Kullanıcı mesaj:OmerFarukDemir/Temmuz 2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Şahsım ile ilgili fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz, zira ilgilenmiyorum. İyi çalışmalar. --Eldarion 12:19, 3 Temmuz 2015 (UTC)

Evet ama başkalarının emeklerine zarar vermek hoşuna mı gidiyor? Bunun yerine biraz daha tutumlu olmanı rica ediyorum senden, Bu yetkinin sana nerden geldiği bilinmez, Ama mesaj sayfanın adı yakında Son Madde Silici olacak bu gidişle, Kolay gelsin dediklerimi yabana atmazsan sevinirim. OmerFarukDemir ileti 3 Temmuz 2015, 12:21. (UTC)
Vikipedi politikaları konusunda hiçbir bilginiz olmadan yorum yaptığınızı görüyorum. Yetkileri tarafıma topluluk vermiştir, hizmetli başvuru arşivlerini inceleyebilirsiniz. İkinci olarak kurallara uymayan maddeler silinirler. Politika sayfalarında uzun uzun vakit geçirip bolca okumanızı öneririm. --Eldarion 12:25, 3 Temmuz 2015 (UTC)
Benim Vikipedi politikaları bilmememi bir tarafa bırakalım şimdi, bilmeyecek olsam madde yazmam. Her neyse sen bu hizmetli başvurusunu yaparken şu yetki verilsinde yazılan maddeleri çatır çutur sileyim diye bir duygu geçti mi içinden hayret içindeyim. Belirttiğim gibi amacım size sözlü kişisel saldırı değil tabii ki, amacım bu tutumu ne için kim için yapdığınız, Yazmış olduğum maddelere saldırmadan önce bana bir belirti mesajı yollayın, Kolay gelsin iyi silmeler. OmerFarukDemir ileti 3 Temmuz 2015, 12:29. (UTC)
Uygun yazılmayan maddeler silinirler, gayet açık Vikipedi politikaları. --Eldarion 12:48, 3 Temmuz 2015 (UTC)


Ulan benim madde mi niye sildin o zaman? Sende zaten yazmaktan değil silmekten anlıyon o ne olucak? OmerFarukDemir ileti 3 Temmuz 2015, 12:50. (UTC)

Vikipedide kişiler üzerine yapılan yorumlara ve nezaketsiz ifadelere izin verilmez. Bu politikaları ihlal eden ifadeleriniz nedeniyle bir günlüğüne engellendiniz. Lütfen bağlantısını verdiğim sayfaları okuyunuz ve böyle ifadeler kullanmaktan kaçınınız. Döndüğünüzde olumlu katkılarda bulunmanız dileğiyle. --yabancım 13:15, 3 Temmuz 2015 (UTC)

Dizi sayfalarındaki değişiklikler[kaynağı değiştir]

Sîrat dizisindeki değişiklini geri aldınız ama bazı yerleri sildiniz format kısmı televizyon dizisi olarak geçmiyor mu ayrıca yapımcı dediğimizde isim olması gerekir yapım şirketini yazmayız yapım şirketini verilen şirket bölümüne yazarız. Bilal 94 (mesaj) 20:56, 7 Temmuz 2015 (UTC)

İyi günler, Değişikliklerinizi geri almamdaki neden düzensiz olarak yazmanız ve bilgi kutusunda ki yerleri değiştirmeye çalışmanızdı şu an yaptığınız değişikliği onayladım çünkü öncekinden daha düzenli yazmışsınız, Kolay gelsin. OmerFarukDemir ileti 8 Temmuz 2015, 02:28. (UTC)

Yanlış Bilgi[kaynağı değiştir]

Emre Bölezöglu Avrupa Ligi Resmi Maçında Academic Takımına Atletico Madrid formasıyla gol atmıştır.Bu bir frikik golüdür Lütfen yanlış bilgi vermekte ısrar etmeyiniz. Berat90 (mesaj) 15:09, 8 Temmuz 2015 (UTC)

Değişikliği geri almak ne zamandan beri yanlış bilgi vermek oluyor? Bilgi kutusuna sadece lig maçları yazılır, unutma. OmerFarukDemir ileti 8 Temmuz 2015, 15:10. (UTC)

Hizmetlilik hakkında[kaynağı değiştir]

Merhabalar, tr.wikipedia.org'da üst hizmetli sayısını az gördüm, sizde bu kişilerden birisiniz. Bu yetki için ne yapmak gerekir? sayfa silme vb. işlemlerini yerine getirebilmek için. OmerFarukDemir ileti 10 Temmuz 2015, 23:24. (UTC)

Merhabalar OmerFarukDemir, Hizmetlilik adaylığı için gerekli olan kriterleri şurada bulabilirsiniz. Kriterleri sağlayan kişiler sayfada da anlatıldığı gibi 2 haftalık bir oylama süresine tabi tutulurlar. % 80 düzeyinin üzeri olumlu oy alanlar başarılı, % 70 düzeyinin altında oy alanlar başarısız olmaktadır. Oylamalarla ilgili fikir edinmek açısından eski oylama sayfalarını incelemenizde sizin karar vermeniz açısından yararlı olabilir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 23:53, 9 Temmuz 2015 (UTC)
Teşekkürler, burada yazan kriterleri sağlıyorum, sizinle daha yakından ileşime geçebilmem için facebook adresiniz varsa bana ulaşmanızı rica edeceğim, Kolay gelsin. OmerFarukDemir ileti 10 Temmuz 2015, 00:33. (UTC)
Burada bir grubumuz var. İsterseniz ekleyebilirsiniz. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:46, 10 Temmuz 2015 (UTC)
Gruba katıldım, beklemedeyim. Size kişisel olarak ulaşabileceğim bir adres istemiştim, Kolay gelsin. OmerFarukDemir ileti 10 Temmuz 2015, 00:48. (UTC)

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun![kaynağı değiştir]

Sevgili OmerFarukDemir, Ramazan bayramını kutlar, bu bayramın senin için hayırlara vesile olmasını dilerim. Turgut46 14:49, 17 Temmuz 2015 (UTC)

Yaz'ın Öyküsü[kaynağı değiştir]

Eklediğiniz sitede her hakkı saklıdır yazıyor. Bunun gibi telif hakları saklı metin eklemek Vikipedi'de yasaktır. Hele sizin konumunuzda birinin buna daha çok dikkat etmesi gerekiyor. Metin üzerinde oynamalar yapın yahut metni tamamen kaldırın. Turgut46 16:38, 17 Temmuz 2015 (UTC)

Merhaba, kaynak değiştirildi. OmerFarukDemir ileti 17 Temmuz 2015, 22:54. (UTC)
Sorun kaynakta değil, metinde. Doğudan kopyala-yapıştır yapılmış. Kaynağı değil metni değiştirin. --Turgut46 20:26, 17 Temmuz 2015 (UTC)
Onuda bir zahmet sen yapıver, oluşturduğum maddelerde gereksiz gereksiz kategorileri silmeyi biliyorsun, Kolay gelsin. OmerFarukDemir ileti 17 Temmuz 2015, 23:29. (UTC)
Gereğini yapmıştım ancak tarafınızca geri alındı. Ve ikincisi kategori silmedim sadece değiştirdim. Bunun konumuzla hiçbir alakası yok. Kişiler üzerine değil, konular üzerine yorum yapın. --Turgut46 20:35, 17 Temmuz 2015 (UTC)

Hızlı ve Öfkeli (seri)[kaynağı değiştir]

Maddede yazan içeriklerin hepsi tr.wikipedia.org'daki Hızlı ve Öfkeli maddelerinden ve buradan alınmıştır. Vermiş olduğun o siteden alınmamıştır, ne için veya kim için oluşturduğum maddelere saldırıyorsun anlamış değilim. Madde yazmakta zorlandığın için mi başka maddelere el atıyorsun? Oluşturduğum maddelere saldırmadan önce iki kez düşün, Kolay gelsin. OmerFarukDemir ileti 18 Temmuz 2015, 14:20. (UTC)

Sayın OmerFarukDemir tr.wikipedia'daki diğer Hızlı ve Öfkeli maddelerinde de aynı durum var gibi görünüyor. Verdiğim linkleri ([1] [2] [3]) kontrol ediniz. Sanırım bilerek yapmamışsınız. Mesele benimle veya sizinle alakalı değil. Benim sizinle hiçbir derdim yok. Başka biri olsa yine yapardım. Ben kafama göre hareket etmiyorum lütfen aşağıdaki yazıyı okuyun. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.
Hızlı Silme Politikası Genel 9: Telif hakları saklı bir kaynaktan alındığı kesin olarak belirlenen ya da bu konuda ciddi şüpheler bulunan her türlü içerik için hızlı silme işlemi uygulanabilir. (Hızlı ve Öfkeli (seri) gibi) Eğer telif hakkı ihlali taşıyan içerik küçük bir kısımsa veya sayfanın belirli bir kısmına eklenmişse, sayfanın hızlı sil ile silinmesinden ziyade ilgili kısımların çıkarılması tavsiye edilebilir. (Yaz'ın Öyküsü gibi) --Turgut46 21:01, 19 Temmuz 2015 (UTC)