Kullanıcı mesaj:King and Kings

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba King and Kings. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

KumulBot (mesaj) 22:47, 12 Ağustos 2015 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen ciddi olunuz. Bir ansiklopedide değişiklik yaptığınızı unutmayınız ve espri amaçlı değişiklik yapmayınız. Vikipedi'ye bilgi edinmek amacıyla gelen diğer okuyucular bu yaptıklarınızı eğlenceli bulmayacaklardır. Unutmayın ki, Vikipedi milyonlarca kişi tarafından okunmaktadır ve bu nedenle de yaptığımız işi ciddiye almamız gerekir. Deneyim kazanmak için diğer maddeleri inceleyebilir ve deneme tahtasını kullanabilirsiniz. İyi Vikilemeler.
Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 12:31, 31 Ekim 2015 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 12:31, 31 Ekim 2015 (UTC)


Bana gönderdiğiniz mesaj ve yanıtı, Ayrıca size sorduğum soru?[kaynağı değiştir]

Bana yazdığınız mesaj '1.Lütfen ciddi olunuz. Bir ansiklopedide değişiklik yaptığınızı unutmayınız ve espri amaçlı değişiklik yapmayınız.2.) Vikipedi'ye bilgi edinmek amacıyla gelen diğer okuyucular bu yaptıklarınızı eğlenceli bulmayacaklardır. Unutmayın ki, Vikipedi milyonlarca kişi tarafından okunmaktadır ve bu nedenle de yaptığımız işi ciddiye almamız gerekir. Deneyim kazanmak için diğer maddeleri inceleyebilir ve deneme tahtasını kullanabilirsiniz. İyi Vikilemeler.' budur. Buna yanıt vermek istiyorum.. Mesajınıza numara vererek cevaplamak istedim. Umarım hoşunuza gider.

Cevap: 1.)Ben çok ciddiyim. Bende ansiklopedide değişiklik yaptığımın farkındayım. Asla espri ve ciddiyetsizlikle alakalı hiç bir şey yazmadım yazmamda. Bu o kişinin emeğine, çabasına saygısızlık olduğu gibi tüm vikipedistlerede saygısızlık olur..2.) Haklısınız. Teşekkür ederim uyarınız için.

Bir soru sormak istiyorum.. İmza kısmında King and kings kısmı üstünde kırmızı renkte çıkan 'mesaj' bölümü neden King and Kings sayfasının mesaj kısmına bağlanılmıyor. Dolayısı ile mavi renge dönmüyor. Nerde eksiğim var?.. Ne yapmam gerek?... İyi Vikilemeler --"King and Kings"mesaj 17:19, 31 Ekim 2015 (UTC)

Sayın King and Kings, mesajları dikkate aldığınız için teşekkürler. Ciddi olunuz uyarısı The world star, The world hyper star gibi kulladığınız ünvanlar içindir. İmzadaki sıkıntılar ise kullandığınız " işaretlerinden kaynaklanmaktadır. İmzanızdan tırnak işaretlerini kaldırır iseniz sorun çözülecektir. Saygılarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 15:49, 31 Ekim 2015 (UTC)
Sayın King and Kings, burada ansiklopediye katkıda bulunduğunuzu tekrardan hatırlatmak isterim. Vikipedi'de en önemli kurallardan birisinin tarafsız bakış açısı olduğunu hatırlatır katkılanızın bu yönde devam etmesini öneririm. Aksi tutumlar izlemeniz halinde değişiklik yapmanız bir süre için engellenebilir. Saygılarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 17:21, 31 Ekim 2015 (UTC)

Sayın Vikipedist, Ben zaten insanlık yararına olabilecek bir durumu gözler önüne seriyorum. Ötesi tarafsız olmak demek insan haklarını yok etmek demek değildir. Ben zaten tarafsız ve doğru bir pencereden bakıyorumm. Benim engellenmem kime bağlı o kadar fazla bilgimde yok. Ama her ne olacaksa olsun. Ben Ajdar ANIK the world hyper star için canımı bile v eririm. Ben doğru bildiğimi elbet değil ansiklopediye, tarih kitaplarına bile yazdırırım. Ben belirttiğim konuda haklıyım. Herkesin gözü açık olsun. Ansiklopedi doğru bilgiler ile dolu olmalı. Doğru bilgiler söylemek taraf tutmak değildir. Peki yalan konuşmak da o zaman ansiklopedide yer alırsa hem Wikipediye hem Dünya insanına haksızlık olmuyor mu? Sizler yani tüm vikipedistler inkar ederek birbirinizi dünya platformlarına karşı küçük düşürmüş olmuyor musunuz? Yeter... Engellemekle kimsenin eline bir şey geçmez... --"King and Kings"mesaj 17:30, 31 Ekim 2015 (UTC)

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 13:15, 2 Kasım 2015 (UTC)

Sayın Vikipedist, Benimle ilgilenip doğru yolu göstermeye çalışmanızdan ötürü çok çok teşekkür ediyorum. Yalnız hata içinde olduğunuz bir durum var.. Burda ben bir sayfada hatanın farkına varıp sadece değişiklik yaptığım sayfada etkili olmak istememin ne günahı var?. Koskoca vikipedi de sizce neden hep aynı sayfada etkili olmak istiyorum. Bunu hiç düşündünüz mü? Tabi ki tek amacım ansiklopedide yanlış bilgiler yerine doğru bilgilerin bulunmasıdır. Benim de tek farkettiğim ve bildiğim konu Ajdar ANIK konusu ve sayfası olup, size kaynakları ile beraber sunmaya çalışıyorum. Siz ise buna vandalizm deyip kestirip atıyorsunuz. Lütfen sakin olun. İyi niyetli olduğuma inanın. Doğru bilgileride oraya yazdığıma şerefim ve namusum üzerine yemin ediyorum. Daha da inanmıyorsanız, ne şekilde kanıtlamam gerekirse o şekilde kanıtlayacak bir yol gösterin bana. Fakat vikipedide yeni olduğumdan yazım ve kurallarda hata yapıyor olabilirim. Bunu da en kısa sürede telafi edebileceğimi biliyorum. Fakat sizinde iyi niyetle yazdıklarımı düşünmenizi istiyorum. Yazdıklarım harfiyen doğrudur... O sayfadaki yanlışların bir an önce düzeltilmesi gerekmektedir... Benim amacım kimsenin yazdığına zarar vermek değil, tam tersine yanlış yazılan bir durumu düzeltmek ve Ansiklopediye katkıda bulunmaktır. Teşekkürler. İyi günler.. Saygılarımla, --"King and Kings"mesaj 13:40, 2 Kasım 2015 (UTC)

Kişi / Kurum / Kuruluşlara yönelik küfür / hakaret içeren ifadeleriniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Geri döndüğünüzde kişilere yönelik yorumlarda bulunmak yerine, Vikipedi'ye yararlı katkılarda bulunmak için çaba harcayın. Superyetkinileti 17:14, 6 Kasım 2015 (UTC)

Yazdıklarınız TBA'ya ve Vandalizm kurallarımıza uygun değil öncelikle. Vikipedi'de sanatçı maddesi düzenlerken, üst düzey, the world hyper star gibi kavramlar kullanmıyoruz. Muhtemelen siz Ajdar beysiniz. Ajdar bey, bende sizin bir hayranınızım ama bu tür ifadeler ekleyemezsiniz maddelere. Ben geri almasaydım başka bir arkadaşım geri alacaktı muhtemelen. Sizin The world hyper star and mechanical engineer olduğunuzu zaten tüm türkiye biliyor, buralarda haykırmanıza hiç gerek yok. Selamlar.--Fikirmsj 18:23, 28 Kasım 2015 (UTC)

+haklısınız ajdar bey. ben çok özür diliyorum. sizin gibi bir the world hyper star and mechanical engineera ekstra haklara gerekiyor. ama bu benim elimden gelmiyor ne yazık ki. Hizmetlilerimizle iletişime geçmenizi öneriyorum. onlar ne yapacaklarını bilirler. ben editör olduğum için yapabileceğim pek fazla bir şey yok. sizin buralara kolay gelmediğinizi tabii ki biliyorum, kimseden yardım almadan emeğinizle geldiniz. bir ROSES OF AJDAR olarak sizinle gurur duyuyorum. iyi akşamlar diliyorum.--Fikirmsj 15:19, 2 Aralık 2015 (UTC)

Sürüm kontrolü[kaynağı değiştir]

Merhaba King and Kings, yaptığınız değişiklikler subjektif yorum içermektedir. Ben zaten yazdığınız şeylere objektif olarak bakıyorum, birilerini kıskanacak halim yok tarafsız olarak yazdığınız ve kaynak gösterdiğiniz her şey onay alır. Bunun için de TBA'yı göz ardı etmeden değişiklik yapmanızı rica ediyorum. Teşekkürler, iyi vikiler.--Alptns90 (mesaj) 09:08, 20 Aralık 2015 (UTC)

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Eldarion 13:32, 23 Aralık 2015 (UTC)


E-posta Mesajınız[kaynağı değiştir]

Merhaba, e-posta yerine buradan konuşmayı daha doğru buluyorum. Zira fark ettiniz mi bilmiyorum ama daha önce sistem üzerinden uzun süre görüşmüştük, eposta ile. Her eklediğiniz içerikte son zamanlarda TBA'ya uygun diyorsunuz. TBA ile ilgili sayfayı en azından bir kere okuduğunuzu varsayıyorum. Youtube'dan bağlantılar ekliyorsunuz, kaynak olarak, ancak eklediğiniz bağlantılar yazdıklarınızı doğrular nitelikte içerikler değil, şarkıların bağlantıları, bu reklamdır. Size karşı bir hak yeme, ya da kıskanma durumum yok, olmaz da merak etmeyin bunu. Narsist içerikler eklemeyiniz. Bir haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız Ajdar Anık sayfasının tartışma kısmında da görüşebiliriz, diğer kullanıcıların da görüşlerini almış oluruz. Bir makine mühendisinin şarkı söylemesi sıradışı bir kariyer değildir, kişisel ve kaynaklandırılamayan bilgiler, hatta düşünceler ekliyorsunuz. Bunu uzun bir süredir yapıyorsunuz. Madde içlerine imza atılmaz. Lütfen tarafıma yazacağınız mesajlarda yazım kurallarına azami özen gösterin, e-postanızı okurken çok rahatsız oldum. Yazım kuralları konusunda yardıma ihtiyacınız varsa belirtmeniz yeterli. İyi çalışmalar. --taysin (mesaj) 13:55, 27 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba, öncelikle şunu belirtmek istiyorum, lütfen herhangi bir sayfa içeriğini mesaj sayfamda paylaşmayınız. Bağlantı vermenizde aynı işlevi görecektir. OTRS üzerinden yaklaşık 1,5 ay yardımcı olmaya çalıştım, OTRS'ye gönderilen tüm mesajlar tarih ile birlikte saklanır ve uyuşmamazlık durumunda geri dönülebilinir, keza bura da öyledir. Ancak bana e-posta attığınızda bu direk bana ulaşır. Sizin tutumunuz, taksi var neden otobüse binmiyorsunuz demeye geliyor. Daha önceden OTRS üzerinde bana hakarette bulunduğunuz için, sizin benim kişisel eposta adresime eposta atmanızı istemiyorum. Buradan görüşmenizde bir çekince yaşamanızı anlayamıyorum, benim topluluktan konu ile herhangi bir gizlim bulunmamaktadır. Sorun sizin hararetlerde bulunmanızdır.
Farklı dillerde binlerce kullanıcı hiçbir çıkar gözetmeden katkıda bulunuyor ve en çok ziyaret edilen 10 siteden biri olan Wikipedia'da kimsenin reklam yapmasını kabul edemem. Kim olduğunuz değil, ne yaptığınız beni alakadar eder, sizde sürekli olarak reklamınızı yapıyorsunuz. Daha önceden madde mülkiyeti hakkında bilgi vermiştim, ancak okumadığınızı düşünüyorum. Bir kuralı ya da politikayı bilmemek sizin hata yapmanızı haklı çıkartmaz. Yardım istediniz, konuyla ilgili herşeyi tek tek anlattım, ancak takmadığınızı söylediniz, zamanımı çalmayın demek istiyorum ben de. --taysin (mesaj) 16:46, 27 Aralık 2015 (UTC)
Bir de Vikipedi'yi mahkemeye verdiğinizi söylemiştiniz sistem üzerinde, bu durumdan kısaca bahsedebilir misiniz? --taysin (mesaj) 17:02, 27 Aralık 2015 (UTC)