Kullanıcı mesaj:Ozan Beydağı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldin Ozan Beydağı![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Kullanıcı adınız uygun değildir[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Kullanıcı adınızın "Ozan Beydağı", Vikipedi'nin kullanıcı adı politikasına uygun olmayabileceğini fark ettim. çünkü Halen yaşayan tanınmış ya da yeni ölmüş tanınmış kişilerin adları (örneğin, Şener Şen, Michael Jackson vb.) Ancak, eğer siz gerçekten "o kişi" iseniz durum değişir ve bunu kullanıcı sayfanızda açıkça belirtmeniz beklenir. Kullanıcı adınızın politikamızı ihlal etmediğine inanıyorsanız, lütfen buraya nedenini açıklayan bir not bırakın. Alternatif bir seçenek olarak, Özel:GlobalRenameRequest sayfasındaki formu doldurarak kullanıcı adı değişikliği talep edebilir veya yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Eğer siz Ozan Beydağı iseniz Vikipedi:Gönüllü iletişim ekibine e-posta göndererek bunu doğrulayınız. --[evolutionoftheuniverse] @trwiki 13.14, 25 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

VP:KUKLA politikası ve ücretli katkılar hakkında bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba Ozan Beydağı, Değişiklik süzgeci günlüğünü incelerken Ozan Beydağı maddesini önce sizin oluşturmak istediğinizi ancak süzgeç tarafından uyarıldıktan sonra sayfayı kaydetmediğinizi ve sonrasında K:Can Kandaz tarafından maddenin oluşturulduğunu gördüm. Kullanıcılar alternatif hesaplar kullanabilirler ancak Vikipedi özelliklerini suistimal amaçlı farklı hesaplar kullanılması VP:KUKLA politikasının ihlâlidir ve ciddi ele alınır. Alternatif hesap kullanan kişiler {{Kullanıcı Alternatif Hesap}} şablonu ile bunu kullanıcı sayfalarında belirtmekte yükümlüdür.

Ek olarak, eğer ki kişi ve kurumlar tarafından işe alınarak Vikipedi'de maddeler oluşturuyorsanız Wikimedia Vakfı kullanım şartları gereği değişikliklerinizi tek hesap üzerinden sürdürmeniz ve ilgili hesabın kullanıcı sayfasında {{ücretli editör}} şablonunu kullanarak bunu açıklamanız gerekmektedir.

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 13.31, 25 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]