Kullanıcı mesaj:NitroCharger

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Geleceğe yeni bir sayfa açmak için

Osetya Savaşı[kaynağı değiştir]

"Türkiye Otokar Gürcistan Cumhuriyeti'nın daha önceden siparişini verdiği Otokar Yavuz modfeli 8x8 zırhlı personel taşıyıcılarını tırlarla gönderdi. " bilgisinin kaynağı nedir? Araştırdım, doğrulayamadım, maddeden çıkarttım da. Khutuckmsj 16:02, 12 Ağustos 2008 (UTC)

Kaynak istemişin. Kaynak show tv , Ben o aleti nerde görsem tanırım. Sabah işe giderken show tv de izledim. Türk plakalı nakliye kamyonları gürcistan içerisinde sırtlarında yavuz personellerini kara yolundan taşıyarak götürüyordu. Show haber ekibide tankların türkiyeden geldiğini yerine ulaştırıldığından felan bas ediyordu. Ben Önemli bir bilgi olarak gördüm.Bu imzasız yazı NitroCharger (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Önemli bir bilgi, ama yazılı bir kaynak göstersek daha iyi olur kanısındayım. Khutuckmsj 18:28, 12 Ağustos 2008 (UTC)

Kullanıcı sayfası resminiz[kaynağı değiştir]

Hocam, kullanıcı sayfasındaki 747nin throttle fullde duruyor, motorları açınca stress olup fırlamasın, söyleyeyim dedim İyi çalışmalar.--Westnest ileti 16:11, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili NitroCharger,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 20:36, 4 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili NitroCharger,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

Messerschmitt Bf109[kaynağı değiştir]

Merhaba Türkçe kaynak olarak kendi blog sayfa linki mi wikipedia bf109 sayfasına eklemiştim. Ne hikmetse silmişsiniz. Türkçe kaynak bakımından Bf109 hakkında en büyük ve en ayrıntılı verileri ben paylaşıyorum. Meraklılarına ulaştırmak istiyorum. Neden silme gereği gördünüz. Açıp bir baktınız mı. Bu wikipedia sayfasının 100 katı data var.Bu imzasız yazı NitroCharger (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Bloglar güvenilir kaynak olarak kabul edilmemektedir. Blog, forum, hatta Vikipedi bağlantıları bu sebeple kaldırılır maddelerden. İyi günler.--RapsarEfendim? 08:37, 8 Haziran 2014 (UTC)

Satirdan kahraman (mesaj) 19.01, 25 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

TC-ATA silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (TC-ATA) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/TC-ATA sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --‒ToprakM  09.06, 16 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

TC-ANA silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (TC-ANA) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/TC-ANA sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --‒ToprakM  14.34, 16 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]