İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Théoden/2013 Aralık

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Savaş Zafer[kaynağı değiştir]

yeni madde alt alta gelecek şekilde yazdım ama yan yana çıktı bu nasıl düzeltilebilir. Sevgierol1984a (mesaj) 11:42, 1 Aralık 2013 (UTC)

Merhabalar, madde kayda değerlik (kişi) kıstaslarını karşılamadığından ötürü silindi. Bunun yanında, alt alta yazmak için "<br />" kullanabilirsiniz. İlgili mavi yönergeyi de ayrıca incelemeniz önemli. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:33, 1 Aralık 2013 (UTC)
ÇOK ÖNEMLİ KİŞİ DEĞİL BİLİYORUM DAHA YENİ DİZİLERDE OYNAMAYA BAŞLADI. PERİHAN SAVAŞIN YILMAZ ZAFERDEN OLAN OĞLU. BEN ONU ÇOK SEVDİM DİZİSİNDE OYNUYOR. İLERİDE GELECEK VAAD EDEN BİR KİŞİLİĞİ VAR PERİHAN SAVAŞ ANLATIYOR.Bu imzasız yazı Sevgierol1984a (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Anlıyorum, ancak vaad etme ihtimali üzerine işlem yapamıyoruz. Politikamıza göre kişi KD değil. Anlayışınıza teşekkürler.. --Théoden ileti 12:28, 2 Aralık 2013 (UTC)

Uğur Arslan[kaynağı değiştir]

sayın moderatör, uğur arslan sayfasında verdiğim bilgiler doğrudur. su gibi programı fox tv'de sonlanmıştır. kendisi yine aynı kanalda yeni bir programa başlamaktadır, lütfen verdiğim bilgileri güncelleyiniz. Ozkanbayhan (mesaj) 18:52, 3 Aralık 2013 (UTC)

Merhabalar, öncelikle belirtmem gerekir ki Vikipedi'de moderatör diye bir kullanıcı grubu bulunmamaktadır, hizmetliyim. Bunun dışında bilgi doğru olabilir, ancak bunu yorum mahiyetinde yazmak uygun değil. Ayrıca doğruluğunu ispat eden bir kaynak ile eklenmesi daha sağlıklı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:17, 3 Aralık 2013 (UTC)

beyaz listeye girebilirmiyim?Bu imzasız yazı Selonur1 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, henüz yeterli bir katkı düzeyiniz bulunmamakta. Bunun yanında yakın zamanda almış olduğunuz bir engel söz konusu. Ansiklopedik şekilde varlığınızı sürdürürseniz, beyaz liste kullanıcı hakkı verilmesi durumu düşünülecektir. Ayrıca mesaj sayfalarını boşaltmak önerilmez, arşivleyebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:41, 6 Aralık 2013 (UTC)

merhaba ben bir merak üzerine vikipedi de bu sayfaya bakmıştım ve devrim evinin doktorlar dizisinde oynadığı yazıyordu. bende bunu değiştirdim çünkü doktorlar dizisinde oynayan devrim evin değil devrim nas tır. fakat bir baktım ki değişikliğim geri alınmış. tekrar düzeltilme talep ettim. araştırıp öyle onaylarsanız sevinirim.Bu imzasız yazı 83.66.241.61 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İşlem ile ilgili gerekçeyi değişiklik özetine yazmamanızın yanında, mevcut tabloyu da bozuyorsunuz. En önemlisi bunu diğer kullanıcıların değişikliklerini geri alarak yapıyorsunuz. Bu sebeple yaptığınız vandalizm olarak algılanıyor. Bilgi ışığında gerekli değişiklik yapıldı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:50, 6 Aralık 2013 (UTC)

şalgam suyu faydaları[kaynağı değiştir]

içerik olarak eklediğim yazı ve görsel telif hakkı ihlali sebebiyle kabül edilmedi,telif hakkı olmayan genel bilgiler ve kendi çektiğim resim bulunmaktadır, lütfen yazıyı tekrar incelermisiniz. teşekkürler.Bu imzasız yazı Dorux (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İçeriğe başka birçok sitede rastlanıyor. Bu demektir ki, telif ihlali söz konusu. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti21:00, 7 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba. Oylamaya katıldığınız için teşekkür ederim! Sevgilerimle, --►Cekli829 08:50, 8 Aralık 2013 (UTC)

Verdiğim oydan, yaptığınız açıklamalar ve iğneleyici söylemleriniz ışığında rahatsız olduğunuzun farkındayım. Yalnızca bilmenizi isterim ki, düşündüğünüzün aksine hiç bir art niyet olmaksızın oy kullandım ve gelinen noktada içim oldukça rahat. Yine de nezaketen gönderdiğiniz bu mesaja teşekkür ederim. Ayrıca kullanıcıların doldurucu mesajlarına riayet etmemenizi diliyorum. Olayı kan davasına döndürmenin hiçbir mantığı yok zira. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:23, 8 Aralık 2013 (UTC)
Merhaba, Bu doldurucu mesajdan kasıt benim mesajım ise -ki büyük ihtimalle öyle- benim "olayı kan davasına götürme" gibi bir amacım yok. Ben görüşümü söyledim. Ayrıca şunu belirtmek isterim: Vikipedi'de belirgin bir çatışma ortamı oluşuyor. Bunun herkes farkında. Nereye baksam, hangi oylama sayfasına gitsem imalı mesajlar görüyorum. Bunlara bir son verilmeli bence. --SiLveRLeaDmsj? 13:24, 8 Aralık 2013 (UTC)
Kişisel görüşünüzdür. Saygı duyarım, hepsi bu. Bunun dışında imzanız noktasında kendi beğeninizi seçmenizi daha sağlıklı buluyorum. İyi çalışmalar..--Théoden ileti13:29, 8 Aralık 2013 (UTC)

Barış Çakır[kaynağı değiştir]

Türk Hekimler kategorisinde eklediğim bu sayfa neden silindi acaba? Telif hakki ihlali demişsiniz ancak ne tür bir telif hakkı söz konusu? Kişinin web sitesinden kendi özgeçmişi ve bilgileri alınarak oluşturuldu. İsmailbal (mesaj) 11:57, 8 Aralık 2013 (UTC)

Vikipedi'ye başka herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. Bu sebeple ilgili madde silinmiştir. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:23, 8 Aralık 2013 (UTC)

Kişisel Oylama[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, Zahmet olmazsa benim için şu oylamaya katılabilirmisin? --SiLveRLeaDmsj? 13:12, 8 Aralık 2013 (UTC)

Bana 1 tane Recep tayip erdoğan olarak bahsedilmiş yazılı metin gösterebilir misiniz? Fark ederseniz tek y vardır. Teşekkürler. --88.235.164.116 14:53, 9 Aralık 2013 (UTC)

İlgili sayfanın benzer ad alanlarında oluşturulmasını önlemek için, yönlendirme veriyoruz. Geri alma işlemine son veriniz. --Théoden ileti 14:58, 9 Aralık 2013 (UTC)
--- Bu dediğiniz Meyva ---> Meyve olarak kullanılırsa sorun olmaz ama bu özel bir isim olduğu için sadece kişinin gerçek adı kullanılabilinir yada lakapları. Aksi halde hakaret edilmiş bile gözükebilir. Bknz: 1 Daha fazla bilgi için Vikipedi:Yaşayan insanların biyografileri sayfasını okuyun. --88.235.164.116 15:05, 9 Aralık 2013 (UTC)
İkinci kez tekrar ediyorum, ilgili sayfanın farklı ad alanlarında benzerlerinin yaratılmaması için, bu tür yönlendirmeler yapıyoruz. Bunun yanında yapılan bilgilendirme ve uyarıyı önemsemediğiniz için değişiklik yapmanız engellenmiştir. --Théoden ileti 15:10, 9 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba Theoden nasılsın ? Uzun zaman oldu vikipediye girmeyeli halini hatrını soramayalı :) iyisindir inş. Dün akşam en azından devriyelik yapayım derken Handsome128 ile böyle bir konuşmanın içinde buldum kendimi [1] sende göz atarsan yanlış yapmadığımdan daha da emin olacağım ve ilgili kullanıcı hakkında şikayet dilekçesinde bulunmak zorunda kalacağım. (Pipapo7 (mesaj) 16:12, 9 Aralık 2013 (UTC))

Merhabalar iyiyim teşekkür ederim. Sende iyisindir umarım. Kullanıcı hakkında bir şikayet başlatmış gördüğüm kadarıyla. Orada gerekli savunmayı yapabilirsin. Bundan sonrası karara kalmış göründüğünden şuan için bir müdahalede bulunmuyorum. Bunun yanında, karşı taraftan nasıl bir üslup gelirse gelsin nezaketi elden bırakmamakta fayda var. Bu durum şikayete konu edilebildiği gibi, karşı tarafın üslubu da savunmaya aktarılabilir. Sevgilerimle..--Théoden ileti16:50, 9 Aralık 2013 (UTC)
Teşekkür ederim bende iyiyim uyarın için ise ayrıca teşekkür ederim şimdi fark ettim gerekli savunmayı da yaptım. Dilersen görüşde bulunabilirsin senin görüşlerin benim için her zaman önemlidir biliyorsun :) Ancak alttaki yorumları okuyunca da biraz hayal kırıklığına uğramadığım söylenemez neyse tekrardan teşekkürler çünkü kullanıcı şikayet etmiş burada konuşmanın pek bir manası kalmadı artık :) İyi çalışmalar ve iyi akşamlar diliyorum hoşçakal :) (Pipapo7 (mesaj) 21:03, 9 Aralık 2013 (UTC))

Hizb ut tahrir[kaynağı değiştir]

Ben vikipedinin herkes tarafından değiştirilebilen en doğru bilgilerin aktarıldığı bir ortam olduğunu zannediyordum 1 haftadır bu sayfada kayda değer bir değişiklik yapmaya çalışıyorum ama devamlı geri alınıyor. ne yapmamız lazım bir şeyler yazmak için? en azından yanlışlarımızı söyleyin ki bizde ona göre adapte olalım.Bu imzasız yazı Abdueler (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi elbette herkes tarafından düzenlenebilir, ancak politikalarımıza uyduğu doğrultuda. Vikipedi'ye telif hakkı saklı içeriklerin kopyalanması yasaktır. Bunun dışında, madde içeriklerinde yorum mahiyetinde kaynaksız değişiklikler yapmak sakıncalıdır ve farkedildiğinde geri alınır. Bu doğrultuda her türlü içeriğin ansiklopedik değer taşıması önceliklidir. Ne yazık ki değişiklikleriniz bu durum/durumlar(dan) uzak olduğundan reddedilmektedir. İlgili mavi yönergeleri lütfen dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 17:10, 9 Aralık 2013 (UTC)
Teşekkür ederim yalnız belirtilen telif eserler halka açık eserlerdir sitelerinde açıkça telif hakkını savunmadıklarını ifade ediyorlar.
Hatta rahatlıkla indirmek mümkün. Neden durum böyle olduğu halde geri alınıyor? yani vikipedi dediğiniz gibi bir sözlük gibi herkesin kendi görüşlerini yazdığı bir yer değil.
http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/turkish.php/contents_tr/entry_353
Yalnızca Hizb-ut Tahrir’in, vilayetlerin, medya bürolarının, resmi sözcülerin ve Hizb-ut Tahrir medya temsilcilerinin yayınları, hizb görüşü olarak tabir edilir. Bunların haricindekiler, Hizb-ut Tahrir’in web sayfalarında veya medya bürosu dergisinde yayınlansa bile yazarının görüşü olarak tabir edilir.
Naklin ve alıntının dürüst olması, çıkartma, tevil ve değişiklik yapılmaması ve nakledilen kaynağın belirtilmesi şartıyla Hizb-ut Tahrir’in ve web sayfalarının yayınlarlından alıntı yapılıp yeniden yayınlanması serbesttir.Bu imzasız yazı Abdueler (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Bahsi geçen web sitesi telif haklarını site üzerinde yazdığı doğrultuda serbest bıraksa da, kabul edebilmemiz için uygun değildir. İlgili web sitesinin uzantısının olduğu yetkili bir e-posta adresi tarafından OTRS ekibimize ulaşılıp lisans değişikliği gerçekleştirilmelidir. Her şeyin başında, özgün araştırmalara yer vermediğimiz için OTRS izni almak, alınsa da içeriğin maddede kalması sakıncalı olabilir. Bu sebeple önerim, kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir şekilde, güvenilir birçok kaynak eşliğinde düzenleme yapmanız olur. İyi akşamlar.. --Théoden ileti 17:28, 9 Aralık 2013 (UTC)
yani bu siteleri veya kitapları kaynak olarak gösterip kendi cümlelerimle yazarsam kabul görecektir öylemi? Yani maddenin ansiklopedik olabilmesi için doğru ve tarafsız olması gerekir bunun da tek bir yolu var o da insanların şahsi görüş ve izlenimleri değil bu insanların kendilerini nasıl tanımlıyorlarsa o şekilde olar herhalde.Bu imzasız yazı Abdueler (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Galiba dediğinizi anladım ingilizcesine baktıktan sonra. benim birçok kaynak göstererek hizb ut tahririn kitap ve yayınlarından 1- 2 sayfa sonra başka kaynaklardan 1-2 sayfa şeklinde bir ansiklopedik bir metin hazırlamam sıkıntı oluşturmaz, ancak sadece 1 kitabı bu maddeye aktaracak olursam bu telif hakkı ve birincil kaynak olarak değerlendirildiği için değiştirmem kabul görmeyecektir. Doğru anlamışmıyım?Bu imzasız yazı Abdueler (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Başka hiçbir içeriği kopyalamadan, kendi kurduğunuz cümlelerle birçok farklı güvenilir kaynakla doğrulattığınız verileri aktarabilirsiniz, evet. --Théoden ileti 21:29, 9 Aralık 2013 (UTC)

Arama motoru[kaynağı değiştir]

tarafınızdan silinmiş bir sayfa nasıl oluyor da hala Google aramada çıkabiliyor?Bu imzasız yazı Zeh1zeh (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, arama motorlarında yapılan aramalarda Vikipedi girilme sıklığı nedeniyle üst sıralarda bulunur, bu doğrultuda sayfalar silinmiş olsa dahi aramalarda halen ve üst sıralarda görünebilir. Hangi sayfadan bahsediyorsunuz bilemiyorum, eğer SAS geçirmiş bir madde ise, ilgili oylamaya bir kod girerek, SAS sayfasının arama motorunda görünmesine müdahale edebiliriz. Ancak, doğrudan silinmiş bir maddeyse müdahale edemiyoruz. Bununla ilgili olarak arama motoruyla iletişime geçmenizi önereceğim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti22:53, 9 Aralık 2013 (UTC)

Selam, acaba bu sayfadaki kırmızı bağlantıyı düzeltip (çıkartıp), bu görüntüye de {{Günün seçkin resmi|December 10, 2013}} şablonunu ekleyebilir misin?--i.e.msj 21:39, 10 Aralık 2013 (UTC)

Tamamdır i.e., sevgiler.. --Théoden ileti 22:02, 10 Aralık 2013 (UTC)
Yahu tüh, kusura bakma benim hatam. bu görüntüdeki şablon 10 Aralık değil de, {{Günün seçkin resmi|December 11, 2013}} olmalıymış. Sana zahmet...--i.e.msj 22:33, 10 Aralık 2013 (UTC)
Ne demek, kusur iki taraflı. Yani durum eşit. :) Düzeltildi. İyi geceler.. --Théodenileti 22:38, 10 Aralık 2013 (UTC)
Kolay gelsin. Vikipedi:Günün seçkin resmi/Aralık 2013 sayfasında ayın 14'ünden itibaren ve Vikipedi:Günün seçkin resmi/Ocak 2014 buradaki 1 Ocak 2014'ün korunmuş sürümlerini, korur musun?--i.e.msj 23:41, 12 Aralık 2013 (UTC)
Sayfaları "kutu"layarak korumaya hazırlamışsın zaten. Günü geldiğinde otomatikman koruma altına alınıyor koruma dosyaları. Bugünün GSR'sinden anlayabileceğin gibi. Sevgiler.. --Théoden ileti 13:06, 13 Aralık 2013 (UTC)

BL neymiş? devriye[kaynağı değiştir]

Ara, ara katkılar yapan Özel:Katkılar/Memty toprağım ve eski bir kullanıcıdır. Devriyelik belki kendisini eskisi gibi hızlandırır :) --i.e.msj 02:49, 11 Aralık 2013 (UTC)

Beyaz listeye aldım, ancak Devriyelik için malum başvuru yapılması gerekiyor. Başvuru yaptığı taktirde katkılarında bir sorun görmüyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:48, 11 Aralık 2013 (UTC)
vito başlangıçta eski kullanıcıları devriye atarken atlamış. ille de başvuru gerekiyor muydu? değilse inisiyatif kullanabiliriz. 2005'ten beri katkı yapan kaç kişi var di mi? :)--kibele 13:56, 11 Aralık 2013 (UTC)
Eski bir kullanıcı derken, bu kadar eski bir kullanıcı beklemiyordum. Madem Vito'nun atladığı kullanıcılardan devriye olarak atayalım. Ama yine de devriyelik başvurusu yapılmasının önemli olduğunu vurgulayalım. "Beni beyaz listeye alır mısınız?" mesajları geliyor kullanıcılardan da, "beni devriye yapar mısınız?" mesajları gelmesin. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 14:07, 11 Aralık 2013 (UTC)
haklısın, istersen başvuru yapmasını söyleyeblirsin. sen bilirsin. --kibele 14:10, 11 Aralık 2013 (UTC)
Alındı devriyeliğe. Durumu stabil olduğundan. :) --Théoden ileti 14:15, 11 Aralık 2013 (UTC)
Teşekkür ediyorum. Eskisi kadar olmasada ara ara katkı yapmaya çalışıyorum wiki'de. En azından biraz daha vakit ayırmam için sebep olabilir devriyelik. Selamlar. Memty (mesaj) 16:19, 11 Aralık 2013 (UTC)

Selam. Şu kullanıcıyı engelleyebilir misiniz? --►Cekli829 12:40, 12 Aralık 2013 (UTC)

Astım atağı[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden, Astım atağı sayfasını düzenledim kontrol edebilir misiniz?Peceus (mesaj) 12:51, 13 Aralık 2013 (UTC)

İlgili sayfayı mesaj sayfanızdaki daha önceki yoğun mesajlaşmamızdan teliften arındırılmış şekilde yarattığınızı düşünüyorum. Bu sebeple,güvenilir birçok kaynakla bilgileri teyit etmenizi rica edeceğim. Daha sonrasında onay durumu gözden geçirilir olacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:18, 13 Aralık 2013 (UTC)
Merhaba Théoden, kaynakları ekledim kontrol edebilirsiniz. Gözünüze takılan başka sorunlar olursa hızla düzeltirim"Peceus(mesaj) 12:17, 16 Aralık 2013 (UTC)"


Telif hakkı ihlali olmadığı halde silinen yazılarım.[kaynağı değiştir]

Merhaba!

Üyesi bulunduğum koro ve şefi için sayfa açmaya çalışıyorum ama hemen siliniyor. Metinler koromuzun şefinin birebir bana verdiği ve facebook sayfasında da olan bio ve tanıtım bilgileri olup herhangi bir telif hakkı ihlalinde bulunmamama rağmen ( zaten kendi metinlerimiz) bu sebeple siliniyor. Bu sayfaları açmak bizim için önemli. Yardım rica ediyorum.Bu imzasız yazı Planet telex (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, içerik sizinde bahsettiğiniz gibi başka bir web sitesinde bulunmakta. Vikipedi'ye başka herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. Metnin yazarı olunması veyahut metin sahibini tanıyor oluşunuz geçerli bir gerekçe değildir. Önerim OTRS ekibimizle iletişime geçmeniz yönünde olacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:19, 15 Aralık 2013 (UTC)
Koromuz için En son kendi cümlelerimle yazdım. Bunun kabul edilmesini umuyor ve bekliyorum. Hala kontrol edilmemiş görünüyor. Koro şefimiz için de aynı şekilde kendi cümlelerimle metin gireceğim, tabi ki kaynak göstererek. Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler. Planet telex (mesaj) 22:28, 15 Aralık 2013 (UTC)
Güvenilir birçok kaynak eşliğinde yarattığınız maddeler, devriyelerin incelemelerinde onaylanırlar. Güvenilir olmayan kaynak veya kaynaklara dayalı olan maddeler kayda değerlik şüphesiyle veyahut silinmesi adına etiketlenebilir. İlgili bağlantıları lütfen dikkatlice inceleyiniz. İyi geceler.. --Théoden ileti 22:38, 15 Aralık 2013 (UTC)

merhaba termoklin ve haloklin konuları için sayfa açıp iki defa bilgi yüklediğim halde sanırım telif hakkı nedeni ile siliniyor. Ancak kaynaklarımın kitap olması ve ayrıntılı olarak belirtmeme rağmen neden siliniyor. Başka konularda başka kullanıcılarda bu kaynakları kullanmışlar sonuçta. En kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim Htc bhr (mesaj) 15:34, 16 Aralık 2013 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi'ye daha önce herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. İçeriğin yer aldığı web sitesi veyahut yazılı kaynağı referans olarak vermek ise ihlal durumunu yok etmemektedir. İçeriği kendi cümlelerinizle,ansiklopedik bir şekilde ve güvenilir birçok kaynak eşliğinde oluşturabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti21:56, 16 Aralık 2013 (UTC)

D.Müsavat Dervişoğlu[kaynağı değiştir]

Daha önce başka sitelerde var diye sildiğiniz sayfayı düzenleyerek yeniden katkıda bulundum inş bu sefer de başka bi sorun ile karşılaşmayız iyi akşamlarBu imzasız yazı Kararuzgar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Katkı geçmişinizden kontrol ettiğimde yeni bir madde göremiyorum. Silinen katkılarınıza baktığımda yine en son benim sildiğim sayfayı görüyorum ancak,teliften arındırılmış bir biçimde yarattığınız ve daha önceki mesajlaşmalarımızda üzerinde durduğum konuları sağlayan maddeler silinmezler belirtmek isterim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:32, 18 Aralık 2013 (UTC)

http://inci.sozlukspot.com/w/yeni-din-kuruyorum-vol1

ben bu biginin doğruluğunu kanıtlıyorum. dilin ağırlığından dolayı linki koymadım.

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Gerçeküstü Yıldız
:) Murattyalcin (mesaj) 22:07, 21 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba, bu makaleyi genişletmek yardımcı olabilir. Bu, İspanya'nın ulusal bir kahraman hakkında. teşekkürler: Amaro Rodríguez Felipe.--80.39.250.31 19:49, 25 Aralık 2013 (UTC)

Türkiye mi? Türkiye Cumhuriyeti mi?[kaynağı değiştir]

  • Bu tartışmaya katılıp, fikrinizi belirtmeniz mümkün mü? Teşekkürler.--i.e.msj 15:30, 28 Aralık 2013 (UTC)
  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili Théoden,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz için mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler... --SiLveRLeaD mesaj 10:31, 31 Aralık 2013 (UTC)

Teşekkürler Silverlead, size de mutlu yıllar. Sevgiler.. --Théoden ileti 00:10, 1 Ocak 2014 (UTC)