Kullanıcı mesaj:MUSTAFA TOR

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Zkarapatlak tarafından 9 ay önce Bolkar Dağları-Yazıgöl isimli sayfa oluşturma başlığına

Hoş geldin MUSTAFA TOR![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Takabeg 14:39, 17 Ocak 2008 (UTC)

Sizin tarafınızdan yüklenen bir resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Taşköprü'nün Panoramik Fotoğrafı.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Eğer siz de herhangi bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katkınız için teşekkürler! Machiavelli' msj 15:24, 27 Ocak 2008 (UTC)

seçkin resim[kaynağı değiştir]

* (e-posta yoluyla gelen mesaj ve cevabı)

  • merhaba Kibele....Adana Taşköprü ve Adana Gar Binası fotoğraflarımı,seçkin fotoğraflar listesine almış olmanızdan büyük mutluluk duydum.İnanın bu panoramik fotoğraflar benim iki aylık bir tecrübe ile ortaya çıkardığım eserlerdir.Sizlerin bu desteği sayesinde güzel fotoğraflar ve bilgiler derleyip Wikipedia'ya yakışır eserler çıkarmak için daha fazla enerji harcayacağım.Sizin yönetici olduğunuzu yeni öğrendim.Sanırım size bu türlü ulaşılıyor.İlginiz için çok teşekkür ederim.Mustafa Tor
  • merhaba, e-posta adresime yolladığınız mesajı buradan cevaplamak istedim.. vikipedideki mesaj sayfalarından ulaşırsanız iletişmek daha kolay olur. seçkin resimler değişik kullanıcılar tarafından aday gösteriliyor ve topluluk tarafından seçiliyor ya da seçilemiyor. noumenon tarafından aday gösterilen taşköprü resmi sayesinde farkına vardığım gar resmini de ben aday gösterdim. siz de kendi resimlerinizi kriterleri karşıladığını düşünüyorsanız aday gösterebilirsiniz. vikipedi topluluğundan böyle kaliteli resimler çıkması hepimizi sevindirir. elinize sağlık, hoş geldiniz. --kibelemesaj 16:54, 28 Ocak 2008 (UTC)
  • Seçkin resim adayları sayfasındaki değişik resimlere yorum eklemek için destek karşı veya çekimser gibi ifadeleri nasıl ekleyeceğimi bulamadım. Bir destek mesajını herhangi bir fotoğrafa nasıl ekleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler. --mustafa01 13:16, 31 Ocak 2008 (UTC)
  • merhaba, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday maddeler ve tartışmalar yer alıyor. her resmin yanındaki değiştir tuşuna basarak yorumunuzu yapabilirsiniz. oy vermek için iki aylık üye olmak gerekli. ancak bu sayfalar daha çok fikir birliği sağlanmasına yönelik olduğu için, yorumlarınızı yazmanız ve bilginizi paylaşmanız oy verecek kişiler için de faydalı olabilir. bu arada fotoğraflarınızın devamının gelmesini diliyorum. kolay gelsin. --kibelemesaj 16:56, 31 Ocak 2008 (UTC)
  • merhaba, silmek istediğiniz kopyalara {{sil}} yazarsanız bir hizmetli bunu siler. kolay gelsin. --kibelemesaj 16:32, 1 Şubat 2008 (UTC)

Hieropolis, telif...[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Ne yazık ki Hieropolis (Karatepe) isimli maddenizi silmek zorundayız. Bu maddenin içeriğinin bir kısmı şurada yer almakta: kenthaber.com. Oysa Vikipedi'ye başka hiçbir yayından (yani siteden, kitaptan, dergiden vs.) içerik taşıyamıyoruz; bu yasak. Yasak olmasının sebebi de telif hakkı kanunları; yani bu bir hukukî sorumluluk. Telif hakkı ihlâli olmaması için bu içerikler (başka sitelerden, kaynaklardan aktarılmış olanlar) siliniyorlar. Daha fazla bilgi için telif sayfamıza bakabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 19:54, 1 Şubat 2008 (UTC)

- noumenon ʘ mesaj 19:54, 1 Şubat 2008 (UTC)[kaynağı değiştir]

MERHABA noumenon. Karatepe isimli sayfa düzeni hakkında uyarılarınız için teşekkür ederim. sayfa düzenleme ve başlık konularını iyice okuyup eksiklerimi gidereceğim. Telif haklarına ait sayfayı yeniden inceleyeceğim. "Kullanıcı mesaj:MUSTAFA TOR" mustafa01 20:29, 1 Şubat 2008 (UTC)

DUYARLILIK VE TEŞEKKÜR-Sαвяι¢αи76ileti[kaynağı değiştir]

http://tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF3FB36B5C02E7607F&KELIME=hergele.Bu sayfayı açınca içim burkuldu,bir şey yapamamanın vermiş olduğu bir eziklik duydum!!!!!üzüntümü sizinle paylaşmak istedim.mustafa01 09:22, 2 Şubat 2008 (UTC)

Bolkar Dağları-Yazıgöl isimli sayfa oluşturma[kaynağı değiştir]

Sayın yönetici --kibelemesaj .Oluşturduğum sayfa hakkında olumsuz ve eksik yönler var ise lütfen beni acilen uyarınız .Gerekli düzenlemeleri yapayım.Saygılarımla.mustafa01 17:38, 2 Şubat 2008 (UTC)

Sizin tarafınızdan yüklenen bir resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Adana Garı(Gece).jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Eğer siz de herhangi bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katkınız için teşekkürler! Machiavelli' msj 22:15, 3 Şubat 2008 (UTC)

Elinize sağlık olsun Zkarapatlak (mesaj) 05.41, 25 Temmuz 2023 (UTC)Yanıtla

Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba MUSTAFA TOR,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:ANAVARZA KALESİ-ADANA.JPG adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 18:48, 19 Mart 2011 (UTC)