Kullanıcı mesaj:Pinar/Ocak 2010

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kolay gelsin. Diğer projelerden bir kullanıcı bu maddeyi taslak orarak çevirmemi istemiş ama ilgi alanına giriyorsa rica etsem ilgilenebilir misin? Çok teşekkürler. — Pınar [m] 07:38, 1 Aralık 2009 (UTC)

Selam. Yeni farkettm. Benim de ilgi alanıma da girmiyor :) İlgi alanıma bunun gibiler anca giriyor :)) Yine de vaktim olduğunda bakarım. Kendine iyi bak. Görüşürüz. Takabeg ileti 10:42, 1 Aralık 2009 (UTC)
P.S. Yeni parçası Для Неё Takabeg ileti 10:47, 1 Aralık 2009 (UTC)

Dış bağlantılar[kaynağı değiştir]

Bir bağlantıyı reklam diye silmeden önce o bağlantıya bakmanızı, sildiğiniz bağlantıdaki diğer dış bağlantıları bir incelemeniz önerilir. Teşekkürler. Cameronblack 13:55, 15 Aralık 2009 (UTC)

Merhaba Pınar,

Bu karakter ekleme özelliğinin kaynağı olan MedyaViki:Edittools sayfasının eski sürümünde düzeltilmesi mümkün gözükmeyen bir kod hatası vardı ve bu kod hatası Twinkle'ın sayfalarda değişiklik yapamamasına neden oluyordu. Bu nedenle İngilizce Vikipedi'deki sürümü getirmiştim buraya.

Sonrasında danışma masasında Türkçe karakterle ilgili olarak bir istek geldi, ben de bu istek uyarınca o hızlı menüye bir de Türkçe seçeneği ekledim, zira Latin bölümünde bulunması sıkıntı yaratmış eski haliyle.

Yazdıklarından sende halen ilk değiştirilmiş sürümün etkin olduğu sonucunu çıkardım ama yanılıyor da olabilirim. Önbelleğini temizleyip bir kontrol edersen, ek bir Türkçe menüsü var. Bu şekliyle işini görür mü?

Safari'de soruna da şaşırdım. Zira betik testleri için bilgisayarda Firefox, IE, Chrome ve Opera yüklü. Bu dördünde bir sorun olmadı Edittools açısından. Zaten betik testleri için Safari kurmayı düşünüyordum. Birkaç gün izin rica edeyim senden, ilk fırsatta Safari'yi kurup detaylı inceleyeceğim durumu.

Sevgiler


Vito Genovese 15:33, 15 Aralık 2009 (UTC)

Şimdi daha iyi olmuş, ellerine sağlık. 13-inch MacBook kullandığım için ekran (değişiklik penceresine nazaran) ufak geliyor. Bu yüzden karakterler çok altta kalıyor. Her seferinde karakter eklemek için scroll yapmam gerekiyordu ama şimdi pencerenin ilk sırası hariç scroll'a gerek kalmadı. — Pınar [m] 08:42, 16 Aralık 2009 (UTC)

Pınar [m] 10:26, 16 Aralık 2009 (UTC)

dosyanın lisansı belirtildi. kullanılmayan dosya statüsünden çıkartıldı. silinme uyarı etikietelerini kaldırabilirsiniz. uyardığınız içim ayrıca teşekkür ederim --DLT (Son Kahraman) Türkçe Vikipedi 12:42, 16 Aralık 2009 (UTC)

Yardım isteği[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Kapınızı yine muhtemelen bir şablondan kaynaklanan bir hatadan ötürü çaldım. Ben demin kullanıcı sayfamın üst kısmında "Anas" şeklinde bir yazının yer aldığını fark ettim. Ancak nereye baktıysam bu sorunun nereden kaynaklandığını kavrayamadım bir türlü. Acaba yardımcı olabilmeniz mümkün müdür? Çok ama çok teşekkür ederim şimdiden. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 17:07, 17 Aralık 2009 (UTC)
  • Geç yanıt için kusura bakmayın. Yazıyı kaldırdım. İyi çalışmalar. — Pınar [m] 13:14, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Çok teşekkürler, iyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 13:58, 27 Aralık 2009 (UTC)
  • Selam Pınar. Seni rahatsız etme nedenim şu fotoğraf: Gerekçe kısmı ellerinden öper. Bu arada, yeni kullanıcı sayfan tek kelimeyle muhteşem olmuş ;) --.dsm. 13:56, 28 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba! Adil kullanım gerekçesini derhal ekliyorum. Hatırlattığın için teşekkûrler. Kullanıcı sayfamı beğendiğine sevindim. Yeni yıla yeni tasarımla başlayayım dedim. Sana kolay gelsin. — Pınar [m] 14:04, 28 Aralık 2009 (UTC)

SLM. BEN HARUN ŞENGÜL WİKİAYA KATKIDA BULUNMAK İÇİN SİZLERE BAZEN FOTOĞRAF GÖNDERİYORUM AMA LİSANS HATASI BELİRTİLMİŞ. AMA FOTOĞRAFLAR ŞAHSIM TARAFINFAN ÇEKİLMİŞ VE BELİRTİLMİŞTİR. BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ. ŞİMDİDEN TŞKLER Bu imzasız yazı Serdil (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 00:47, 30 Aralık 2009

  • Merhaba. Yüklediğiniz dosyanın lisans bilgisi eksik. Silinmemesi için bu sayfadaki resim telif etiketlerinden uygun birini eklemeniz yeterli. Kolay gelsin. — Pınar [m] 02:21, 30 Aralık 2009 (UTC)
  • Ayrıca fotoğrafın orijinalini (sağ alt köşesindeki isminizin olmayanı) yüklerseniz daha iyi olur. Resim sayfasında isminiz kaynak olarak veriliyor zaten. — Pınar [m] 02:26, 30 Aralık 2009 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 1. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:25, 4 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Cirzê adlı fotoğrafım için lisans problemine vurgu yapmışsınız.Fotoğraf kendi çekimimdir.Lisansı kendime ait olduğunu nasıl belirtebileceğim konusunda beni aydınlatmanız mümkün mü?Teşekkür ederim...--Cezaliyargic 22:02, 6 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba. Yüklediğiniz resim 24 Aralık'ta silinmiş. Tekrar yüklemek istiyorsanız aşağıdaki bilgileri dosyay yüklerken kutuya eklemeniz ve bu sayfadaki etiketlerden birini eklemeniz gerekiyor (örneğin {{KM-Kullanıcı}}):
{{Bilgi
|açıklama=Fotoğrafın neyi konu aldığını özetleyiniz
|kaynak=Fotoğraf kendi çekimimdir
|tarih=Fotoğrafı hangi tarihte çektiğinizi yazınız
|yazar=[[Kullanıcı:Cezaliyargic|Cezaliyargic]]
|izinler=
|diğer_sürümler=
}}

Kolay gelsin. — Pınar [m] 12:24, 7 Ocak 2010 (UTC)

lisans problemi[kaynağı değiştir]

Pic4 freddie-1-.jpg Pic4 freddie-1-.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Ancak dosyanın tanım sayfasında telif statüsü hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Vikipedi telif haklarını çok ciddiye alır. "Lisans" ve "kaynak" bilgisi eksik olan dosyalar hızlı silme kriterleri gereğince işaretlendikten 7 gün sonra silinirler. Eğer dosyanın lisansını biliyorsanız telif etiketini ekleyiniz.

Yüklediğiniz diğer dosyaları kontrol etmek için bu bağlantıyı tıklayınız. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler.

— Pınar [m] 11:34, 28 Aralık 2009 (UTC) TEŞEKKÜRLER..--SeCrEt RocK 16:54, 8 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Pınar,

Gökhan halletmiş ben senin mesajını göremeden.

Sevgiler

Vito Genovese 03:14, 10 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 2. haftası için proje olarak Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:27, 11 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 3. haftası için proje olarak Şablon düzenlemeleri seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 23:27, 18 Ocak 2010 (UTC)

Benim koyduğum resimler ..[kaynağı değiştir]

O resimleri bizzat ben çektim. Başka bir yerden alıntı söz konusu değildir. Neden sildiniz resimleri.. Lisansı nerden almalıyım? Çok resim koydum hepsi bu yüzden gitti sebebinin çok merak ediyorum.

--Mustafa Aslan .. 21:43, 19 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhaba. Resimlerinizi ben silmedim ama lisans hakkında bu sayfadaki bilgiler size yardımcı olacaktır. Kolay gelsin. — Pınar [m] 07:10, 20 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 4. haftası için proje olarak Türkiye köy maddelerinin temel düzenlemeleri seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 00:37, 25 Ocak 2010 (UTC)

Bu değişikliği neden geri aldınız? Gerekçeyi fark etmediniz galiba. Vikipedi:Adil kullanım politikasının 9. maddesine göre adil kullanım resimleri şablonlarda kullanılmaz. — Pınar [m] 02:06, 13 Şubat 2010 (UTC)

Evet, fark etmedim--koc61mesaj 02:09, 13 Şubat 2010 (UTC)



  • selam pınar, şurada senin için bir şikayet var. orada söyleyeceğimi söyledim. insanın nasıl, 'ksy'mi de yaparım, cezama da razıyım' durumuna geldiğini yakından biliyorum, ama gördüğün gibi birileri topla tüfekle gelirken bir kelime bile o tüfeklere mermi yapılabiliyor. seni bunca yıldır sabırla, zerafetle burada kalmayı, benim gördüğüm kadarıyla çok canının yandığı zamanlarda bile tek kelime bile etmemeyi başardığın için kutlamama fırsat oldu. söylemek istediğin bir şey varsa bilemem, ama uzatmaya gerek olmadığını sen daha iyi bilirsin. sevgiler. --ki bl 13:51, 14 Şubat 2010 (UTC)--ki bl 13:51, 14 Şubat 2010 (UTC)
  • Söylediklerini çok iyi anlıyorum kibele. Son günlerde hem burada, hem İngilizce wikide almaya başladım bu mesajları. Hiçbirşey söylemeden yapılan hakaretleri kullanıcı mesaj sayfamdan kaldırmalıydım (ki şimdiye kadar hep böyle yapmışımdır) ama kötü bir günüme denk geldi. Dedemi kaybettiğimi öğrenmiştim ve o an gerçekten bir insanın artık aradan yıllar geçmesine rağmen bana karşı o iğrenç hakaretleri yağdırmaya devam etmesine, bu projeye karşı saldırılarından gururla bahsetmesine ve daha da önemlisi vaktini bu gereksiz şeylere harcamasına anlam veremediğim için "zavallı" kelimesini kullandım. Savunma falan olarak söylemiyorum bunları. Şikayet sayfasına da hiçbirşey yazmayacağım ama bu mesajımın o kişi tarafından ilgiyle okunacağını biliyorum ve kendisini bir daha asla muhattap almayacağıma bu vesileyle yemin ediyorum. Senin de başını yorduğum için kusura bakma. — Pınar [m] 23:36, 14 Şubat 2010 (UTC)
  • rica ederim pınar, benim için mesele yok. bence de iyi edersin muhatap almayarak. başın sağolsun bu arada. sevgiler. --ki bl 08:36, 15 Şubat 2010 (UTC)

Selam, şu malum şikayet dolayısıyla haberim oldu. Deden için üzgünüm. Başın sağolsun. Kendi dedemi ve öldüğü günü hatırladım bu sayede. Sabırlar dilerim. --Manco Capac 10:10, 15 Şubat 2010 (UTC)

  • Selamlar, uzun bir aradan sonra vikiye bir bakayım dedim ve bu üzücü haberi gördüm. Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin. Sana ve ailene sabır diliyorum.--Bora_msj 12:48, 15 Şubat 2010 (UTC)

Uzaktaki Hayatıma Başsağlığı[kaynağı değiştir]

Sevgili Pınar, Auden sözünü verdiğim günden bu yana fırsatım yoktu bakamamıştım buralara. Dedenin vefat ettiğini yazılanlardan okudum ve anlamlandırmaya çalıştım. Acını paylaşıyorum, başsağlığı diliyorum. Dedene de Allahtan rahmet dilerken 17 şubat günü yazdığım bir şiiri okuyabilmen için sana kısayolunu bırakıyorum. Adagio sever misin bilmem ama şiirde kaybettiklerimize yazılmış. Işık ve sevgiyle kalın ve olun, fiziken uzaklarda da olsanız yüreğimden hiç ama hiç uzaklarda değilsiniz! Bizlere zaman ve emek ayıran hiç kimsede yüreğimden ırak değil.--78.180.86.162 02:23, 19 Şubat 2010 (UTC)

Dolandırıcılık[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Abi. "Forgery" teriminin en yakın Türkçe karşılığı galiba "sahtecilik" oluyor. Dolandırıcılık suçuyla aynı anlama gelmiyor ama aralarında bir bağ var. Örneğin sahte belge düzenleyip dolandırıcılık suçu işlenebilir. Maddenin girişini düzeltiyorum. — Pınar [m] 11:40, 2 Mart 2010 (UTC)
  • Açıklaman için teşekkür ederim. Sülün Osman bağlantısını ekledim ama tam da rahat edemedim, acaba "ayrıca bakınız" değil de madde içinde mi sözetmeliydi bilmiyorum. Neyse sen düşünür, uygun değilse uygun olan konuma getirebilirsin. Ayrıca ilgilenip geliştirmeye çalışacağım zaman buldukça. Kolay gelsin..  Levent İleti Katkılar   11:46, 2 Mart 2010 (UTC)
  • Daha iyi açıklamak gerekirse, TCK tanımına göre dolandırıcılık suçunu ispat etmek için dört unsur gerekli: (1) dolandırıcı hileli davranışlar sergilemeli (2) bir kimse bu hileli davranışlarla aldatılmalı (3) aldatılan kişi veya başkası bu durumdan zarar görmeli (4) dolandırıcı kendisine veya başkasına bir yarar sağlamalı. Burada "sahtecilik" ilk unsuru oluşturabilir. — Pınar [m] 11:48, 2 Mart 2010 (UTC)
  • İlgilendiğin için teşekkür ederim. Bence "ayrıca bakınız" bölümünde kalmasında bir mahsuru yok. Madde gelişince daha uygun bir yer bulabiliriz. — Pınar [m] 11:51, 2 Mart 2010 (UTC)