İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:SiLveRLeaD/2012

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

TAMAM O ZAMAN! Ben 2-3 gün sonra editörlük başvurumu birdaha yaparım bir de ben İran-Mashhad depremi hakkında madde açtım kaynak bi türlü belirtemedim nasıl olacak...SiLveRLeaD 14:40, 19 Ocak 2012 (UTC)

Kaynak gösterme ile ilgili Vikipedi:Kaynak gösterme sayfasını inceleyebilirsiniz. Madde uzun gelirse şöyle özetleyeyim. Öncelikle maddeye bir == Kaynakça == başlığı ekleyin ve başlığın altına da {{kaynakça}} yazarak kaynakça şablonu ekleyin. Daha sonra kaynakça eklemek istediğiniz yerlere <ref>[Referans_verilecek_adres Sayfa_başlığı]</ref> yazarak kaynak ekleyebilirsiniz. Kolay gelsin! –h.çağrı mesaj 14:51, 19 Ocak 2012 (UTC)

merhaba silverlead; vikipedideki olumlu katkılarını görmek çok sevindirici, bugün bir değişikliğine rastladım Asansör maddesinde {{kaynak}} şablonunu kullanmışsın. maddede de kaynak gösterilmesi gereken en azından birkaç yere {{kaynak göster}} şablonunu ekle ki nereye kaynak ekleneceğini gelen kullanıcı görsün. kolay gelsin iyi vikilemeler -- sayz'ınusu 19:13, 19 Ocak 2012 (UTC)

Sizce ben editör olma konusunda yeterli miyim? SiLveRLeaD 11:43, 20 Ocak 2012 (UTC)

Kusura bakmayın ama neden bu kadar ısrarla editör olmak istediğinizi anlayamıyorum. Bu şekilde de katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Değişiklikleriniz uygun olduğu taktirde kısa sürede onaylanacaktır. Kaldı ki açtığınız Meşhed Depremi sayfası dışında kaynak şablonu eklemek ve ufak birkaç imla hatası düzeltmek hariç hala pek bir katkınız yok. Daha fazla katkı yapmalısınız derken ben şu ankinden çok daha fazla katkıyı kastetmiştim. Bu haliyle editörlük için yeterli olup olmadığınızı nasıl değerlendirebiliriz ki?–h.çağrımsj 12:20, 20 Ocak 2012 (UTC)
hcagri bu konuda maalesef haklı SiLveRLeaD(bunu yazarken canım çıkıyor bu aradaKızgın). ben de bi kaç kelam edeyim. Editör olmak bir ayrıcalık değil ki vikipediye katkı sağlamak için, yani tamam biraz ayrıcalıkları var direk onaylanma falan ama eğer amaç katkı sağlamaksa her türlü katkı verebilirsin buraya. Sonra katkılarını arttırıp tecrübelendikçe merak etme zaten bir kullanıcı sana gelip neden editör olmuyorsun? der Sen katkılarına devam et, editör olmadın diye sakın şevkin kırılmasın örneğin ben inan editör olmayı kendim istememiştim kafam da rahattı zevk ala ala değişikliklerimi yapıyordum sağolsunlar Utku, Rapsar falan da onaylıyordu. Bir gün daha da tecrübe kazanınca başvururum diyordum. Sonra utku bana bir mesaj yolladı. Ben de başvurdum kabul edildi, yani demem o ki olumlu katkılarını arttırmya başladıkça yeni dosyalar, maddeler vs. ekledikçe yani gerçekten bize iş yükü olmaya başlayınca gelip editör olmaya aday olabilirsin. Katkılarının devamını görmek istiyoruz, lütfen editörlük mevzusunu takma bu kadar zamanı gelince olur o, çok ufak bir ayrıntı. Unutma asıl burada olma amacımız bilginin özgürce dağıtılmasına katkı sağlamak, bunu da şimdilik editör olmadan da yapabilirsin, iyi vikilemeler -- sayz'ınusu 15:28, 20 Ocak 2012 (UTC)
rica ederim, her türlü sorunu bana buradan hiç çekinmeden sorabilirsin, ben kesinlikle Hcagri'nin da kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum onları mutlaka iyi niyetle yazmıştır(bunu okumalısın VP:İNV). bu arada mesajları kopyalarken benim yaptığım gibi değişikliik yaptığın arayüzden kopylarsan iyi olur, direk sayfadan kopyalarsan mesaj sayfamın bir önceki sürümünde görebileceğin gibi bozuk yazılar ortaya çıkar, iyi vikilemeler -- sayz'ınusu 20:25, 20 Ocak 2012 (UTC)
Sayz'la mesajlaşmanızı yeni fark ettim. Sadece şunu söyleyeyim eğer agresif gibi göründüysem kusura bakma. Böyle bir amacım yoktu. Ben sadece durumu açıkça anlatmaya çalışmıştım. Oylama sayfasındaki mesajı da ben yazmasam muhakkak başkası yazacaktı çünkü editör olmak için henüz uygun değildin. Herneyse, sayz durumu açıklamış. Ben de sadece seni gücendirmek istemediğimi söylemek istedim. Benim yüzümden buradan soğumanı istemem. Kolaylıklar.–h.çağrımsj 22:44, 23 Ocak 2012 (UTC)

Agresifsin demeyim de (bunu yazarken sıkılıyorum..) nasıl desem... Anla işte moralim bozulmuştu.. Mesaj için sağol.. İyi vikilemeler... SiLveRLeaD 10:47, 24 Ocak 2012 (UTC)

Anladım anladım :) Umarım düzelmiştir moralin. Bu arada kafana takılan, tereddüt ettiğini şeyleri bana da sorabilirsin istersen. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Hadi kolay gelsin :) –h.çağrımsj 15:47, 24 Ocak 2012 (UTC)

-"Bu kullanıcının Vikipedi'deki yaşı 0 yıl, 7 ay ve 3 gündür." şeklindeki babil kutusu nasıl ekleniyor?
-İşbirliği projesine katılmak için neler yapılıyor?SiLveRLeaD 12:42, 24 Ocak 2012 (UTC)

  • 1. soru için : [1]
  • 2. soru için : İBP sayfasının en altında yer alan Projeye nasıl katılabilirim? kısmını okudun mu? Orada açıklayıcı bir şekilde açıklanmış sanıyorum, Katılımcılar'ın yanındaki değiştire tıklayıp en alta imzanı ekleyceksin sonra bir proje sorumlusundan yardım isteyeceksin alt sayfa oluşturmak için, proje sorumluları sayfanın başında yazıyor, sen imzanı at ben de oluştururum senin alt sayfanı istersen. Sonrasında düzenlediğin her madde'yi benim altsayfamdaki gibi oluşturulan o alt sayfaya ekleyeceksin. Sorumlular da onaylayacak bu kadar basit iyi vikilemeler

not: bu akşama kadar yokum, başka mesaj atarsan akşama görürüm ancak -- sayz'ın usu ✍ 13:08, 24 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba, SiLveRLeaD, İBP'ye katılabilmek için öncelik haftanın projesinin sayfasında (bu hafta için Vikipedi:İş birliği projesi/2012/4. hafta mesela) Katılımcılar listesine "# --~~~~" yazarak imzanı ekleyeceksin. Sonrası için bir altsayfa açıp orada proje ile ilgili katkı yaptığın maddeleri listelemen gerekiyor. Sıralama başlığı altına da altsayfanı eklemen gerekiyor. Altsayfandaki puanlamaları ve proje sayfasındaki sıralamayı sorumlular yapıyor zaten. Mesela bu hafta için, katılacaksan, Vikipedi:İş birliği projesi/2012/4. hafta/SiLveRLeaD sayfasına listelemeye başlayabilirsin. Fikir edinmek için diğer kullanıcıların altsayfalarına da bir göz atabilirsin tabi ki :)–h.çağrımsj 13:59, 25 Ocak 2012 (UTC)

Bu hafta proje bitti mi?SiLveRLeaD 14:05, 25 Ocak 2012 (UTC)
Bi ara proje sayfasına öyle bişey yazılmıştı ama daha sonra kaldırılmış. BetelgeuSeginus yazmıştı onu fakat daha sonra başka bir sorumlu (Merve) kaldırmış. Devam ediyor gibi görünüyor yani şu anda.–h.çağrımsj 14:09, 25 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba,Sayz, Biraz resmi oldu neyse :D. Ben değişiklik yapabilcek birşeyler bulamıyorum. Bana tavsiye ver birazcık :D...Bu imzasız yazı SiLveRLeaD (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Çok genel bir soru silver sol üstte rastegele maddeye tıkla o maddede bulduğun yazım yalnışlarını vs. bile düzeltsen sonuçta katkın olmuş olur üstelik o maddeyi okudğun için bilgilenmiş de olursun aynı zamanda yani sadece bir öneri ya da en mantıklısı bak İBP'ye kaydolmuşsun git bilgi kutusu ekle biraz daha hem puan da kazanırsın -- s a y z ' ı nu s u 17:28, 27 Ocak 2012 (UTC)
Buraya yönlendirebilirsin Sayz :)--RapsarEfendim? 17:27, 27 Ocak 2012 (UTC)
tabii bak tecrübe arttıkça önerini,n kalitesi de artıyor haliyle -- s a y z ' ı nu s u 17:30, 27 Ocak 2012 (UTC)
  • Biraz geç cevap yazabiliyorum kusura bakma, gerçi sayz öneride bulunmuş ama şuradaki yazım yanlışlarını da düzeltebilirsin. Tablodaki hatalı yazımlara tıkladığın zaman direk arama sayfasına yönlendiriyor zaten.–h.çağrımsj 19:19, 27 Ocak 2012 (UTC)

Sadece öylesine soruyorum.. Bu soruyu ben şimdi tecrübelenip başvuru yapmam için en az kaç değişiklik yapmam gerekir.(Sence)SiLveRLeaD 14:44, 28 Ocak 2012 (UTC)

:) Öylesine[kaynağı değiştir]

Sadece öylesine soruyorum.. Bu soruyu ben şimdi tecrübelenip başvuru yapmam için en az kaç değişiklik yapmam gerekir.(Sence)SiLveRLeaD 14:45, 28 Ocak 2012 (UTC)

yani öylesine söylüyorum şuradaki değişiklik sayın ortalama 500-600 olmalı tabii bu yaptığın katkıların kalitesine göre artabirli veya azalabilir. editörlük başvurularında arşivlere bakarak tartışmalarda (özellikle uzun olanlarda) gerekli kriterleri, topluluğun beklentilerini daha iyi kavrayabilirsin, iyi çalışmalar-- s a y z ' ı nu s u 16:00, 28 Ocak 2012 (UTC)

Eksik lisans ve adil kullanım bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 04:35, 20 Nisan 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 05:58, 25 Haziran 2012 (UTC)