Kullanıcı mesaj:Unlimited/Arşiv

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Merhabalar,
  • Rica ederim; prosedürler gereği girdiğiniz müşkül duruma rağmen yapıcı tavrınızı korumanızdan dolayı ben size teşekkür ederim ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 22:59, 3 Haziran 2008 (UTC)

Vikipedi:VikiProje LGBT[kaynağı değiştir]

VikiProje LGBT davetiyesi
LGBT (lezbiyen, gey, biseksüel ya da transgender) konularıyla ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen LGBT Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. - ~~~~


Sizleri de katkılarınız ile aramızda görmekten mutluluk duyacağız. - Nebeviye^^ 12:11, 1 Nisan 2010 (UTC)

Merhaba Metal Militia,

Ben ODTÜ'de öğrenciyim. Gördüğüm kadarıyla okulun bilgisayar labaratuarında olan bazı olaylar nedeniyle statik IP adresine 6 ay gibi bir süre engelleme verdiniz. Vandalizm veya küfür içerikli değişikliklere elbette karşıyım. Ancak bir bilim kurumu olan ODTÜ'ye ait olan bir IP adresine 6 Ay gibi bir süre engel vermenizi doğru bulmuyorum. 25.000 öğrenci mevcudu bulunan bir okulun IP'sini sadece bir veya birkaç kişinin yaptığı yanlışlıklar nedeniyle böylesine engellemenizi doğal karşılamıyorum. Ayrıca; Kuklacılık yapmış bir Hizmetliye herhangi bir cezayı reva görmeyip, Kuklacılık olayına karışmış bir Hizmetli adayına Bir Ay gibi bir süreyle engellemeyi hak görürken, böylesine bir olaya 6 Ay süre ile engelleme vermeniz adil değildir. Bunu İTÜ'de profesörlük yapan bir Eğitimciye yakıştıramadığımı belirtmek istedim. UnlimitedTM 19:00, 9 Nisan 2010 (UTC)

Merhabalar, eğitim kurumlarından yapılan anonim vandallıkları tasvip etmemeniz güzel bir davranış. Hemen belirteyim ki, verilen engeller sadece anonim IP leri etkiler, kayıtlı kullanıcıları (örneğin sizi) etkilemez, endişelenmeyin. Ama Vikipedi'de değişiklik yapılması engellenmiş, bu durumdan mağdur olduğuna inandığınız belli bir ODTÜ IP'i varsa bildiğiniz, o IP'i denetçilerimize bildirdiğiniz takdirde engellemeyi kaldıracaklardır. Üzülerek belirteyim ki, ODTÜ'den, bu vandalizmlerin yapıldığı IP lerin denetlenmesi ve kullanıcıların uyarılması istendiğinde, hiçbirşey yapamayacaklarını iletmişlerdi. Takdir edersiniz ki, Vikipedi de kendini vandalizmden korumak zorundadır. Bu arada, şuna bir ay, buna süresiz... vs. karşılaştırmaları yaparak elmalarla armutları birbirine karıştırmayın lütfen. Ve son olarak, bana neyi yakıştırıp yakıştıramadığınız hem konumuz dışı hem de şahsımı hiç ilgilendirmiyor. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 19:31, 9 Nisan 2010 (UTC)
Örnek olarak istediğiniz durumu şöyle özetleyeyim, Kısa bir süreliğine Bilgisayar labaratuarına gittiğimde görüyorum ki her zaman IP'ler engellenmiş durumda. Bu gün girdiğim bir bilgisayarın IP'si süresiz diğer birininki ise 6 Ay engellenmişti. Vandallığa devam eden bir IP, Bir eğitim kurumuna ait ise bu süreler çok fazladır. Daha kısa süreler daha mantıklı. Örneğin vandallık yapan bir kullanıcı olunca 6 saat verilebilir devam ederse 24 saat. Ancak Sınırsız engelleme çok ağır bir durum. Ben ve birçok arkadaşım bu mağduriyeti yaşıyoruz. Sonuçta, ben kayıtlı olabilir ancak herkes kayıtlı değil maalesef. 2. hususa gelince, Suç unsuru olan herşey bana göre aynı birim elemanıyla ifade edilir. Elmalar veya armutlar yoktur, sadece elmalar veya sadece armutlar vardır. UnlimitedTM 19:43, 9 Nisan 2010 (UTC)
  • Konunun ne olduğunu, neden bahsettiğinizi gayet iyi biliyorum. Fakat sanırım anlatamadım; bu engel dolayısıyla mağdur olduğuna inandığınız ve engelinin açılmasını istediğiniz bir IP no'su varsa, bunu denetçilere bildirin, engeli kaldırsınlar diyorum. Daha fazla yardımcı olamayacağım için üzgünüm. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 20:06, 9 Nisan 2010 (UTC)

Merhaba. SDD'lik yaptığınıza göre işinizi kolaylaştırabilir, monobook ister misiniz? --yabancım 17:08, 13 Nisan 2010 (UTC)

Hazır! Önbelleği boşalttıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Kolay gelsin. --yabancım 17:16, 13 Nisan 2010 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 05:46, 29 Nisan 2010 (UTC)


Selamlar. Mevcut şartlar altında resim resmi sitede telif hakkı saklı şekilde yayınlanmış. Ancak siteden info-tr@wikimedia.org adresine resmin kullanılmasına izin verildiğine dair bir mail atılırsa resmi kullanabiliriz. İyi çalışmalar. --Eldarion 11:20, 29 Nisan 2010 (UTC)

George Perez maddesi http://www.actnowstudios.com/About_Me_.html adresindeki İngilizce metinden birebir çeviri gibi görünüyordu. Orijinal metin serbest lisanslı olmadığı için onun çevirisi bir telif ihlali oluşturmaktaydı, bu yüzden o paragrafı sildim. Lütfen kullandığınız bilgileri kendi orijinal cümlelerinizle Vikipedi'ye aktarın. İngilizce Wikipedi'de maddede da aynı sorun vardı, buradaki maddenin içeriğini düzenlerseniz bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz, oradaki maddeyi de geliştirecek hâle gelirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --İnfoCan 21:56, 6 Mayıs 2010 (UTC)