Kullanıcı mesaj:Lupuscientiae

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 1 yıl önce Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı? başlığına

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Lupuscientiae, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Cesur olun!

Vikipedi sayfalarında Değiştir veya Kaynağı değiştir sekmelerine tıklayarak düzenleme yapabilirsiniz. Beş temel taşımızı gözeten, Vikipedi kurallarına uygun katkılarınızı bekliyoruz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Kullanıcı sayfanıza Babil kutularını koyarak kendinizi tanıtabilirsiniz.
  • Telif hakkı gereği bizzat yazmadığınız/oluşturmadığınız hiçbir içeriği eklememelisiniz!
  • Yüklediğiniz resimleri size ait olan bir galeride görebilirsiniz.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Kardeş projeler

Vikisözlük
Özgür Sözlük

Vikikitap
Özgür Kitaplar

Vikikaynak
Özgür Kütüphane

Vikisöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin...

--Sakhalinio (mesaj - e-posta) 10.02, 1 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için[kaynağı değiştir]

Yaşam Bilimi Yıldızı
Görsel ekleyerek Yaşam Ağacı projesine verdiğiniz destek ve katkı için teşekkürler :)
ᕓikiolog ♥෴ 22.34, 6 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Lupuscientiae,
5. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Görsel içermeyen Vikipedi maddelerine uygun görsellerin eklenmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj?

İş Birliği Projesi ödülü - Yeni Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Lupuscientiae,
5. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Görsel içermeyen Vikipedi maddelerine uygun görsellerin eklenmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj? 10.26, 7 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 1.'si Ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Lupuscientiae,
6. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Fobiler listesinde geçen henüz oluşturulmamış maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj?

İş Birliği Projesi ödülü - Düzenleme Yıldızı[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Lupuscientiae,
8. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "URL hataları olan sayfalar kategorisindeki maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 21.12, 3 Mart 2022 (UTC)Yanıtla

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 08.46, 29 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 10.13, 29 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla