Kullanıcı mesaj:Maver

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Eğik metinVikipedi'ye hoşgeldin Maver! Takıldığın yerler olursa lütfen yardım istemekten çekinme, bütün vikipedistler sana yardımcı olacaktır. Kolay gelsin ;-) --Dbl2010 16:17, 1 Ocak 2006 (UTC)

mesajlaşma aynen bu yaptığımız gibi oluyor. :) Tabiki biraz Vikipedi'yi tanımanda fayda var. Sonrasında soruların olursa Vikipedist'lerin mesaj sayfasına sorunu yazabilirsin. Benim sayfama mesaj yazdığın gibi. --Dbl2010 16:28, 1 Ocak 2006 (UTC)

Merhaba Maver, Sizi http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Botlar adresindeki oylamaya ve Köy çeşmesindeki tartışmaya davet ediyorum.

Teşekkürler --Alperen 15:33, 4 Ocak 2006 (UTC)

Ben teşekkür ederim.Makalelerdeki linkler arttıkça dahada zengin bir kaynak oluyoruz.Renegade 23:28, 5 Ocak 2006 (UTC)

Başlangıcı yapmışsınız, umarım vakit bulup katkılarınızı arttırırsınız. Kolay Gelsin.Renegade 23:41, 5 Ocak 2006 (UTC)

  • Bilgisayar terimleri diye bir kategori yok, ama siz oluşturabilirsiniz (: [[Kategori:Bilgisayar terimleri]] deyip sayfayı kaydedin. Aşağıda bu kategori kırmızı bir bağlantı olarak gözükecektir, o kırmızı bağlantıya tıklayıp bu kategoriyi herhangi bir kategorinin (örneğin [[Kategori:Bilgisayar]]) altına koyarak bu kategoriyi oluşturabilirsiniz. Selamlar... - Kubra 19:36, 7 Ocak 2006 (UTC)

Ezanla ilgili görüşünüz.[kaynağı değiştir]

Türkçe ezanla ilgili görüşünüzü belirtmişsiniz. Ancak ezan makalesinde herhangi bir görüş yok ki. Sadece olaylar sıralanmış. Olan olayları olmamış gibi gösteremeyiz, gözardı edemeyiz, değl mi? Asıl gözardı edersek, yani tarihi görüşlerimiz doğrultusunda değiştirirsek, o zaman taraflı davranmış oluruz. (Muhammedcimci 17:03, 14 Ocak 2006 (UTC))

resim olayı[kaynağı değiştir]

Türkçe Vikipedi 2 kaynaktan resimleri direkt olarak kullanabiliyor. Birisi Vikipedi'nin kendi resim alanı ikincisi de her wiki projesinin ortak resim alanı olan Commons. Her proje için aynı durum geçerli. Yani mesela almanca wikide bir sayfada gördüğün resim ya almancanın kendi içinde yüklüdür ya da commonsta. Eğer commonsta ise iş kolay. Hiç bir şey yapmadan o resmin ismini alıp sanki burda yüklüymüş gibi sayfa içiçnde kullanman yeterli. Eğer almancanın kendisinde yüklü ise o zaman ordan resmi indirip buraya yüklemen sonra sayfaya koyman gerekir. Umarım anlatabilmişimdir.

Sayfa isimleri için dert ertme. Taş attım da kolum mu yoruldu. :)

Yöneticilik[kaynağı değiştir]

Yöneticiliğe adaylığınızı koymanız için belli bir yerden onay almanıza gerek yok. Ayrıca belli tarih aralıkları da yok. Şu anda gidip adaylığınızı koyabilirsiniz. --Ruzgarmesaj 19:55, 13 Haziran 2006 (UTC)


Ruzgar yukarida belirtmis herhangi bir zaman kisitlamasi yok; 1000'i asmasi gerekiyor degisikliks sayinizin aday olabilmek icin. Secilebilmke icinde %75-%85 oy toplamaniz gerekiyor. Son katilim detaylarinizi buradan gorebilirsiniz: http://tools.wikimedia.de/~interiot/cgi-bin/count_edits?user=Maver&dbname=trwiki_p

Saygilar, Citrat 21:40, 13 Haziran 2006 (UTC)

Resminizde telif sorunu[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Yüklediğiniz resim veya resimlerin telif durumunun belirsiz olduğuna karar verilmiş ve bu doğrultuda etiketlenmiş. Söz konusu resmin adını ve adresini dosya yoğunluğundan dolayı veremiyoruz. Şu an için Kategori:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler'de bu resmi bulmanız mümkün. Resim yığını arasında kaybolmanız da olası olduğu için, tavsiyemiz şu adresteki fasiliteye kullanıcı adınızı girerek, resim sekmesinden yüklediğiniz resimleri incelemeniz, gelecekte herhangi bir yanlışlığa meydan vermemek için etiketi eksik veya yanlış olan resimlerinizi yenilenen Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki etiketlerin uygun olanıyla etiketlemenizdir.

Resim size ait olan bir resimse (bu tanım bilgisayarınızda bulunan resimlerden ziyade, sizin ürettiğiniz resimleri kapsamaktadır) uygun olan kişisel etiketlerden biriyle etiketlemeniz gerekmektedir. Gelecekte "O resmi ben bizim balkondan çektiydim" tarzı açıklamalar giden resmi geri getirmeyebilir.

Resminizin durumu netleşmediği takdirde, "Vikipedi:Hızlı silme#Resim/Medya Kural-4" nedeniyle 7 gün sonunda silinecektir. Sistemin sağlıklı işleyebilmesi ve kontrol edilebilmesi açısından resim etiketini düzeltseniz de "Belirsiz" etiketini resimden çıkarmamanız rica olunur.

Bu otomatik bir mesajdır. Resimle ilgili görüşlerinizi Kategori tartışma:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler sayfasında belirtmeniz yerinde olacaktır.

Kolay gelsin!

Vito Genovese 07:31, 11 Eylül 2006 (UTC)


Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
Superyetkinileti 01:33, 9 Temmuz 2011 (UTC)


Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Superyetkinileti 01:33, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Superyetkinileti 15:01, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Beden toplum bilimi maddesinin Ingilizce interwiki'sini bulabilir misiniz? İyi çalışmalar.--Westnest ileti 18:33, 6 Eylül 2011 (UTC)


Barbar Dergisi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Kolay gelsin.--i.e.msj 13:59, 12 Mayıs 2013 (UTC)

Söğütlüçeşme Camii silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Söğütlüçeşme Camii) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Söğütlüçeşme Camii sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Kudyaz 13:37, 9 Mayıs 2016 (UTC)

FOX (Türkiye) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (FOX (Türkiye)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/FOX (Türkiye) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --YusufAysu (mesaj) 16.12, 19 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]