Kullanıcı mesaj:Nurettin Zar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldin Nurettin Zar![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Aralık 2021[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Görüyorum ki son Muharrem Gürses maddesinde yaptığınız gibi üslup değişikliklerinden bazıları tarafsız bakış açısı ve doğrulanabilirlik politikalarımızla çelişiyor. Herkesi Vikipedi'ye yapıcı katkı yapmaya davet etsek de kullanıcıların yaptıkları değişiklikleri güvenilir kaynaklara dayandırmalarını istiyoruz. Eğer diğer kullanıcılar size katılmazsa fikir birliği oluşturmak adına söz konusu maddenin tartışma sayfasında fikrinizi dile getirebilir, diğer kullanıcılarla tartışabilirsiniz. Teşekkürler.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 14.12, 18 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Dur simgesi Bu, size yapılacak tek uyarıdır! Bir kez daha kişilerin doğum tarihleri üzerinde sayı vandalizmi yapmaya kalkışırsanız, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir. --Güherçile (mesaj) 18.04, 23 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Saatli dur ikonu
Vandalizm yaptığınız için değişiklik yapmanız 24 saat süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Dr. Coalmesaj 18.34, 23 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Vandalizm yaptığınız için değişiklik yapmanız geçici olarak engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Vincent Vega mesaj? 14.47, 30 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]
Saatli dur ikonu
Vandalizm yaptığınız için değişiklik yapmanız 1 hafta süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 10.43, 8 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]