Kullanıcı mesaj:Selenia

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Selamlar. Hoşgeldiniz. Telif ihlaline neden olan misyon bölümü zaten ansiklopedik açıdan da bi anlam teşkil etmemekte. Bu nedenle o bölümü ve sil şablonunu maddeden çıkardım. Dilediğiniz gibi devam edebilirsiniz. Kolay gele:)) --maderibeyzaileti 16:13, 22 Şubat 2008 (UTC)
  • Bu tip anonim kullanıcıları şikayet sayfasında şikayet edebileceğiniz gibi, anonim kullanıcıya {{subst:Anon vandal}} şeklinde uyarı mesajı atarak tekrarlamamasını sağlayabilirsiniz. Tekrarladığı takdirde hizmetlilerce engellenecektir. Tekrar hoşgeldiniz, tekrar kolay gele:) --maderibeyzaileti 16:21, 22 Şubat 2008 (UTC)

Sinemayla ilgili olduğunuzu görünce; bir de tiyatro "neden olmasın" diye düşünüp, aşağıya davetiyemizi ekliyorum. İyi çalışmalar, teşekkürler. Levent Abi ileti 06:05, 1 Mart 2008 (UTC)



VikiProje Tiyatro davetiyesi
İyi günler...
Tiyatro alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve genel olarak Tiyatro Portalı altında toplamayı hedefleyen Tiyatro Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.


  • İlginize teşekkür ederim, kolaylıklar dilerim. Levent Abi ileti 18:28, 1 Mart 2008 (UTC)
  • Türkçeleştirdiğiniz şemaları ayrıca birine göstermeniz gerekmez, yalnız çeviride emin olamadığınız bir durum olursa elbette diğer kullanıcılara danışabilirsiniz.
  • Vikipedi'de bir madde yazılırsa en çok dikkat edimesi gereken hususlardan biri de kaynak göstermektir bu yüzden maddeyi hangi vikiden çevirdiğinizi belirtmenizde fayda var. Bunun için şu şablonu kullanabilirsiniz

{{kaynak wiki| url=url olarak adres|tarih=Çevirdiğiniz sürümün tarihi|dil=Çevirdiğiniz dilin adı (İngilizce, Almanca gibi) | madde=Çevirdiğiniz maddenin adı}}

  • Umarım yardımcı olabilmişimdir. Teşekkürler, kolay gelsin--Gökhan 23:53, 1 Mart 2008 (UTC)
  • Rica ederim, iyi çalışmalar --Gökhan 21:37, 3 Mart 2008 (UTC)

Elinize sağlık[kaynağı değiştir]

Merhabalar, fikrimi sorduğunuz için teşekkür ederim, şablon oldukça güzel görünüyor, ilgili maddelere yeni bir hava katacağı kesin. Ayrıca şablonu incelediğimde vikipedide AB ile ilgili pek fazla madde olmadığını gördüm, kırmızı linkleri mavileştirmenizi takip etmek güzel olacak. Ellerinize sağlık, iyi geceler, iyi çalışmalar --Gökhan 01:06, 5 Mart 2008 (UTC)

Hata yaptım...[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben şablon hazırlarken hata yaptım :( Şablon:Antlaşma Kutusu hazırlamak istedim ama iki sayfa oldu, iki defa kaydettim sanırım. Özür dilerim gerçekten. Her iki sayfayı da silebilir misiniz? 1- http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eablon:Antla%C5%9Fma_Kutusu 2- http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eablon:Antla%C5%9Fma_kutusu

Aynı link ama farklı çıkıyor, birisi boş birisinde şablon var. Teşekkür ederim şimdiden. Selenia 03:02, 5 Mart 2008 (UTC)

  • mesajınıza cevap vermeyi atlamışım. kusura bakmayın. hâlâ geçerli mi isteğiniz? --kibelemesaj 08:21, 11 Mart 2008 (UTC)
tamam siliyorum. bu tür durumlarda sil etiketi yerleştirebilirsiniz. kolay gelsin. --kibelemesaj 21:24, 11 Mart 2008 (UTC)

Merhabalar,

Hem TDK hem de Ali Püsküllüoğlu'nun sözlüklerinde Flandra bulunuyor: TDK, Flaman maddesinde Flandra ülkesinden, Püsküllüoğlu ise Flandra bölgesinden sözediyor. Wallonie ile ilgili maddenin adı Valon Bölgesi değil Valonya olduğu için, tutarlılık açısından Vlaanderen ile ilgili maddenin adı da Flaman Bölgesi değil, Flandra olması gerekir bence.

Aslında Flaman Bölgesi ile Flaman Topluluğu arasında fark varmış. Anladığım kadarıyla Flandra, bu iki idari bölümü 1980 yılında birleştirmiş (nl:Vlaanderen#Bevoegdheden). Dolayısıyla Flandra maddenin en uygun adı olduğunu düşünüyorum. --Benne 22:12, 7 Nisan 2008 (UTC)

Yukarıda sözettiğim sözlüklerde bulabilirsiniz (Flaman maddesine bakın). Flaman Bölgesi idari bir terimdir, Flandra ise daha genel bir terim. Hem TDK sözlüğünde Flandra sözcüğü bulunduğu için, hem de Güney Belçika Valon Bölgesi değil Valonya olarak geçtiği için, Flandra maddenin en doğru adı olduğu kanısındayım. --Benne 00:12, 8 Nisan 2008 (UTC)

Bulgaristan basliginda degisiklik yapamiyorum, siz degistirebilir misiniz?

Doğu Bloku'nun çözülmesiyle 1990 yılında sosyalist rejimin yıkıldığı Bulgaristan, Türk azınlığa yönelik asimilasyon politikalarını da terk ederek komşusu Türkiye ile olan ilişkilerini oldukça olumlu bir temele oturtmuştur. Ülke 1 ocak 2007 yılında Avrupa Birliği'ne katılmıştır.

Maalesef ben de değişiklik yapamıyorum. Madde koruma altında. Sadece hizmetliler halledebilirler. Vikipedi:Köy çeşmesi (istekler) sayfasına not bırakırsanız işiniz kolaylaşacaktır. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:09, 22 Mayıs 2008 (UTC)


  • Merhaba; madde içindeki uygun olmayan içerik çıkarıldı, maddenin korunmaya alınmasından sonra yeterli süre geçtiği için, koruma kaldırıldı. Bilginize.. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 07:27, 22 Mayıs 2008 (UTC)
  • İyi geceler; üst menüdeki "geçmiş" sekmesine tıkladığınızda maddenin önceki hallerini görüp, oradan düzgün olan seçenek haline döndürmeniz olanaklı. Madde düzeltildi, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 22:18, 3 Haziran 2008 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.