Kullanıcı mesaj:Pinar/Mayıs 2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

"List of Wikipedias by language family" Sayfasında Turkic Languages Hakkında[kaynağı değiştir]

"List of Wikipedias by language family" Sayfasında Turkic Languages kısmını güncelledim ama güncellenmiş görüntü öncekinden biraz farklı oluştu. Nasıl düzeltebilirim onu sorcaktım. Teşekkürler... Bu imzasız yazı Emresen (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 05:50, 2 Mayıs 2007

Merhaba, burada kullanıcı adından dolayı engellenmeyi bekleyen bir arkadaş var, yardımcı olursanız... Kullanıcı:Vandalist Çok teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 03:19, 2 Mayıs 2007 (UTC)

Bence bunu engelleyin gitsin. --maderibeyzamsj 14:04, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Hey Pinar İpek Yolu adlı maddede vandalizm var ben vandalı sileyim sen son haline bakarak bunu yapanı engelle. İyi çalışmalar. --King-Benji QwEr 14:08, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba, yapılan vandalizm kayıtlı bir kullanıcı tarafından yapılmadığı ve aradan 2 gün geçtiği için engellemek pek birşey sağlamaz. Bu IP'yi kullanan kişi çoktan adres değiştirmiş olabilir ama tekrarlanırsa ve anında yakalanırsa kesin engellenecektir --Pinar 14:21, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ederim. Ben de şimdi kendisine not bıraktım, sürekli aynı IP'den giriyorsa bir daha girdiğinde görecektir. Maddelere bakıyordum sık sık ama kendi sayfama bakmamışım demek ki hiç, üstünden 2 gün geçmiş, ben daha yeni farkettim. Aslında büyük harfle yazmasa farketmezdim bile, büyük olunca gözüme çarptı :) Sevgiler, --LostMyMind 14:26, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Pınar merhaba. Şikayet sayfasında yazdığınla ilgili de özellikle belirtmek istediğim bir şey var. Benim ne ertüskle ne de özgürle bir alıp veremediğim yok. Bir hedef seçmiş ona saldırıyor filan değilim. Bana aynı uzaklıkta insanlar ikisi de. Bilmeni isterim ki ben de ertüskle ilgili (pozitif negatif) delil arıyorum. Sadece doğru bildiğimi wiki kuralları içinde savunmaya çalışıyorum. Belki sonuç değişmiyecek ancak, karar şık bir karar olsun. Bu arada kurallar dışında bir hareketim olursa uyarılara açığım. Bu aralar wiki politikalarıyla yatıp onla kalkıyor, okumalar yapıyorum zaten. Aslında sormak istediğim bir şey vardı seni aktif gördüm. Bu arada yukarıda yazdıklarımı da belirteyim dedim. Sormak istediğim, bulamadığım şey yöneticilerle ilgili gene. Yöneticiyi geri çağırmak nasıl oluyor. Mesela Zamanusta toplu istifa çağırısında bulundu, vito idi sanırım yöneticileri siz seçmiyor musunuz zaten dedi. Yönetici seçilen arkadaşlar ilelebet yönetici mi oluyor. Yoksa belli periyotlarla güven oylaması gibi bir şey yapılıyor mu? Bu tür bilgiye ulaşamadım. Böyle bir şey yoksa bunu sence nerede tartışmak lazım. Aydınlatırsan sevinirim. ----devrimdptmesaj 12:45, 4 Mayıs 2007 (UTC) Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence böyle bir şey gerekli değil mi. Belki kötü bir zaman gündeme getirmek için. Kurul da olabilir, bir gelenek de başlatılabilir. Ama bir şey olması gerekir diye düşünüyorum. Düşünsene 1 yönetici 2 yıl önce seçiliyor ve hiç bir yeni seçim olmadan öyle devam edip duruyor. Bu tartışmalara girmeyen, yorumda bulunmayan yöneticiler var. Şimdi ben neden bunlara mesaj atıp aloo gelin bir şikayet var fikir belirtin demek zorunda olayım. Ya da bu insanlar neden ya biz ilgilenemiyoruz zaman ayıramıyoruz, ayrılalım demiyorlar. Görevini dört dörtlük yapan başbakan bile periyodlarla seçimlere girer güvenoyu alır. ----devrimdptmesaj 13:41, 4 Mayıs 2007 (UTC)


Pınar hanım "Vikipedi bir demokrasi denemesi değildir" diye bir şeye ben rastlamadım. Başka bir link varsa lütfen veriniz. Bahsettiğiniz şey "Vikipedi bir çoğunluk demokrasisi denemesi değildir" olabilir mi? Bu iki terim arasında dağlar kadar fark vardır. Ve bu benim wikini en sevdiğim yanı. 1 attığım bu mesajda bu ilke ile ilgili düşüncelerimi görebilirsiniz. Seçim yenilemekle ilgili fikrim ise sadece zaman zaman verdiğim oylardan pişman olabilme olasılığını nasıl telafi ederimle ilgilidir. İnsanların seçim zamanı yaptıkları söylemleri yerine getirmediğini düşünürsem ne yapacağım. Dizimi mi döveceğim.

Paradigma maddesinde vandalizm var[kaynağı değiştir]

Merhaba Pınar Hanım, Paradigma maddesinin çeşitli satırlarına "o***** çocukları" şeklinde eklemeler yapılmış(Vandalizm). Çok yeni vikipedist olduğum için gereğini Size bildirmek istedim. Selamlar, CemilSaçar

Selam Pınar. Enbiyâ Suresi maddesini siler misin? Sureleri ölçünleştiriyorum. Engel oluyo bana bu madde. --maderibeyzamsj 13:03, 5 Mayıs 2007 (UTC)

Oylamalarla ilgili.[kaynağı değiştir]

Oylamada (yönetici) oyumuzu değiştirmek istersek eski oyumuzu kaldırıp yerine yenisini vermek mi uygun olur? yoksa üstünü çizip yenisini vermek mi? şimdiden teşekkürler.--TOBB ETÜ 13:45, 5 Mayıs 2007 (UTC)

Kolay gelsin TOBB ETÜ. Bu konuda bildiğim kadarıyla standart bir kural yok, yani sen hangi yöntemi uygun buluyorsan onu uygulayabilirsin --Pinar 13:50, 5 Mayıs 2007 (UTC)
Çabuk cevabın için teşekkür ederim. Asıl sana kolay gelsin. Şu vandallara bir kızıyorum, bir kızıyorum. Hoşçakal.--TOBB ETÜ 13:53, 5 Mayıs 2007 (UTC)

Politikalarla ilgili çeviri yardım[kaynağı değiştir]

Selam Pinar, rabuluculuk, Hakemler Kurulu ve Yöneticiliğin düşürülmesi talepleri sayfalarının çevrilmesinde yardımlarınızı esirgemeyeceğiniz için şimdiden teşekkür ederim.--Erdem Şenol 23:06, 5 Mayıs 2007 (UTC)

Nuh anlam ayrım sayfasına benden sonra çok fazla ilaveler yapılmış. Yine de dediğin gibi mi yapmalı yoksa bu haliyle mi bırakmalı karar veremedim. Sen bilirsin. Gerekeni yap:) --maderibeyzamsj 13:00, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba sevgili Pınar. Nuh (peygamber) maddesinin adını eski hali olan Nuh şeklinde değiştirebilir misin? Anlam ayrım bağlantısını maddenin başına ekledim. Sevgiler. --Dreamer 13:02, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Eline sağlık :) --Dreamer 13:03, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Aynı şeyi Cinde de yapalım o halde diyecektim ki. Yapılmış bile:) Saol --maderibeyzamsj 13:11, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Tüm yöneticilere[kaynağı değiştir]

Size kısa ve öz bir biçimde belirtiyorum ki Erdemsenol,Uannis Landscape ve Etrüsk'ün yanındayım.Eğer Uannis'i doğru davrandığı için engellediyseniz beni hemen engelleyin.Etrüsk suçsuz.Kımıl Zararlısı zaten kukla değil.Kımıl Zararlısı kukla olamaz.Landscape belki tehdit yasasını çiğnemiş olabilir,ama kuklacı değil.Checkuser talep dilmeli.En doğrusu bu.--Çarşıhastası 18:19, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Diğer portallar[kaynağı değiştir]

Diğer portallarda, portal ile ilgili şablonlar maddeye konuyor. Portal şablonunu koyup, gerekli düzenlemeleri yapıyorum. Bence maddeye koyalım? Nasıl olur? Felsefe ve spor portalı da öyle yapıyor. Özellikle spor portalından örnek alıp bu uygulamaya başladım. Amacım biyografi portalının reklamını yapabilmek, ilgilyi arttırmak..----Ddenkelmesaj 11:39, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Tamamdır bundan sonra tartışmalara koyalım. Pekala önceki koyduklarım nolacak:) Tek tek silip tartışmaya mı taşıyayım?----Ddenkelmesaj 11:53, 8 Mayıs 2007 (UTC)
Benim soyadım işbitirmek:P Halledicez, uyardığın iyi oldu, yoksa yüzlercesi heba oluyordu az daha. Sanırım çok seri gidicem sil yapıştır ile, robot kullanıyorsun diyenler olursa vebali sana:) Teşekkürler..----Ddenkelmesaj 11:57, 8 Mayıs 2007 (UTC)
Ya gerçekten hepsini sileyim mi?:)Keşke en başından konuşsaydık..Zamanın var ise bölüşelim mi işi?----Ddenkelmesaj 12:20, 8 Mayıs 2007 (UTC)
Ne kusuru, olur mu.. Asıl sen kusura bakma. Tamam bende devam edeyim başından itibaren. Olmadı sonra yavaş yavaş tartışma sayfalarına şablonları eklerim. Teşekkürler.----Ddenkelmesaj 12:28, 8 Mayıs 2007 (UTC)
  • Bittimi yoksa bana mı öyle geliyor?:)----Ddenkelmesaj 13:26, 8 Mayıs 2007 (UTC)
Teşekkürler, sizinde emeğinize sağlık kusura bakmayın, boşuna uğraştırdım böyle.. Bütün kayıtlı biyografileri elden geçirmeye niyetliyim. Düzenle şablonu olmayan gizli maddeler var, düzenlenmesi gereken. Onları düzenledikçe tartışma sayfasına da ilgili şablonu eklerim böylece. Portal sayfamızı yenilesek çok güzel olur. Emeklerinize sağlık.----Ddenkelmesaj 13:28, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Hakemlik politikası[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar bir çok kullanıcı bu tür bir kuruma ihtiyaç olduğundan bahsediyor. İnsanlardan ziyade buradaki yaşam da bu tür bir ihtiyaca işaret ediyor. Zaman kaybetmeden bu tartışmanın başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda açılan tartışmaya katılmak isterseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Vikipedi tartışma:Hakemlik politikası ----devrimdptmesaj 14:49, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Ama Uannis'in engellenmelerinden biri Atatürk'e hakaret eden birine küfür etmekti ve ben de ederdim.Ayrıca Etrüsk'ü savunması yüzünden "Karşıtlık(!)" verdiği için engellendi.Bence mantıklı değil.--Çarşıhastası 14:59, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Hey Müze adlı maddede müze türleri listesinde salak cumhur diye bir cümle var. Ben siliyorum sen bunu yazanı engelleyebilir misin? --King-Benji QwEr 15:08, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Lütfen Vikipedi tartışma:Yöneticilik başvurusu/İnfoCan sayfasına göz atın. Ortada büyük bir adaletsizlik var.--Martianmister 20:15, 9 Mayıs 2007 (UTC)


Merhaba; Kategori:Almanyalı Türk Yazarlar kategorisini boşalttım. Roman yazarları şimdilik dursun, çünkü aklıma başka fikirler geldi. Sil şablonunu kaldırdım roman yazarları kategorisinin. Birde aklıma gelmişken Kategori:romanlar tartışma sayfasına mesaj yazdım. Romanları alt kategorilere yerleştirebilirim. Kategori içerisinde sadece alt kategoriler görünür.. yazarlarına göre romanlar gibi.. Kısa bir süre işim var, ondan sonra edebiyat vb. gibi kategorileri düzenlemeye çalışacağım, çok karışık düzensiz gibi görünüyor. İyi çalışmalar -Boyalikus 04:01, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Değerli Vikipedi üyeleri yeni açılan ve gelişmeye muhtaç olan haber organımıza kısa yoldan ulaşmak için babilinize Haber yazın. Şablonu önceden görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Katkılarınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz. Sevgiler. --Elmacenderesi E=mc2 08:08, 11 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba Pınar.Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/Kurdistan bölümündeki küçük anlaşmazlık halloldu sanıyorum.1, 2. ilgili sayfadaki son yazılanlara dikkate almamanı rica ederim.Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 19:02, 11 Mayıs 2007 (UTC)

Bir daha baktımda hallolmamış .Uzadıkça uzuyor.gittiği yere kadar artık.--Machiavelli' msj 19:38, 11 Mayıs 2007 (UTC)
Rica ederim.Tabiki politika ve yönergeleri benimsemiş, benimsemekle kalmayıp cesurca uyguladığınız için Vikipedi topluluğunca yönetici seçildiniz zaten.Hiç şüphemde yok.Ricamı kırmadığınız için de ben teşekkür ederim.İyi çalışmalar deilerim.--Machiavelli' msj 08:58, 12 Mayıs 2007 (UTC)

Tekrar selamlar bu sayfadaki kişisel saldırada çıkarılacak bölümü halledebilir misiniz.Bana kalsa mesaj geri alınmalı çünkü.Birde böyle cümlelerde kullanılan bir şablon vardı kişisel saldırı içeriyor diye yazan.Uygunsuz kelimeler çıkartılıp yerine o şablon ekleniyordu.Bir türlü bulamadım.--Machiavelli' msj 10:31, 12 Mayıs 2007 (UTC)

BİRİSİ UYANSIN ARTIK![kaynağı değiştir]

Bir kere daha müze maddesinde vandal var diye vermiştim, engellememişsiniz! Artık biri uyansın! Bir daha bakın müze maddesine bunu yapan hatayla yapmamış bunu, artık bence vandalların doğrudan engellenmesi lazım. Vikipedi'yi vandalların eline vermeyin! Vandallarla uğraşacağınıza, onları engelleyip katkıda bulunmaya devam etmek! --King-Benji QwEr 09:07, 13 Mayıs 2007 (UTC)

merhabalar pınar, şu saatte wikipedia'ya bir "çavuşçugöl" maddesi ekledim. geliştirmeyi düşünüyorum. silinmemesi noktasında yardımcı olacağını umuyorum. maddede düzenlenmesi gereken şeyler varsa haberleşelim lütfen... iyi geceler... Bu imzasız yorum Haozdemir (mesajkatkılar) 08:27, 14 Mayıs 2007 tarafından eklenmiştir.

Merhabalar!!! Sizin bana yardım edebileceğinizi ögrendim. Acaba bana yardım edebilir misiniz? Ben bu siteyi yeni ögrendim ve pek bir şey bilmiyorum. Bana king benji kullanıcı biraz yardım etti. Kendisi benim arkadaşımdır. Bana bu siteyi o tanıttı. --Emma-watson-15 14:19, 14 Mayıs 2007 (UTC)

TEŞEKKÜRLER[kaynağı değiştir]

Bana yardım edebileceğiniz için teşekkür ederim.Acaba bu siteye girerken kullandığım şifreyi nasıl değiştirebilirim?--Emma-watson-15 14:26, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Yönetici olduğunuzu gördüğüm için yazıyorum. Bir isim değişikliği talebim vardı, ne zaman ele alınacağını öğrenmek istiyorum. Ayrıca aklıma takıldı; epey bir süre Levent Abi adını kullanmama rağmen, neden dün, üç madde eklediğim bir zamanda bu göze çarptı? "Çok madde eklemek" gibi bir kaygım yok, gerçi bu gurur verici bir durum ama, hedefim değil. Gönüllü olmanın ülkemizdeki eksikliğini bildiğim, daha da önemlisi Bilginin önemine ve sonsuzluğuna inandığım için vikide olmaya çalışıyorum. Arkadaşları tamamen iyi niyetli olarak kabul ettiğimden, "ısırıldığımı" düşünmek istemiyorum, sağolsun hemen herkes, ne zaman ne sorduysam yardımcı oluyor. 142 mesajım var. İsim değişikliği için 150 mesajı tamamlamak zorunda mıyım, bu konuda hiç esnek davranılmıyor mu? Kurallar katı mı? Bir çok resmi ve yarı resmi kuruma buradaki kullanıcı adımın Levent Abi olduğunu belirttim. Şimdi bu değişiklik kötü oldu. Saygılar, iyi çalışmalar. --Levent Abi 05:23, 15 Mayıs 2007 (UTC) Machiavelli arkadaştan merak ettiklerime dair cevap geldi, sizin yazmanıza gerek kalmadı, zamanınızı aldım, özür. Teşekkürler.--Levent Abi 07:59, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Yazar şablonu[kaynağı değiştir]

Öncelikle çok iyi olmuş eline sağlık. en:wikide de bu şekilde. Bazı yazarların etkilendikleri yada etkilediklerini bulmak mümkün olmayabilir. Ama özellikle klasik yazarlar için çok önemli. Sadece konu konusunda kafamız karışabilir. Birden fazla konuyla ilgili yazan yazarlar çoğunlukta. Şablonda düzensizlik yaratabilir. Elimden geldiğince yazarlara şablonları yerleştirmene yardım edeceğim. İyi çalışmalar.--Boyalikus 16:43, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba Pınar. Konular yapmanda fayda var. Ayrıca non fictionu tam karşılığında çevirmişsin, düzyazı dersek belki tam karşılığı olmayabilir. Kurgusal ve Kurgusal olmayan diye ayırmak iyi bir seçim olabilir. Kurgusal olmayan romanlar var mesela. İyi çalışmalar, kolay gelsin--Boyalikus 17:15, 19 Mayıs 2007 (UTC)

Bildiğiniz üzere Vikipedi Haber birimi kurulmuş ve gelişmesi için gereken çaba sarfedilmekte. Öncelikle kullanıcı kutusu oluşturup kısa yoldan haber sayfasına ulaşmayı planladık ama çoğu kullanıcının buna ilgi göstermediğini gördük. Şimdiyse mesaj sayfalarına ufak bir şablon halinde haberlerin özetlerini içeren çerçeveler yerleştiriyoruz. Bu proje bir anlık hevesle ya da ego tatmini amacıyla kurulmuş kişisel bir çalışma değildir!! İngilizce vikipedide neredeyse bir çok kullanıcının bırakın mesaj sayfasını kullanıcı sayfasında bulunan bu sistemi kendi vikipedimizde hayata geçirmek ve geliştirmek için yoğun çaba sarfediyoruz!! Bize destek olarak ya da öneriler getirerek katkıda bulunabilirsiniz. Proje daha çocuk ve büyüyecek, yürüyecek... Şablonu arşivlememeniz ve sayfanızdan kaldırmamanız dileğiyle iyi çalışmalar.. --Elmacenderesi E=mc2 16:49, 17 Mayıs 2007 (UTC)

Vikipedia'nın başka dillerinden aldığımız yazıyı Türkçeleştirip buraya koyabilir miyiz? Bu imzasız yorum Kızıl Şaman (mesajkatkılar) 02:23, 19 Mayıs 2007 tarafından eklenmiştir.

İsim değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba, Naruto (anime ve manga) sayfasını, Naruto (manga) sayfasına aktarabilir misininz? Ben denedim ama "aktarılamıyor.bir yöneticiden yardım isteyin" yazdı. İlgilenirseniz teşekkür ederim.--Tinúviel ileti 14:33, 20 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba Pınar, bu kullanıcı adı, VP:KA ilkelerine uygun mu sence? Değil dersen "operacion la cobra" için sen düğmeye basabilirsin :) Sevgiler. --Metal Militia ileti 08:55, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba. 145.254.41.181 kullanıcıyı engeller misiniz? Vandalizm yapıyor. İyi çalışmalar.--Levent Abi ileti 04:36, 23 Mayıs 2007 (UTC) Duyarlılığınız için ben teşekkür ederim.Levent Abi ileti 04:40, 23 Mayıs 2007 (UTC)

Nejat Uygur.JPG[kaynağı değiştir]

Derhal utan kendinden!

Böyle promo resim olmaz. Git, sevmiyorum seni artık.

Vito Genovese 08:35, 23 Mayıs 2007 (UTC)


Eheh, tamam seviyorum seni tekrar.

Vito Genovese 08:40, 23 Mayıs 2007 (UTC)


"Öğğğl-SÜĞN!" (diye bir vurgu vardı o şarkının sonunda).

Vito Genovese 08:46, 23 Mayıs 2007 (UTC)

Ben Khutuck, okuldayım diye log-in yapmadıydım :))) Anında almışsın geri :)) 193.140.194.117 09:33, 23 Mayıs 2007 (UTC)

Gerek yok, düzelttim sonra ztn, resim iyi olmamıştı :) İyi çalışmalar :) 193.140.194.117 09:36, 23 Mayıs 2007 (UTC)

Kategorilerle ilgili[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedide biraz acemi olduğum için kime soru sormam gerektiğini pek bilemiyorum aslında. Kategorilere bakınırken bazılarının isimlerinin yanlış olduğunu ya da alt kategorilerin yanlış yerde durduklarını görüyorum fakat nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Bunları değiştirmenin( ya da benim değiştirebilmemin :) yolu var mıdır? Hcagri 12:45, 23 Mayıs 2007 (UTC)

Yardım için teşekkürler :)Hcagri 21:11, 23 Mayıs 2007 (UTC)

Kendimi muhbir vatandaş gibi hissetmiyorum; "iyi" bir konu bu çünkü, önemli. Arada böyle konularda sizi rahatsız etmeye devam edeceğim. Kullanıcı:Kelami kullanıcı sayfasından haberiniz var mı? Bir göz atsanız? Pek kullanıcı sayfası gibi görünmüyor. Gerçi vikipedi özgür ansiklopedi, tamam ama, yine de özgürlüklerin de bir sınırı olduğu gibi, kullanıcı sayfalarının da az çok bir ortalama yapısı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu sayfa, kullanıcı sayfası olmaktan çok; 1- Bayrak FM adlı bir radyonun sık sık propagandası 2- Türkçü-turancı çizgide politik propaganda sayfası olmuşa benziyor. Yanılıyorsam düzeltin. İyi çalışmalar.

Sorularla bıktırırsam söylemekten çekinmeyin. (Böyle bir şablon yapıp, soru sorduğum mesajlarımın başına eklesem mi acaba? ) Zaten sorum da şablon konusunda: Şablon eklemenin bir kolay-kısayolu var mı? Tek tek yazmak, yeterince verimli SDD olmamı engelliyor. Ayrıca iyi ve objektif bir SDD olmaya çabalıyorum, önerileriniz olursa sevinirim. İyi çalışmalar. --Levent Abi ileti 21:18, 23 Mayıs 2007 (UTC)

yarı korumaya aday maddeler[kaynağı değiştir]

Selam Pınar, sürekli aynı anonim Vandal gelip gittiği için Türk dilleri maddesini yarı korumaya aday göstermiştim. Aradan 2bucuk hafta geçti hala yarı koruma yapmadı kimse. Bu arada 3 kere daha aynı vandalizmi geri aldım. Başka aday gösterilenler bazen aynı günde korumaya alınmış, benim adayımla kimse ilgilenmedi nedense: Vikipedi:Yarı korumaya aday maddeler#Türk dilleri ailesi. Bir bakarsan sevinirim, selamlar. --Erdall 00:51, 24 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkürler.[kaynağı değiştir]

Dünden beri sayfamdaki değişikliklerden dolayı çok mutluyum. Kullanmaya başladım, çok yararlı oldu. Bu arada SDD işine dalıp, yeni madde eklemeyi unutmuş değilim, bu sabaha yeni bir madde ile başlıyacağım. Bu gidişle bir viki tutkunu olacağım galiba Destekleriniz güç veriyor. Sağolun, iyi çalışmalar.--Levent Abi ileti 05:02, 24 Mayıs 2007 (UTC)

  • Merhabalar

Vikipedi:Kukla şüphelileri/Erdemsenol sayfasındaki davada verilen karara itiraz edilmiştir. Konuya dair, karara karşı olumlu veya olumsuz argümanlarınızı belirtmeniz yararlıdır, gereklidir. Lütfen kararlara karşı kişisel duygu ve fikirlerinizin değil, argümanlarınızın politikalar dahilinde geçerli olduğunu unutmayınız. Ayrıca konunun kişiselleştirilmemesi için her türlü kişisel yorumdan kaçınılmasını ve tartışmanın argümanlar üzerinde yürümesini bir Vikipedist olarak başta sizden ve sonra taraflardan rica ediyorum. Umarım çağrıya yanıt verirsiniz. En doğru kararlar farklı argümanların çarpışmasıyla, argüman, kaynak zenginliği ile geliştirilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar… - Noumenon mesajkatkılar 08:35, 25 Mayıs 2007 (UTC)

YENİDEN MERHABA[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:212.175.115.1 IP adresli bir kullanıcıdan mesaj sayfama Sen niye yazdıklarıma cevap vermion... diye ilginç bir yazı geldi, ve mesaj sayfasında vandal yaptığı için bir uyarı gelmiş. Acaba kim olabilir? --King -_- QwEr 13:17, 25 Mayıs 2007 (UTC)

Telif hakkı konusunda soru[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sn. Türkan Saylan'dan fotoğraf istemiştim, iletmiş. Ayrıca info-tr@wikipedia.org adresimize de izin yazısını yazmış. Aynı yazıyı bana da e-posta ile cc olarak göndermiş ben de işi sağlama almak için info-tr@wikipedia.org ye yönlendirdim. Şimdi bu fotoğrafı yükleyeceğim. Ancak kaynak olarak ne yazacağımı ve hamngi telif maddesini kullanacağımı bilmiyorum. Bir fikriniz var mı? İyi çalışmalar.--Levent Abi ileti 10:22, 26 Mayıs 2007 (UTC)

Türk dilleri meselesi: Ne kusuru pınarcım, hiçbirimiz hiçbirşeye mecbur değiliz biliyorsun. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. Kolay gelsin, selamlar --Erdall 16:38, 26 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba Pinar. Şu maddeye bir baksan... ad değişikliği için silme yapman gerek sanırım. Gökbahçe Köyü, Seyitgazi, ESKİŞEHİR... İyi çalışmalar. --Danbury ileti 14:05, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Metal bir zahmet Alonso de Ercilay Zúñiga‎ maddesine yaptığın değişiklikleri Alonso de Ercilla y Zúñiga'e aktarabilirmisin. Maddenin ismini az evvel değiştirmiştim. Sağolasın --Pinar 14:45, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Rica ederim, tabii ki. Alonso'nun büyüsüne kapılıp ekrana daldım :) görmedim değişikliğini. Kolay gele. --Metal Militia ileti 14:48, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Ekledikleri maddelerden ya da eğilimlerinden dolayı kullanıcıların engellenmesi diye bir şey söz konusu olabiliyor mu? Kullanıcı:Ömer Muhammed, silinen YILMAZ SERBEST maddesini eklemişti. Nir kontrol edeyim dedim, bu Y. Serbest denen kişinin verdiği link içler acısı! Tam bir Atatürk düşmanı. Göz atmak isterseniz: [1] Şimdiden engellersek, ilerde başımıza dert olmaz diye düşündüm. Gerçi değişik isimle yeniden girmesi mümkün ama, belki olur ya, istenmediği yerde durmayabilir de.. Saygılar, İyi çalışmalar.--Levent Abi ileti 15:43, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ve yeni haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

21 Mayıs 2007 haftasının işbirliği projesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, bu haftanın projesine de aynı istekle katılmanızı rica ederim. TOBB ETÜ 08:44, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Yardım talebi[kaynağı değiştir]

İngilizcemin yeterli olmayışından, muhtemel hatalar yapabileceğimden ötürü politika çevirilerinde bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum...----Ddenkelmesaj 19:07, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkürler!!![kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim Pınar.Şaşırdım açıkçası böyle birşeyi beklemiyordum yada bilmiyordum böyle ödüller olduğunu. :)Tekrar teşekkürler kolay gelsin.Eldarion 15:07, 29 Mayıs 2007 (UTC)

İstenen sayfalar[kaynağı değiştir]

Bir madde istenen sayfalara nasıl eklenebilir acaba? Hcagri 23:55, 30 Mayıs 2007 (UTC)

Tekrar teşekkürler Hcagri 12:26, 31 Mayıs 2007 (UTC)

"türkiyede yaşayan etnik kökenler" adlı sayfaya rakamsal ifadeler yazmayınız.--Orijinnal 07:54, 31 Mayıs 2007 (UTC)

selam ve teşekkür[kaynağı değiştir]

Öncelikle merhaba diyorum, sonra da teşekkür ediyorum. Bu arada hazır gelmişken Sümerce konusunu askıya aldın sanırım onu da bir sorayım seni biraz daha rahatsız edeyim dedim. :) --Erkan 08:10, 31 Mayıs 2007 (UTC)

Selam Emre Taner maddesi http://www.mit.gov.tr/must-biyog.html buradan birebir kopyalanmış ...telif ihlali var gibime geldi ama emin olamadım bilginize.Kolay gelsinEldarion 14:20, 31 Mayıs 2007 (UTC)