Kullanıcı mesaj:Oltnilhn/2014

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

i.e.msj 00:14, 24 Nisan 2014 (UTC)

Bu bağlantıya içerkleri ekleyemedim telif hakkı sorunu olmaması açısından ama bağlantılarını verdim. http://tr.wikipedia.org/wiki/Atmosfer_opti%C4%9Fi siz telif hakkı olmadan içerikleri ekleyebilir misiniz ? Bu imzasız yazı 78.176.210.104 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


sizin eklediğiniz linkleri durduk yere spam listesine şu kukkanıcı almıştır. https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Eldarion

Şuaraki konuda da nedensiz yere spama eklenen siteler için çalışma başlattım https://tr.wikipedia.org/wiki/MediaWiki_tart%C4%B1%C5%9Fma:Spam-blacklist#Nedensiz_Olarak_Spama_Listesine_Al.C4.B1nan_Site

Yukarda kullanııc adı gecen kişi objektif davranmayıp keyfi davranarak vikipediada bir çok konuya kaynak olmuş siteleri silip spama almaktadır bunlardan biride sizin eklediğiniz sitedir. Bu konuda beni desteklerseniz memnun olurum. Başlangıç olarakta şu konuda bahsi geçen sizin eklediğiniz linki kaldırmakla işe başlayabiliriz https://tr.wikipedia.org/wiki/MediaWiki_tart%C4%B1%C5%9Fma:Spam-blacklist#Nedensiz_Olarak_Spama_Listesine_Al.C4.B1nan_Site Bu imzasız yazı KaracaKaan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Merhaba. Düzenlemeler nasıl kaydediliyor. daha dogrusu ornegin ben düzenleme yapıyorum bir sayfada kaydediyorum. Fakat başka bir cihazdan o sayfaya girdiğimde benim düzenlemem gözükmüyor. Kendi düzenlenmemi sadece kendim görüyorum. Baskaları görmüyor Neden böyle oluyor ? Tesekkurler Bu imzasız yazı Ahmtayd (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yardımınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Bu imzasız yazı Ahmtayd (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sitede kaynak gösterilip, yayımlanmasına izin olduğuna dair link nerededir ? Eldarion 17:19, 14 Temmuz 2014 (UTC)

neden demba ba sayfasında yaptığım değişikliği geri alıyorsunuz? transfer gerçekleşti??-- s a y z ' ı nu s u 17:03, 16 Temmuz 2014 (UTC)

Madde içeriği karışık ve vikipedi düzenine uygun değildi eski haline döndürüp daha uygun hale getirmeye çalıştım. --oltnilhn (mesaj) 17:10, 16 Temmuz 2014 (UTC)
neden buraya yazıyorsunuz mesajınızı? ben burayı mı gelip kontrol edeceğim mesaj geldi mi gelmedi mi diye? -- s a y z ' ı nu s u 17:16, 16 Temmuz 2014 (UTC)

'74 Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Maddeyi şurada adaylığa çıkardım acaba maddeyi bir de siz kontrol edip, maddeye yorum yapmak ya da oy vermek ister misiniz? (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.)--Śαвяí¢αи76ileti 11:34, 21 Ağustos 2014 (UTC)

2014 Türkiye Süper Kupası[kaynağı değiştir]

Selamlar, 2014 Türkiye Süper Kupası'na yaptığın katkılar için çok teşekkürler. Maddeyi KM yapmak amacındaydım ama fırsatım olmuyor bu aralar. Eğer ilgilenirim dersen ufak bir çalışma ile hallolacaktır. 2013 Türkiye Süper Kupası ve 2014 Türkiye Kupası finali maddelerini örnek alarak geliştirebilirsin. Zaten maç sonrası olayların eklenmesi lazım. İlgin alakan için, katkıların için ayrıca teşekkür ediyorum. :) Sait71 18:28, 27 Ağustos 2014 (UTC)

Öncelikle teşekkürler fakat maalesef bu sene vikipedi için fazla fırsatım olamayacak. Pek fazla büyük çaplı değişiklikler yapamıcam. Elimden geldiğince ufak değişiklikler yapabilirim ama gerisine karışmiyim en iyisi sen kendi üslubunla doldur sayfayı. İyi düzenlemeler :) oltnilhn (mesaj) 20:12, 27 Ağustos 2014 (UTC)