İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Emrehan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'de vandalizm ve kişisel saldırı kesinlikle yasaktır .--Zentukmesaj 13:36, 23 Şubat 2007 (UTC)

Emrehan isimli üyeye 1. uyarımı yapıyorum vikide dolaşırken milliyetçi biri olduğunu gördüm iyi güzel bende milliyetçiyim ama vikipedide asla küfür edemessin Asla.Lütfen bu konuda gerekli hassasiyeti göster.Milliyetçiliğini küfür ederek değil vikipedide türklerle ilgili maddelere katkılar yaparak ıspatla.--uannis 17:37, 23 Şubat 2007 (UTC) bu arada konuşmalarının altına imza at--uannis 17:37, 23 Şubat 2007 (UTC)

Burada yaptığınız kişisel saldırıya girer. Lütfen terbiyenizi takınınız. 24 saat engellendiniz. Tekrarı hâlinde süre giderek uzar. --Mskyrider ileti 20:46, 23 Şubat 2007 (UTC)

Lütfen İmza atalım[kaynağı değiştir]

Tartışma:Türkmen Türkçesi tartışma sayfasına yazdıklarınızı önce anonim kullanıcı olarak kabul edip bir açıklama yapmıştım. Lütfen yazı yazarkan yukarıda yer alan alet kutusunda imza şekline tıklayarak tartışma sayfa yazılarınızın sonuna imzanızı eklemeyi unutmayınız.--Etrüsk 15:28, 28 Şubat 2007 (UTC)

Hoş geldin Emrehan![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Etrüsk 15:51, 28 Şubat 2007 (UTC)

kişisel saldırı?[kaynağı değiştir]

tartışma:kürtler sayfasında yazdığınız Çünkü sizi bağımsız yağacak olan Batılılardır ve onların güdümünde, onların her dediğini yapan, deyim yerindeyse "köpekleri" olacaksınız cümlesi açıkça kişisel saldırıya girer ki, bu vikipedide istenmeyen birşeydir. lütfen tartışma adabını koruyarak cevap yazın. aksi takdirde kısa süreli engelleme ile cezalandırılabilirsiniz. bunun için Vikipedi:Kişisel saldırılar yasaktır maddesine bir bakmanızı öneririrm.bi uyarayım dedim. kolay gelsin.Delamorenamesaj 15:55, 28 Şubat 2007 (UTC)

Lütfen İmza atalım[kaynağı değiştir]

Tartışma:Türkmen Türkçesi tartışma sayfasına yazdıklarınızı önce anonim kullanıcı olarak kabul edip bir açıklama yapmıştım. Lütfen yazı yazarkan yukarıda yer alan alet kutusunda imza şekline tıklayarak tartışma sayfa yazılarınızın sonuna imzanızı eklemeyi unutmayınız.--Etrüsk 15:28, 28 Şubat 2007 (UTC)

İmza atmak için 4 tane ~ yazmak yerine, bu düğmeye basabilirsiniz.

Uyarilar uzerine tutumunuzu devam ettirdiginiz icin 2. defa engellendiniz. Lutfen basliktaki baglantiyi okuyunuz. Citrat 15:27, 14 Mart 2007 (UTC)