Kullanıcı mesaj:Mona.N

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Mona778 sayfasından yönlendirildi)

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Mona778. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

KumulBot (mesaj) 22:44, 12 Ağustos 2015 (UTC)

Mutlu yıllar[kaynağı değiştir]

Sayın Mona778, nazik tebriğinizden dolayı teşekkür ederim. Sizin ve sevdiklerinizin de yeni yılı kutlu olsun. Sağlıcakla kalın... chansey Mesaj 14:13, 29 Aralık 2016 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sayın Mona778 Teşekkür ederim.Size de nice mutlu ve başarılı yıllar :) --King EdizS! Efendim? 16:13, 29 Aralık 2016 (UTC)

Kullanıcı grubu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kullanıcı grubunuz devriye olarak değiştirilmiştir. İyi çalışmalar.Vikiçizer (mesaj) 10:06, 2 Şubat 2017 (UTC)

Sizi de devriye olarak aramızda görmekten mutluluk duydum. Hoşgeldiniz. thecatchercintherye Mesaj 15:26, 2 Şubat 2017 (UTC)

Bir tebrikte benden.Aramıza hoşgeldiniz :) King EdizS! Efendim? 19:24, 4 Şubat 2017 (UTC)

2017 mutlu yillar[kaynağı değiştir]

Yoğunluktan giremedim kusura bakmayın geç yazıyorum, size de iyi yıllar dilerim :)--Alptns90 (mesaj) 11:05, 22 Şubat 2017 (UTC)

Merak etmeyin, kusura bakmadim. Aramiza tekrar hosgeldiniz.--Mona778 (mesaj) 02:39, 23 Şubat 2017 (UTC)
Teşekkürler, hoşbuldum :)--Alptns90 (mesaj) 09:59, 25 Şubat 2017 (UTC)

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]