Kullanıcı mesaj:Sonerbcrc

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 18:11, 7 Ağustos 2013 (UTC)

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimize yapıcı katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunmak hakkında daha fazla bilgi için hoş geldin sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, yapıcı olmayan değişiklikler vandalizm olarak ele alınır ve eğer bu şekilde hareket etmeye devam ederseniz başka bir uyarı almaksızın Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir. Lütfen buna son verin ve diğerlerinin emeklerine zarar vermektense, bunları geliştirmeyi deneyin. Teşekkürler.----Uğurkentmesaj 11:37, 5 Temmuz 2014 (UTC)


Kaynak gerekli[kaynağı değiştir]

Kaynak göstermeden değişiklik yapıyorsunuz. Ya kaynağı belirtin ya da tartışma sayfasında konuyu anlatın. Bir günde kaç yüz sayfadan kaynak olmadan bir içerik ekleniyor ve çıkartılıyor. Sonuçta burası bir ansiklopedi. Diğer devriye arkadaşlar da değişikliklerinizi aldığına göre bir bildiğimiz vardır. --Uğurkentmesaj 16:29, 29 Eylül 2014 (UTC)

Değişiklik savaşı[kaynağı değiştir]

Sayın Sonerbcrc, lütfen düzenlemeler yapılırken önceki notları göz önüne alarak değişikliklerinizi yapınız. Aksi taktirde yaptığınız Değişiklik savaşı'na girebilir. Saygı ve Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 17:11, 30 Eylül 2014 (UTC)

Üç geri dönüş kuralını ihlal etmeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Lütfen engeliniz bittiğinde geri gelmekten çekinmeyin, fakat bundan sonra geri dönüş savaşlarına girmek yerine, yapacağınız değişikliklerle ilgili olarak tartışma sayfalarında fikir belirtmek için çaba harcayın. Théoden ileti 14:02, 5 Ekim 2014 (UTC)
Sayın Sonerbcrc, sizin bunca geri almanıza karşılık üşenmeyerek daha önceki kaynak gösterilen youtube videosunu izledim! Sizde kaynağı şuradaki videonun 22 ile 24. dakikalarını izlerseniz annesinin Yugoslavya göçmeni bir aile olduğunu ve edirneli olduğunu kendi ağzından duyabilirsiniz! Saygı ve Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:59, 24 Ekim 2014 (UTC)
Daha önceki mesajda küçük bir yanlışlık yapmışım. Babasının ailesi Yugoslavya göçmeni, Anneside Edirneli bir bayan! Biz burada insanlara doğru kaynaklara dayanarak doğru bilgiler vermeye çalışıyoruz. Elbette kaynaksız bazı bilgiler zaman zaman yanlış olabiliyor. Bunlarıda uygun kaynaklar bulunduğunda düzeltmekte tereddüt etmiyoruz lütfen sizde aynı şekilde bilgiler eklemeye özen gösteriniz. Saygı ve Selamlarımla, İyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:26, 24 Ekim 2014 (UTC)