar belirler. Sizden bağımsız, tarafsız ve güvenilir kaynaklar ortaya koymanızı tavsiye ederim. Öğretim üyesi olduğunuz üniversitenin sayfaları veya CV'nizi değil. --Eldarion 15:48, 2 Mart 2010 (UTC)
Anlatamadığım nokta şu; eğer maddenin kayda değer olmadığını düşünseydim maddeyi silerdim. Ancak geliştirilmesi amacıyla maddeye kayda değerlik etiketi koydum. Gördüğüm kadarıyla özgeçmişinizi burada tutmak için son derece isteklisiniz. O halde maddeyi silinmeye aday gösterdim. Bırakalım Vikipedi'yi yöneten topluluk kararını versin. --Eldarion 13:47, 3 Mart 2010 (UTC)

kişilere yönelik yorum yapmayın[kaynağı değiştir]

  • merhaba, şuradaki kişilere yönelik yorumunuzu kaldırdım. bu vikipedide yasaktır. biz konular üzerine konuşuyoruz, kişiler üzerine değil. maddenin silinmemesi için istenen türde kaynaklar ekleyebilir, maddeyi savunabilirsiniz, ancak kurallar dahilinde oy veren, görüş bildirenleri varsayımlarınızla suçlayamazsınız. bunun bir ansiklopedi olduğunu ve çeşitli kurallarla düzene sokulduğunu hatırlatıp size tanımanızı kolaylaştıracak bir hoşgeldin iletisi yolluyorum. kolay gelsin. --ki bl 17:19, 3 Mart 2010 (UTC)

WikiProje Fizik[kaynağı değiştir]

Merhaba bu projenin açılmasını ve aktif kalabilmesini çok isterim. Bu konuda beraber çalışabilmemiz çok iyi olur.--Gökhan 10:21, 6 Mart 2010 (UTC)

Evet güzel olur. Portal için de ben bir şeyler bakacağım. --Gökhan 12:00, 6 Mart 2010 (UTC)